( çok kötü hissettim kendimi üzüldüm. Ama bu adam hem evleneceği kişiyi hem sizi idare etmieyi planlıyor gibi geldi bana hissettiklerim bu açıkçası. Hem eşine aşık hem sizi seviyor öyle mi? doğru mu anladım. Yoksa" evleneceğim kız oydu ama sana aşık oldum... ama içkiliydim onunla oldum ? " içki zaten gizli şeyleri ortaya çıkarmaz mı?
Çok ilginç ama sevgi malesef her kapıyı açmıyor o yüzden ben sizin yerinizde olsam tayini mi ister başka yere giderim.
çok kötü bi durum
onunla aynı ortamda olmak zorunda kalmak da cabası..
bir de ordakiler daha önce birlikte olduğunuzu biliyolarsa o da kötü
ne diyim güçlü durmak zorundasınız mutlu görünün
evt biliyorlar dahası o kızıda biliyorlarmışda bana dememişler hiç
ne kadar gurur kırıcı bir durum
orda daha ne kadar kalıcaksın canım yerinde olsam bir an önce o şehirden uzaklaşırdım
adam doğru mu söylüyor yalan mı bilemem ama açıkcası çok da önemli değil
ne de olsa artık evli bir erkek uzak dur ondan canım yasakkelime artık muhatap bile olma:1no2:
Çok dikkat et, hiç tekin bir adam değil bu..bizde bişeyler yaşadık ama dul olduğum için önemsemiyor tabi
ay çok karışık bir durum ve çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim ama olan olmuş...aslında olan evlenmek zorunda olduğu kıza olmuş sanırım kızı kirletmiş ama allahtan evlenio...sanada yazık of bilemiorum işin içinden çıkamadım
Adam şerefsizin tekiymiş
Senin için üzülmedim kurtulmuşsun ama o kızcağıza üzüldüm gerçekten.Allahın sevgili kuluymuşsun ki erken göstermiş yüzünü.
İnşallah karşına düzgün biri çıkar da o adam tamamen silinir yüreğinden opuyorumnanaktan
evt biliyorlar dahası o kızıda biliyorlarmışda bana dememişler hiç
5 aydır beraber olduğum sevgilim evleniyor.üstelik ben varken beraber olduğu kişiyle.bundan elbetteki haberim yoktu.ayrıldığını sanıordum.şimdide o kızla evleniyor.yolumu kesip onu zorla dinlememi istedi.beni çok sevdiğini ama buna mecbur olduğunu çünkü benden önce bir hata yaptığını bu hatayıda ancak evlilkle temizleyebileceğini söyledi birde oturup karşımda ağladı.ben şimdi sana ne dersem diyim inanmassın bana allah bir desemde inanmassın ama bana ne dersen de şerefsiz de adi de ama beni sevmişti de dedi.
senden önce bunalımdaydım onunla ilşkim oldu evlenilecek kız gözüyle baktım ama aşık olacağımı hiç hesaplamamıştım.ikimizde içkili iken bir hata yaptık.evlenmez zorundayım dedi
bende bunu baştan beri hesapladın evleneceğini bile bile bana yanaştın dedim oda kendimi engelleyemedim seni seviyorum dedi bana
okadar kötü hissediyorumki kendimi gururm kırıldı işin kötüsü aynı iş yerinde yüzyüze aynı odada oturacağız
bu hayat neden böyle ya herşey bukadar basitmi neden insanlar böyle..ne geçti eline anlamıyorum. değdimi bari dedim yalanlarına iyi eğlendinmi benle dedim.hala utanmadan yalan söylüyorsun beni sevdiğin falan yok dedim
gururm kırıldı kendimi çok kötü hissediyorumbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?