Öz abiniz olduğunuzdan emin misiniz?? Bu ne saçmalık kusura bakmayında abiniz ş...z miş. Baba için öyle konuşulur mu?
amin cok tesekkur ederimNe kadar acımasızca abinin yaptığı..
Allah kolaylık versin, inşallah bunu da atlatır baban.
Yuh.Öz abiniz olduğunuzdan emin misiniz?? Bu ne saçmalık kusura bakmayında abiniz ş...z miş. Baba için öyle konuşulur mu?
Kantarın topuzunu ben değil abisi kaçırmış. Sana da kib cnm öptm by.Yuh.
Kantarın topuzunu kaçırmışsın.
Kib
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin,abinize diyecek söz bulamıyorum bile bir evlat olarak nasıl babasının yanında olmaz.İyi geceler hanımlar babamın onkoloji gecmisi var cok sukur hastaligi atlatti yalniz kisa sure once zaturre gecirdi onuda atlatti allahin izniyle yalniz yapilan kultur testinde tiberkuloz mikrobuna rastlanmis genel durumu cok iyi ama mikrop gorundugu icin tedaviye baslandi bunu duyan abim babama gecmis olsun diyecegine ofkeler sacip derdinize yanin der gibi sizde mikrop altindasiniz risk altindasiniz ben size soyliyim resmen bizi oldurdu turlu turlu kotu sozler maske taksanizda o ev mikroplu sizde de vardir benim cocugum var ki biz grip olsak kesinlikle evlerine gitmeyiz ve hastaligin bilincindeyiz bu arada bizlerede film cekildi temiz cikti birde deri alti testi yapildi onun sonucu henuz cikmadi ki dr.bizi oyle guzel aydinlatip moral verdiki suan babamin kulturunde bulasiciliga rastlanmamis eski tahlil cunku kontrol amacli tekrar tukuruk tahlili yapilicak bulasici dahi olsa tedaviyle 2 haftalik ilac kullanimiyla bulasici etkisi ölüyomus ...yani biz zaten kimseyi zan altinda birakmayiz yarin arkadasimla bulusucaktim konustum iptal ettim kucuk cocugu var ve bana oyle icten candan konustuki kesinlikle aklindan bile boyle bisey gecmedi ama ben yinede kimseyle gorusmeme karari aldim bu surecte psikolojim alt ust oldu bu arada abim telefon bile acip gecmis olsun demedi hala yaziklar olsun
amin cok tesekkur ederim sizlerede buyuk gecmis olsun allah bidaha gostermesin insaallahBabamda da vardı bulaşıcı değilmiş bunu öğrenmeden önce bile Abimle Ablam yarışırdı yanında kalmak için. Bu oğul değil başka bir şey. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar
evet malesef bazi insanlar yasarken deger verip kiymetini bilmezler keske herkes sizler gibi dusunseKeşke babam yaşasa da hertarafı mikrop olsa sıkı sıkı sarılabilsem... bazen insanlara gerçekten diyecek birşey bulamıyorum..! Allah ıslah etsin...
Bu devirde zaten ne çekilirse akrabalardan çekiliyor galiba,komşu bile daha anlayışlıdır,akrabamdan daha değerlidir benim için komşularım mesela.Bu arada bizim binalarimiz yan yana abimle halam ayni binadalar cikip halamada anlatmis bulasici diye annemde halama cikmis haber vereyim diye oglun anlatti haksiz sayilmaz demis annem sok olmus ya biz insanlarin suratina tukurup hastalik mi bulastiricaz allahim bunlar nasil kardes nasil insanlar oda gelmedi gecmis olsuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?