o evleniyor

hazan1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
66
0
36
Siirt
5 aydır beraber olduğum sevgilim evleniyor.üstelik ben varken beraber olduğu kişiyle.bundan elbetteki haberim yoktu.ayrıldığını sanıordum.şimdide o kızla evleniyor.yolumu kesip onu zorla dinlememi istedi.beni çok sevdiğini ama buna mecbur olduğunu çünkü benden önce bir hata yaptığını bu hatayıda ancak evlilkle temizleyebileceğini söyledi birde oturup karşımda ağladı.ben şimdi sana ne dersem diyim inanmassın bana allah bir desemde inanmassın ama bana ne dersen de şerefsiz de adi de ama beni sevmişti de dedi.
senden önce bunalımdaydım onunla ilşkim oldu evlenilecek kız gözüyle baktım ama aşık olacağımı hiç hesaplamamıştım.ikimizde içkili iken bir hata yaptık.evlenmez zorundayım dedi
bende bunu baştan beri hesapladın evleneceğini bile bile bana yanaştın dedim oda kendimi engelleyemedim seni seviyorum dedi bana
okadar kötü hissediyorumki kendimi gururm kırıldı işin kötüsü aynı iş yerinde yüzyüze aynı odada oturacağız
bu hayat neden böyle ya herşey bukadar basitmi neden insanlar böyle..ne geçti eline anlamıyorum. değdimi bari dedim yalanlarına iyi eğlendinmi benle dedim.hala utanmadan yalan söylüyorsun beni sevdiğin falan yok dedim
gururm kırıldı kendimi çok kötü hissediyorumbenneyaptımki

tabiki seni sevdiği yok..sevseydi zaten bir başka kızla beraber olma gibi bir düşünceside olmazdı..

hiç üzülme böyle bir insandan yakanı kurtardığına sevinmen bile gerekir...bence evlenmeside hayrına olmuş..herşeyin bir bedeli vardır

başkasıyla berber olursam kaldıramazmış birde utanmadan bunu söylüyor iş yerinde deikodular aldı başını gidiyor kendimi çok berbat hissediyorum

Palavra , dediği herşey palavra
Yazık evleneceğe kızada , allah bilir onada ne palavralar sıkmıştır..
Sen yakanı kurtarmışsın..

canım seni sevse kesinlikle başkasıyla evlenmezdi.. erkeklere evliliği sevdirmek ne kadar zor biliyorsun. sevdikleri adınlarda bile söz konusu evlilik olunca bir durup düşünüyorlar önce.. hiç sevmediği kadını alıp da seni bırakmazdı buna emin ol... o kızla evlenmek zorunda hissettiren vicdanı acaba seni oyalarken neredeydi.. sakın inanma sakın... sil gitsin. .

soğuolun canlarım ben sildim zaten ama adam evlensemde seni untamam dio başıma bela olmasından korkuyorum.
beni sevse evlenmezdi zaten o kızıda sevmiyor onuda sevse onu benim yanımda bu kadar küçük düşürmezdi demediği kalmadı sevmiyorum onu diye..

aaaaaaaaa oha ya ne midesiz erkekler var kardeşim
bırak çek git işyerini de kendisini de başına çal kendine güzel bi hayat kur

bu devirde birlikte oldum diye evlenicem diyen erkek kaldi mi yahu?
iyi palavra atmis. sakin inanip da acima. ne hali varsa gorsun.

bırak evlensin.
sende yoluna bak siz beraberken görüsüyormus işte diğer kızla.

bu devirde birlikte oldum diye evlenicem diyen erkek kaldi mi yahu?
iyi palavra atmis. sakin inanip da acima. ne hali varsa gorsun.

ben de böyle düşünüyorum sonuçta ikisi de belşi yaşta insanlardır
aman kızı kirlettim de evleneyim diye düşündüğünü sanmıyorum
bahanesi bu olmuş

işyerini bırakamam devlet işi bu ne yazıkki

öğretmensin galiba. aynı okuldan biriyle olmak çok ama çok zor. iki kez başıma geldi bu. hala da akıllanmış değilim. neyse şunu diyeceğim, aynı ortamda olmanız seni üzmemeli aksine daha güçlü görünmek zorundasın. zamanla zaten daha güçlü oluyorsun.gerekirse hayatında biri olduğu imajını ver. sakın üzülüp ya da onunla muhatap olup ınu sevindirme.kafese kıstırılmış hissedip sana yaklaşmış rahatlamak için belli ki.

sakın üzülme.atlatırsın zamanla seni sevseydi içkiliyken başka bi kadınla bırak bişeyler yaşamayı içkiliyken onun yanında onla aynı yerde bulunmazdı.geçeeer gider. sen başka şeylerle ilgilenmeye bak.

Bi erkeğin sevmediği biriyle zorla evleneceğini düşünmüyorum. Zorunluluk falan hikaye bence.
Onu aklından çıkarmaya çalış canım.:1no2:

ama aşık olacağımı hiç hesaplamamıştım diye yazmıssın sımdı ona asık olmus evleniyor bunu hata olarak adlandırıyor ama senide seviyormu la havle ya lanet olsun bögle erkeklere canım ya kıyamam sana beter olsun Kısır kalsın emi

aman ya erkek milleti hepsi aynı, ne elindeki yardan geçiyor nede senden, ohh ne ala memleket, allem kullem edipte evli haliyle gene sana sırnaşmaya çalışırsa şaşmam klava:

evt ne gereği vardı benim kalimi kazanmaya çalışmasına benim suçum neydi
evt öğretmenim bu adamda bir öğretmen müsveddesi işte

hayır canım bana dediği ben bu kızla baştan evlenmek için görüşüyordum evlenilecek bir kız olarak gördüm onu ama sana aşık olacağımı hiç hesaba katmamıştım bana en büyük kötülüğü sen yaptın beni kendine aşık ettin keşke ondan önce tanısaydım seni dedi olan oldu bir hata yaptık mecburum evlenmeye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…