o evleniyor

bana dediği şey onunla iyi olduğu için evlenecektim ama sana aşık oldum onunlada bir hata yaptık ailesi herkes biliyor artık bunu mecburum evlenmeye dedi
üzülüyorum çünkü gururum kırıldı ya
tayin istemem imkansız şimdilik

çok kötü bi durum
onunla aynı ortamda olmak zorunda kalmak da cabası..
bir de ordakiler daha önce birlikte olduğunuzu biliyolarsa o da kötü
ne diyim güçlü durmak zorundasınız mutlu görünün

evt biliyorlar dahası o kızıda biliyorlarmışda bana dememişler hiç

evt biliyorlar dahası o kızıda biliyorlarmışda bana dememişler hiç

ne kadar gurur kırıcı bir durum
orda daha ne kadar kalıcaksın canım yerinde olsam bir an önce o şehirden uzaklaşırdım
adam doğru mu söylüyor yalan mı bilemem ama açıkcası çok da önemli değil
ne de olsa artık evli bir erkek uzak dur ondan canım yasakkelime artık muhatap bile olma:1no2:

yalan yada doğru artık şu saatten sonra önemi yok
tayin istemem imkansız hakkım yok daha tayine.2 senem daha var burada
eğer kasında evliliğinden sonrada benle ilşki kurmak yatıyorsa onu doğduğuna pişman ederim
neyim ben yani ne yerine koyacak beni

ikinizle de birlikte olmuş anladığım kadarıyla
sana sırtını dönmüş kadın olduğun için
evleniceği kız ilkini onunla yaşadığı için ona tolerans göstermiş
umarım çabuk atlatırsınız

ay çok karışık bir durum ve çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim ama olan olmuş...aslında olan evlenmek zorunda olduğu kıza olmuş sanırım kızı kirletmiş ama allahtan evlenio...sanada yazık of bilemiorum işin içinden çıkamadım

bende bilemedim kızdım ona bunları evleneceğin kıza anlat hala senle evlenmek istiosa durma git evlen dedim
kadın olmak suç demekki...

yaşadıkalrına çok üzüldüm.aynı ortamda bulunmak zorunda olmanda çok zor.nasıl olsa okulda olduğun zamanın çoğu derslerde geçecek.teneffüs zamanlarında da yalnız kalmmamaya çalış bence.öğretmenler odasında falan boşsa girme.bu kadar hareketlerine dikkat et.insanlarda zamanla biz bu kızın arkasından konuştuk ama kızın gerçekten olaylardan haberi yokmuş demmekki derler.bu da fazla zaman almaz.en olml milli eğitime müdürle konuş.onlar sana daha iyi bir yol göstereceklerdir.bunuda okuldaki herkesin duymasını sağla.zaten hiç bir şey olmasada insanlar duruşundan anlayacaklardır.kafanı dağıtmaya çalış.ağlamak istiyorsanda ağla ama yalnız olduğunda.herkesin içinde ağlma ve dik dur.

Adam şerefsizin tekiymiş
Senin için üzülmedim kurtulmuşsun ama o kızcağıza üzüldüm gerçekten.Allahın sevgili kuluymuşsun ki erken göstermiş yüzünü.
İnşallah karşına düzgün biri çıkar da o adam tamamen silinir yüreğinden opuyorumnanaktan

saol canım zamanla geçecek inşallah.

ne tanıdık bir hikaye klasik erkek p.ştluğu işte...
neyse yırttığına sevin yoluna bak; ne ilksin ne son...
yalnız bence "ne dersen de ama sevmemişti deme" jargonu klasik gazını alma numarasıdır.
sırf sen yumuşa ve evleneceği kıza ulan bu benle 5 aydır takılıyor diye ortalığı ayağa kaldırma da nikah sakata girmesin diye atılmış bir yeme benziyor,fişteklemek gibi olmasın tabii; hanımefendiliğini bozma,olan olmuş bundan sonrası başkasının meselesidir.

ya ben yukarıdaki yorumumu ilk mesajını okuyup atmıştım, geriye doğru okudum da şimdi, yaa canım çok üzüldüm yaşadıklarına...çok gurur kırıcı, büyük haksızlığa uğramışsın..ne denir ki güçlü olmak zorundasın. belli sen akıllanmışsın bu adamdan kendini bundan sonra korursun ama okuldaki imajını acilen düzelt ve hatta bu adamı ufak ufak afişe et ki bu pislik senin üzerinde kalmasın.ben de idareyle görüşmeni tavsiye ederim, o okulda kesinlikle çalışma, ruh sağlığın için. zaten evliliğini bitirmişsin,siirt gibi yerde boşanmış bir kadın olarak yaşamaya çalışıyorsun bir de bunları yaşatmış sana hasta herif...
uzaklaşmanın yolunu bul, ayrıca mutlaka bi psikoloğa git çok faydası olacaktır.
ve söylemek doğrumu bilmiyorum ama kısaca tavsiyem bu toplumun erkeklerinin kadınlara bakışı belli o nedenle çok çok iyi tanı ve öyle yakınlaş, ilgi duyduğun ya da seninle ilgilenen biri olursa ilerde.
yeni bir hayat kurmalıyım hırsıyla hızlı davranma, kalbin bir daha kırılmasın,umarım son yazdıklarımla haddimi aşmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…