Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyide o dizi zaten gec saatde yayinlaniyor, ve bir aile hem cocuklarin uyku vakitlerine dikkat etmeli hemde tv´de ne izlediklerine... bu her ailenin kendi elinde... ve bence artik hemen hemen her aile bu konuda cok bilincli...
Bence bu tür gercekler kesinlikle yaninlanmali, hayatin ne kadar tehlikeli oldugunu görmemiz ve kimselere güvenmemizi göstermeli... Böyle durumlarda olan insanlara karsida 3 maymunu degilde yardimci rolü oynamamiz gerektiginin farkinda olmaliyiz...![]()
![]()
![]()
Malesefki her aile bu konuda bilinçli değil, sen, ben, o belki bilinçliyiz belki bu dizilerden kendimize çok güzel ders çıkartırız ama herkes yapamaz saat kaç olursa olsun sırf çocuk sussun, yaramazlık yapmasın diye oturtulur tv karşısına izlediği program önemli değildir sadece o an sussun yeterki....
Türkiye de mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama dediğim gibi sadece bu dizi için söylemedim. mesela Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde 4 kişi 1 kıza tecavüz ediyor peki sonuç ne? aileleri ve doktorlar kızı karalamak için ellerinden geleni yapıp birde tecavüzcüyle evlendiriyorlar.... üstelik gayet normal bir saat diliminde yayınlanıyor bu dizi ve daha niceleri.....
dediklerinizde haklisinizdir eminim, ama öbür yandanda gercekleri görmemezlikten gelmemek lazim... böyle diziler olmali bence, gec saatlerde olmasi sartiyla... Vede aileler cocuklarin gelisimiyle bilinclenmelilerdir... Ama dedigim gibi bu her ailenin kendi elinde olan birseydir, ki her sabah programlar var cocuk egitimiyle ilgili... bence dikkate alinmasi gereken seylerden biride budur..![]()