o ev mikroplu diyen abi

tesekkurler moral verdiniz bizde korunma tedavisi alicaz tahliller cikinca

evet bizimlede gorusmek istemiyor zaten saglik yonunden bunu hepimiz biliyoruz sadece tavirlar cok yanlis burdan konuyu anlamadan bilincsizce yorum yapan arkadaslara son kez soyluyorum babam onkoloji tedavisi gordugu icin yeterince steril bir ortamimiz var gripliyken bile evde maske v.s kullaniriz ve ese dosta ziyaret icin uygun olmadigimizi soyleriz bizde bi soguk alginligi mikrobik bi durumda kimseyle temas etmemeye ozen gosteriyoruz bu takinilan tavir gecmis olsun denecekken bizede bulasir korkusuyla kirici olan insanlar

konuyu okuduz mu tamamen hastalik doneminde ziyaretci kabul etmiyoruz ciddi bir rahatsizlik ve herkes farkinda bugun arkadasimla gorusucektim ihtimali soyleyip iptal ettim konu abimin ziyarete gelip gelmemesi degil takindigi uslup

Madem ziyaretçi kabul etmiyorsunuz, o zaman niye halanızdan bahsederken “bunlar nasil kardes nasil insanlar oda gelmedi gecmis olsuna” diyorsunuz? Madem ziyaretçi kabul etmiyorsunuz, niye halanız da abiniz gibi geçmiş olsuna gelmedi diye şikayet ediyorsunuz?

Allah başına versın . !
Nasıl böyle konuşur ya .
Ziyaretçii kabul olmuyosa bıle hergu araması lazım abınızın

İyi ilerde ananiza babanıza birşey olursa istemesin miras olarak mal/ mülk /para.Babanizin alın terinin olduğu hicbirseyden hak talep etmesin,mikrop bulaşır dersiniz

tavirlarindan dolayi telefon bile acmadilar evet nasil kardesler diyorum hala bwn kendi sahsima yakinima dostuma olsa takarim maskemi alirim yogurdumu bi gecmis olsun der gonul alirim karsi taraftan ayni seyi beklemiyoruz ama yazik ki insanlik olmus su yorumlari okuyunca

Lütfen uzmeyin kendinizi,Allah insanlara vicdan versin,merhamet duygusu versin.İnsanlar babasınin ,kardeşinin kapısını açmıyor bana hastalık bulaşır diye.O doktorlar,hemşireler,hasta bakıcıları,temizlik personeli ne yapsın? Her gün hastalarla temas halindeler ama böyle bir muamele içinde bulunmuyorlar.

Akrabanız olmayanları eve kabul etmiyorsanız, akrabaların gelmesini de beklemeyin. Akraba olunca hastalık daha az bulaşıcı olmuyor. Telefon etmemesine bir şey diyemem. Siz gelmemesine laf etmişsiniz diye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…