- Konu Sahibi Ezberbozan
Nereden başlasam bilemiyorum. 2.5 aylık evliyim henüz. Geçen gece eşim yatak odasında durduk yere isteme söz nişan merasimlerinden kurtulduğu için şükrederek başladı söze. Ama kırıcı şekilde... sonra birden öyle birşey söyledi ki : ''Düğün bittikten sonra dayınlar seni eve kadar getirdi yuhhh yaa o ne demek öyle alın kızımızı yatak odana kadar getirdik tepe tepe kullan der gibi!!! O kadar üzüldüm ki... Böyle birşey ne demek. Yaptığımız namussuzlukmuydu ki! Evlenmişiz ve yalnız başımıza bizi mahsun gibi bırakmak istemediler dayımlar sağolsun. Eve bırakıp hemen gittiler zaten... Olay büyüdü büyüdü... Ve beni sonuçlarına katlanamayacağın şeyler yapma diyerek bir güzel tehdit de etti. Sonucu neymiş acaba dedim eğer beni boşamayı kastediyorsan tehdit etme yap dedim. Yarın görürsün yapıp yapmayacağımı dedi. Çok üzüldüm.... Çok kırıldım... Ama böylesine bir nedenden bile boşamayı aklına getirebiliyorsa söyleyecek söz bitti galiba. Geri adım atmak istemiyorum... Çok yoruldum çünkü...
bence eşinizde başka bir şeyler var gibi geldi yinede günah almak istemiyorum.:26: