O elin kızı değil, senin kızında olabilirdi

kizlar bende izliyorum odiziyi ve dünden beri kendime gelemdim.ya bunasil insanliktir icime sindiremiyorum,yarabbim yardim et tüm caresizlere....:43::43:

Ben ilk yayınlandığı gün izlemeye başladım ve inanılmaz etkileniyorum.
Dün eşim birdaha yasak izleme dedi bütün gece kabus gördüm.
Ve hepsinin gerçek hayattan alıntılandığını düşünüyorum.
o 13 yaşında ki kıza tecavüz edenlerde üst düzey değilmi devleten içinde ne kadar devletsiz var bunu da biliyoruz
Kimse elini uzatmıyor.
Benim oturduğum yerde çok varlar hayat kadınları gördüğümde okadar ağlıyorumki.
Eşimde zengin olmak istiyorum sırf hayat kadınlarına bi site yaptırıp onların yaşadıkları eziyetlere son vermek için diyor.
Düşünsenize insan bazen yeri geliyor eşinden tiksiniyor ya onlar :14: kimse isyerek bunu yapmaz hiç zannetmiyorum.
Birde o dizede yamanın Eva yı tehdit ederken söylediği cümleler Amam Allah'ım dehşete düştüm
Bizim insanımız çok ii sanki kaç defa skandalar yaşandı morg daki ölülere tecavüz edildi die.
Ben hepsinin olduguna inanıyorum.
Rabbim yar ve Yardımcıları olsun.
Onları zorlayanlarıda yanlızca cehennemde değil bu dünyadada azaplarını cektirsin.:14::14:

ben de dizilerde böyle unsurların açık açık anlatılması taraftarı değilim. hele ki çocuklara izletilmesi. izleten ailede zaten diziden ne alması gerektiğini bilmeyen cahil kimselerdir.
yapılanlarsa hayatta olanlar. ben kızlara yapılanlara çok üzüldüm.

iyide o dizi zaten gec saatde yayinlaniyor, ve bir aile hem cocuklarin uyku vakitlerine dikkat etmeli hemde tv´de ne izlediklerine... bu her ailenin kendi elinde... ve bence artik hemen hemen her aile bu konuda cok bilincli...
Bence bu tür gercekler kesinlikle yaninlanmali, hayatin ne kadar tehlikeli oldugunu görmemiz ve kimselere güvenmemizi göstermeli... Böyle durumlarda olan insanlara karsida 3 maymunu degilde yardimci rolü oynamamiz gerektiginin farkinda olmaliyiz... :kkk: :kkk: :kkk:

Malesefki her aile bu konuda bilinçli değil, sen, ben, o belki bilinçliyiz belki bu dizilerden kendimize çok güzel ders çıkartırız ama herkes yapamaz saat kaç olursa olsun sırf çocuk sussun, yaramazlık yapmasın diye oturtulur tv karşısına izlediği program önemli değildir sadece o an sussun yeterki....

Türkiye de mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama dediğim gibi sadece bu dizi için söylemedim. mesela Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde 4 kişi 1 kıza tecavüz ediyor peki sonuç ne? aileleri ve doktorlar kızı karalamak için ellerinden geleni yapıp birde tecavüzcüyle evlendiriyorlar.... üstelik gayet normal bir saat diliminde yayınlanıyor bu dizi ve daha niceleri.....

Malesefki her aile bu konuda bilinçli değil, sen, ben, o belki bilinçliyiz belki bu dizilerden kendimize çok güzel ders çıkartırız ama herkes yapamaz saat kaç olursa olsun sırf çocuk sussun, yaramazlık yapmasın diye oturtulur tv karşısına izlediği program önemli değildir sadece o an sussun yeterki....

