O ev senin değil !

Nereden başlasam bilemiyorum. 2.5 aylık evliyim henüz. Geçen gece eşim yatak odasında durduk yere isteme söz nişan merasimlerinden kurtulduğu için şükrederek başladı söze. Ama kırıcı şekilde... sonra birden öyle birşey söyledi ki : ''Düğün bittikten sonra dayınlar seni eve kadar getirdi yuhhh yaa o ne demek öyle alın kızımızı yatak odana kadar getirdik tepe tepe kullan der gibi!!! O kadar üzüldüm ki... Böyle birşey ne demek. Yaptığımız namussuzlukmuydu ki! Evlenmişiz ve yalnız başımıza bizi mahsun gibi bırakmak istemediler dayımlar sağolsun. Eve bırakıp hemen gittiler zaten... Olay büyüdü büyüdü... Ve beni sonuçlarına katlanamayacağın şeyler yapma diyerek bir güzel tehdit de etti. Sonucu neymiş acaba dedim eğer beni boşamayı kastediyorsan tehdit etme yap dedim. Yarın görürsün yapıp yapmayacağımı dedi. Çok üzüldüm.... Çok kırıldım... Ama böylesine bir nedenden bile boşamayı aklına getirebiliyorsa söyleyecek söz bitti galiba. Geri adım atmak istemiyorum... Çok yoruldum çünkü...

bence eşinizde başka bir şeyler var gibi geldi yinede günah almak istemiyorum.:26:

Günaydın herkese. Bugün sabah yaptıkları ve dünkü olanlar. Anlam veremiyorum. Sabah kalktı erkenden işe gidiyor sandım ses etmedim hiç uyumaya devam ettim. Yaklaşık 1 saat sonra tekrar kapı çaldı kalktım kapıyı açtım sersemlikle ne göreyim. Yüzüne bir demet kır çiçekleri tutan bir adam. Kocam... Ağlasam mı yoksa gülsem mi... Diğer elinde de bir şişe süt. Öyle kalakaldım kapının önünde. Bu çiçekleri kabul etmeyecek misin dedi. Aldım elinden. Sonra özür seramonisi.. Kabul ettim. Her zamanki gibi affettim. Mutfağa girdim bi baktım sofra hazırlanmış çay demlenmiş... Oturduk güle oynaya kahvaltı yaptık. Ama içimdeki kırgınlık geçer mi bilmem. Hep aklıma geliyor...

Barışmanıza ve eşinizin hatasını anlamasına sevindim.Bekara koca boşaması kolay gelir bende bekarım ama bu da bir gerçek insan hayatını birleştirdiği insanla sorunsuz yaşamak için elinden geleni yapmalı daha 2,5 aylık evlisiniz yaptığını unutmayın ama kinde beslemeyin bazı insanların dolduruşuna gelmiş olabilir.Bunu çok çirkince sizin yüzünüze vurmuş o ayrı.Ama oturun eşinizle bu konuyu konuşun ve kapatın.Ailenize kırıcı laflar etmemesini istediğinizi,bunun sizi çok yaraladığını anlatın o da biraz daha dikkat etsin.Ne diyim mutlulular inş. bundan sonra sorun yaşamazsınız.Ha bir de bu konuya karışmak istemem sizin aranızda sonuçta ama çocuk falan düşünüyorsanız bir süre erteleyin ve önlemini alın bence :26: Utanarak söylüyorum belki benim haddime değil ama en azından evliliğiniz rayına oturur aynı evde yaşamakla sevgililik dönemi farklıdır muhakkak. :26:

Günaydın herkese. Bugün sabah yaptıkları ve dünkü olanlar. Anlam veremiyorum. Sabah kalktı erkenden işe gidiyor sandım ses etmedim hiç uyumaya devam ettim. Yaklaşık 1 saat sonra tekrar kapı çaldı kalktım kapıyı açtım sersemlikle ne göreyim. Yüzüne bir demet kır çiçekleri tutan bir adam. Kocam... Ağlasam mı yoksa gülsem mi... Diğer elinde de bir şişe süt. Öyle kalakaldım kapının önünde. Bu çiçekleri kabul etmeyecek misin dedi. Aldım elinden. Sonra özür seramonisi.. Kabul ettim. Her zamanki gibi affettim. Mutfağa girdim bi baktım sofra hazırlanmış çay demlenmiş... Oturduk güle oynaya kahvaltı yaptık. Ama içimdeki kırgınlık geçer mi bilmem. Hep aklıma geliyor...

bu yazını şimdi gördüm ben bile çok mutlu oldum senin yerinde bende olsam affederdim sanırım. içindeki kırgınlık uzun süre kalabilir ama seni üzdüğünün farkına varması çok güzel bir şey canım mutluluklar.:16:

MAdem şimdi sakinsiniz ve sular duruldu eşinizle bir konuşma yapın. Kavgaya çevirmeden. Dayınızın sizi bırakması ile ilgili onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu sorun ve net bir şekilde ö gün ettiği lafa yükeldiği anlamın sizin kalbinizi çok kırdığını söyleyin. Bunun da ötesinde yazdığını tüm mesajlardan benim çıakrdığım sonuç sizin ve eşinizin geçmişe dair farklı birimklerinin olduğu. Bu konuyu açmaya çalışın bakalım. Kendinize ve ona sorun sizi bu kadar gerip de laflarken kavga etmeye zorlayan şey ne?

gördünmü bak bunlar evde konuşulmuşki sen yokken hatta belkide yakın zamanda konuşulmuş senınkıde gaza geldı patladı erkekler hemen gaza gelirler zaten kocanla konuşup saygınızı yitirmemenz gerektiğini konuşun bence

Ya neden erkeklerin hatalarına kılıf bulma derdindesiniz anlamadım.Bu adam çoçukmuki söylediği sözlerle karşısındakini kıracagını bilmiyor (, hele bu karısıysa) neden evleniyorlar kabahatı suçundan büyük bence bu sözleri duydugunda söyleyenlere cevabını neden vermiyor.

çok sevindim barışmanıza..:21: artık sende üzme kendini.

bu konuyu sakın havada bırakma arkadaşım
çiçek alıp gönlünü almaya yeltendiyse,suçlu olduğunun sinyalinide veriyor demek..
üstü örtülecek bir konuşma geçmemiş aranızda,hiç normal değil...
2,5 ay değil 2,5 yıl sonra bile bu sözü söylese,hoppp diyip bi Destur çektiririm yerinde olsam!

Back
X