O elalemi bi elime geçirsem...

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
23
Eveeet konu benim pek sevgili anneciğim. Evlendim ve evlenir evlenmez gebe kaldığımı öğrnedim. Lakin ben bunu anneme izah edemiyorum. Sürekli olarak haftasını soruyor ve her cevabını aldığında "nasıl olur? düğünden önce mi oldu bu yoksa? ben şimdi insanlara ne hesap vericem?!" diye bağırıp çağırmaya başlıyor.

Delirmek üzereyim arkadaşlar. Sevinemiyorum bile. Şimdi karnım ufak ufak belirmeye başladı ve pantolon düğmelerim karnımın içini acıtıyor. Ama hamile pantolonu giyersem karnım iyice şişer diye korkuyorum; ya annem görürse şiştiğini... Bayramı memleketimde geçireceğiz planı yaptık ama huzursuzum..

Arkadaşlar annem mi abartıyor ben mi? Bıktım ben bu insanlara ne deriz kafasından yahu. Evlenmişim çocuğun anası babası belli halen daha kimseye söylenmiyor, saklanıyor, saçma sapan sorgulamalar... sanki gayrimeşru..

ılk gun hamıle kalan bırsuru ınsan var
kımseye bırsey ıspatlamak zorunda degılsın annene bıle
annen boyle konusursa ınsanlar neler der yahu
karnınızı saklamaya calısmayın bebıse yazık
nasıl bı askla evlendıysek sevgımız buyudu cogaldı de soran hadsızlere

takma kafana canım
dediğn gibi evlilik var ortada ana baba belli
geri faso fiso
giy hamile pantalonu canım

Yahu bi de cahil muamelesi yapıyorlar adama nasıl üzülüyorum.. Okıumuş işli güçlü insanlarız şurada..

Evlisiniz yani ilk günden hamile kalan kişiler var ki bunda ayıplanacak etrafı takacak bi durum yok. Anneniz yanlış davranıyor. ' pantolon düğmelerim karnımın içini acıtıyor. Ama hamile pantolonu giyersem karnım iyice şişer diye korkuyorum; ya annem görürse şiştiğini.' bunu da anlayamadım yani. Bebeğe yazık. Hamile pantolonu giymelisiniz. Kim olursa olsun gerekn cevabı verin kafaya da takmayın.

Bebisin yerini daraltma kiz yazik rahat giyin ben tayt aldim onlari giyiyorum cok rahat gobek kismini istedigim gibi acikta birakiyorum uzerine de uzun tshirt giyiyorum hamile pantolonuna gerek kalmadi hic
Bebegin anasi belli babasi belli soyle annene ille de rahatsizlik veriyorsa dugunden sonra oldu anne de yeter ki sussun moralini bozma moralsizlik bebise de iyi gelmez

Kuzenim ilk geceden hamile kalmıştı. Niye olmasın ya olabilir. Ayrıca evlisin artık bu neyin sorgu suali böyle. Bebeğinin sağlığını düşün el alemin lafından önce bence. Sıkıştırma orda bebeğini rahat giyin.

çocuğa eziyet etme yazık hamile pantolonu giy

off ben anlıyorum sizi..benim arkadaşımda ilk gecelerden hamile kalmıştı kayınvaldesi yemişti onu bıdı bıdı..

annene sabret de 9 ayda doğuyor çocuk o zaman anlarsın de:))

Eskiden ilk aydan çocuk olmazsa sorun çıkarırdı aileler şimdi olunca çıkarıyorlar.

Acaba anneniz kendini anneanne olmak için genç mi Görüyor? Bu kadar abartması Anlamsız yani.

Zor bir durum ama evlisiniz barklısınız utanılacak bir şey yok. Ama tabi ülkemizde milletin işi yok gücü yok dedikodu yapıyorlar.
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm. Karnımda yavrumu taşıyorum onu göğsümü göre göre herkese gösterirdim. Onun varlığına her gün şükrederdim. Hele ki o millet bir şey söylesin kimsenin dil uzatmasına izin vermezdim.

Hayırlısı olsun bebeğiniz.
Hamile pantolonu daha da çıkarmıyor göbeği beli geniş lastikli zaten hatta ilk göğüs altını bile sarmıyor satıcı bana göbeğin büyüdükçe saracak seni demişti. cidden de öyle oldu.

ayrıca ilk gece gebe kalmış olamaz mısın? annen de bir alem.

Oooy dağlar.. Valla benim anne de sıkıntı. Hep millet ne der ne der, aman demesinler etmesinler. Senelerce öğretemedim kadına ben bunu. Ne derseler desinler diyorum kızıyor, bağırıyor. Büyütemedi beni hiç

annenin yüzünden sıkıştırma rahatsız etme bebeğini hamile pantolonunu giy, çokta üstüne gelen olur evlenmeden önce yaptık sizene dersin bu elalem olsada konuşuyo olmasada konuşuyo

O elalemi bit elime geçirsem bende yapacağımı biliyorum da neyse.
Kimene yahu bebek senin evli barklı insansın ne olmuş ilk gece hamile kaldıysan allah allah. Giy rahat rahat hamile pantolonunu. Bana biri dese evlenmeden önce mi oldu diye evet öyle oldu başımı iyi tutamadın deyiveririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…