• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o evleniyor...:(

ozgeayt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
48
3
96
Gaziantep
2 hafta sonra dügünü var elimden bişey gelmiyor:(
yıllardr kndmi kandırdm başka birini sevdgme dair ama olmadı yapamıyorm vazgeçemiyorum ondan ama onun 2 hafta sonra dügünü var:( npcm blmyrm:(

yıllardr kndmi kandırdm başka birini sevdgme dair ama olmadı yapamıyorm vazgeçemiyorum ondan ama onun 2 hafta sonra dügünü var:( npcm blmyrm:(

çok zor bi durumdasın :( allah yardımcın olsun .. düşünmemeye çalış gez arkadaşlarınla dolaş sahil in yürüyüş yap müzik dinle.. bişeylerle oyalan..:34::34:

tabi ki de bir şey yapmayacaksın.
o kızla birbirlerini seviyorlarsa onların mutluluğunu gölgelemeye hiç hakkın yok.
neler neler unutulmuyor sen de unutursun

Malesef ki gerçeği değiştirme şansımız yok.
Ama olay şu ki kimse sonsuza dek içinde yaşamıyor, kimse sonsuza dek aklında olmuyor, kimse yanında kalmıyor..
Senin şu an yapacağın tek şey kendini düşünmek. Artık önemli olan senin hayatın, senin seçimlerin.
Emin ol onu da unutursun. Unutamam dediğimiz kimleri unutmadık ki ?
Bundan 10 yıl sonra güleceksin sadece. Unutamam dediğim kişi bu muymuş diyeceksin.
Senin artık yapman gereken tek şey önüne bakmak.
Onu geride bırakıp yeni bir hayat kurmak. Sen kimseye bağımlı değilsin unutma.
Her şey senin içinde. İstersen atlatamayacağın, yenemeyeceğin, vazgeçemeyeceğin şey yok.
O hayatını seçmiş, seçimini yapmış. Sıra sende şimdi. Önüne daha kimler kimler çıkacak.
Boşver. İstediğiyle evlensin. O seçimini yaptıysa, yeni bir hayat kuruyorsa yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bırak mutlu olsun.
Senin kendine yapacağın en büyük iyilik önüne bakmak olacak. Emin ol, kendini üzdüğüne asla değmez. :34:

Son düzenleme:

niye böyle yazıyorsunuz kardeşim ya

npcm ne demek
blmyrm ne demek ya
katlettiniz türkçeyi

bu arada evleniyorsa yapacak birşey yok...unutacaksın

Allah mutlu mesut etsin, bir yastikta kocasin diyecek kadar olgun, kendini bilen, kendine saygisi olan ve idrak edebilen bir insanmisiniz onun sinavini vereceksiniz.

Az önce bi arkadaşımız içinde kullanmıştım bu sözü ama senin içinde cuk oturdu.
Hz Şems der ya; "Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.."

Hep beraber düğünü bassak?
Havaya ateş açsak?
Damadı kaçırsak?
:26:

Bazen de kaçan balık büyük olur.

Evlenmeseydi,hep oradaydı,her an aramaya,ulaşmaya hazır...
Şimdi evlendiği için ulaşılmaz olacak.
Onun geri dönüşü olmayan bir yola girdiğini düşünüyorsun.
O yüzden bekarken vermediğin değeri veriyorsun.

Aslında O başka biri dediğini sevdin,kendini kandırmadın.
Ama ona sevgin bitince,eskiye kaydı aklın.
Onunla olsaydı nasıl olurdu,evlendiği ben olsaydım gibi düşüncelerin var.
Geçici bunlar,kendini kaptırma.
O evleneceği kişiyi bulmuş,sen de bulursun.

yapabileceğin en iyi şey mululuklar dilemek.Allah mutlu etsin onu evleneceği insanla,senide ileride karşına çıkıp eleneceğin insanla.. zamanla unutursun,sabret...

açıkçası yapcak bişey yok
biran önce onu unutup kendi hayatına devam etmelisin
sende kendine uygun bi yol çizmelisin

Benimde sevdiğim adam evlendi.
Ondan önce hep düşünürdüm. Onsuz olamaz herhalde vs.
Ama evlendiğini duyduğumda birkaç saatlik şok yaşadım gerisi geçti gitti zaten.
Düğün fotoğraflarına bakıp mutluluk diledim, sonra zaten ben bunu mu sevmişim dedim :)
Dün gece rüyamda gördüm bebekleri olacakmış. Mutluluk dileyelim ki, mutlu olalım...

kızcağız ne yapıcam derken, nasıl unutucam diye sormuş bence.

evlenmesi unutman açısından iyi, artık dönüşü yok. böyle katı gerçekler insanı kendine getiriyor.

evlenip kendi yuvasini kurduğunda ıster ıstemez unutcaksın

evlenmesı aslında unutman açısından ıyı bıle olmuş

eğer gerçekten sevıyorsan, onun adına sevınmelısın bıle, sonuçta sevdığı ınsanla bı yuva kuruyor

Back
X