Türkiye de mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama dediğim gibi sadece bu dizi için söylemedim. mesela Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde 4 kişi 1 kıza tecavüz ediyor peki sonuç ne? aileleri ve doktorlar kızı karalamak için ellerinden geleni yapıp birde tecavüzcüyle evlendiriyorlar.... üstelik gayet normal bir saat diliminde yayınlanıyor bu dizi ve daha niceleri.....

dediklerinizde haklisinizdir eminim, ama öbür yandanda gercekleri görmemezlikten gelmemek lazim... böyle diziler olmali bence, gec saatlerde olmasi sartiyla... Vede aileler cocuklarin gelisimiyle bilinclenmelilerdir... Ama dedigim gibi bu her ailenin kendi elinde olan birseydir, ki her sabah programlar var cocuk egitimiyle ilgili... bence dikkate alinmasi gereken seylerden biride budur.. :kkk:

dediklerinizde haklisinizdir eminim, ama öbür yandanda gercekleri görmemezlikten gelmemek lazim... böyle diziler olmali bence, gec saatlerde olmasi sartiyla... Vede aileler cocuklarin gelisimiyle bilinclenmelilerdir... Ama dedigim gibi bu her ailenin kendi elinde olan birseydir, ki her sabah programlar var cocuk egitimiyle ilgili... bence dikkate alinmasi gereken seylerden biride budur.. :kkk:

evet canım bunda hemfikiriz, aileler bilinçlenmeli. insan yetiştirmek kolay değil. başı boş yetişen çocuklar malesef topluma yarardan çok zarar veriyor. aileler ise bize dokunmasında ne yaparsa yapsın modunda.

Zaten bu dizi geç saatte yayınlanıyor yani çocuklar uyuduktan sonra izlenebilir.Psikopatça düşünceler içinde izlenilmediği sürece bilinçlenme ve farkındalık açısından bu tür konulara değinilmesi çok çok gerekli diye düşünüyorum.Bahsedilir anlatılır ama kimse gözleriyle görmediği için hep üzeri kapatılır bu konuların.İzledikçe bu ülkede ve her yerde dönen pisliklerin farkına varıp dahada farklı dahada içerden bakmaya başlıyoruz.Bu noktada ise çocuk yetiştiren aileler olarak daha dikkatli daha bilinçli ebeveynler olarak dışardaki tehlikeden çocuğumuzu kaçırmak yerine dışardaki tehlikelere karşı kendini korumayı öğretiyoruz.Çünkü ne yaparsak yapalım çocuklarımızı özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmediğimiz sürece mutlaka ucundan kıyısından başlarına bir dert alıp ya aileleriyle çözmeye kalkışıyorlar yada şanssız olanlar ne yazıkki başlarına bu belayı alıyorlar.Bu dizide yabancı uyruklu kadınları işlemişler ama ne yazıkki hala genç kızlarımız bu tuzaklarla karşı karşıya.Para çok olunca nereye harcayacağını şaşıran isteklerinde sapkınlığa varan bir zihniyet var onlar arsızlıktan kudurup talep ettikçe onların önünde her türlü pisliği yapmaya meyilli hizmetçiler var bu hizmetçilerin para için yapmayacağı yok.Talep edenlerinde pislikte sınırı yok... İşte bu düzene karşı yapılacak tek şey oturup izlemek değil.Önce eğitim diye boşa söylenmiyor aslında.Önce ailede eğitim,hatta önce aileyi eğitmek şart ki o ailelerden sağlıklı bireyler çıkabilsin...

Ben diziyi ilk izlediğimde tüylerim diken diken olmuştu. Allahım kimsenin başına getirmesin inş. Günümüzdede böyle şeyler yaşanıyor tabi dizi olduğu için kurgu abartılmış ama böyle olaylar olmuyor mu oluyor. Bence herkes bu konuda bilinçlendirilmeli maalesef günümüzdeki çoğu insan bana dokunmaya yılan bin yıl yaşasın der olmuş.:50:

Arap ülkelerinde en çok Türk dizileri izleniyor ve Türk dizilerinden dolayı Türkler hakkında yanlış kanı oluşmuş. Çok ahlaksız buluyorlarmış dizileri. Belki de çok aykırı olması çok izlenmesine sebep oluyordur neyse. Bir de Araplarda küfür varmış, ananı Türk filminde gördüm gibisinden.

bu dizi bize aslında, yabancı uyruklu kadınlara kötü gözle bakmamamız gerektiğini de gösterdi. o diziyi bende izliyorum ve çok üzülüyorum ordaki kadınlara. ama son bölümlerde gördükkü ordaki aynı kaderi paylaşan kadınlar bile birbirinin düşmanı olmuş. ne yazık..

Back
X