• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o evleniyor...:(

unutmaya calısmaktan kendını yolunu cızmekten baska caren yok. aradan zaman gecmıs mantıklı sebepler haklı haksız sebepler farketmeden bıtmıs sonucta ılıskı. o yenı bır yol cızmıs. ınsaallah mutlu olsun. aynısını sen de yap. ona ulasmaya calısmak da hata olur onu kafan da kalbınde taze tutmak da. benzer seyleır yasadım ama bak ınan artık acıtmıyor.

Zor bir durum.. unutmanız zaman alır ama sonuçta unutacaksınız bundan emin olabilirsiniz çünki unutmak insanın doğasında var.

2 hafta sonra dügünü var elimden bişey gelmiyor:(
yıllardr kndmi kandırdm başka birini sevdgme dair ama olmadı yapamıyorm vazgeçemiyorum ondan ama onun 2 hafta sonra dügünü var:( npcm blmyrm:(

Benimki de evlendi, üstelik son ana kadar karısının arkasından gizli gizli bana yalvararak. 11.11.11 de uğurladım onu yüreğimden, nikahının ertesi sabahı aradı beni çok pişmanım dedi ama ne fayda ;şimdi eşi 7 haftalık hamile

Zor olduğunu yaşamış biri olarak biliyorum ama geçmeyecek bir zorluk değil.

Üzülmekten çok gururumun kırıldığını ve onu kafamda takıntı haline getirdiğimi farkettim, zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum; sevgi değil bu hastalıklı duygu. Bu hastalık hayatımın dolu dolu 20 yılını mahvetti.

Ona kızmıyorum artık, suç benim, benim kalbimdi sevmekte ısrar eden. Yaşın kaç bilmiyorum ama bir gün bile zarar, bir tek günü bile geri getiremiyoruz.

Acını çekip bitireceksin ve ardına bakmayacaksın, çareyi başka yerlerde de aramayacaksın, bunu sadece kendi içinde çözebilirsin. Şimdilerde sadece ziyan olan zamanıma üzülüyorum. Hayatım çok başka olabilirdi. Çok mutlu bir kadın olabilirdim, bu duygu ile savaşsaydım. Bu söylediklerimi düşün; çektiğin üzüntünün tek sebebi kendi duyguların ve onları ancak sen değiştirebilirsin

Karın kası yapana kadar ağlayacaksın hickira hickira; sonra gecer, merak etme

2 hafta sonra dügünü var elimden bişey gelmiyor:(
yıllardr kndmi kandırdm başka birini sevdgme dair ama olmadı yapamıyorm vazgeçemiyorum ondan ama onun 2 hafta sonra dügünü var:( npcm blmyrm:(

sabredeciksin kardeşim, yaşın kaç bilmiyorum ama, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi olgun davranıp, mutluluk dileyeceksin.

svmdgni blyorm malesefki bir inat ugruna hayatlarımız mahvoluyor. unutmak evet unuturum ama unutana kadar nolck? işte bu üzüyor insanı:( off

svmdgni blyorm malesefki bir inat ugruna hayatlarımız mahvoluyor. unutmak evet unuturum ama unutana kadar nolck? işte bu üzüyor insanı:( off
nasıl yanı oda senı seve seve mı evlenıyor.ne zaman ayrılmıstınız kı evlendıgı kızla ne zamandır beraber, bu boyuta gelene kadar neden unutmaya çalısmadın nikaha oturana kadar ümit beslemen yanlıs hayatına bırını aldıgı gıbı silecektın

emin ol herkesin başından geçmiştir aşk acısı inan unutuluyor

evet zor günler seni bekliyor ama ilk adım kabullenmen artık neden niçini boşver

hayırlısı değilmiş diye düşün ve yoluna devam et

emin ol daha güzel bi hayat seni bekliyor

birde harfleri yutmadan yaz çünkü anlaşılmıyor :34:

aile içinde bi anda olan bi evlilik kararı görücü usulü ile.. prş başka bi tanıdıgın dügününde karşılaştık çok kötydü herşey bu kdr ciddileşebilecegni düşnemezdm o da düşünemezdi affet dedi sadece affet hata yapyrm dedi.. o kdr cnm yandı..

emin ol herkesin başından geçmiştir aşk acısı inan unutuluyor

evet zor günler seni bekliyor ama ilk adım kabullenmen artık neden niçini boşver

hayırlısı değilmiş diye düşün ve yoluna devam et

emin ol daha güzel bi hayat seni bekliyor

birde harfleri yutmadan yaz çünkü anlaşılmıyor :34:

alışmışım yazamıyorum:) dikkat edecem canım:)

aile içinde bi anda olan bi evlilik kararı görücü usulü ile.. prş başka bi tanıdıgın dügününde karşılaştık çok kötydü herşey bu kdr ciddileşebilecegni düşnemezdm o da düşünemezdi affet dedi sadece affet hata yapyrm dedi.. o kdr cnm yandı..

ne kadar süredir beraberdiniz

Hayati karalar bir anda alınır mı ya bu adamın hayatının hiç mi kıymeti yok...

Back
X