• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o evleniyor...:(

herşeyi silip yeniden başlamak istesem koşarak gelcek biliyorum ama o kız:( off aglamak istiyorum o kızada bunu yapamam ailesinede.. herşey çok zorlaştı

ya 2 hafta sonra evleniomuş, şimdi onu bunu bırak. seven aşkından ölen adam başkasıyla evlenmez. iki iki daha dört.

herşeyi silip yeniden başlamak istesem koşarak gelcek biliyorum ama o kız:( off aglamak istiyorum o kızada bunu yapamam ailesinede.. herşey çok zorlaştı

yapma zaten seninde ailen var kendini onun yerine koy öyle düşün

hem onun ailesi de o kızı istiyor demek ki kabul etmişler

herkes karşınızda olacak deneme bile

hem dediğin gibi koşarak gelecek olsa senin çağırmanı beklemez bu durumda olmazdınız

hayır gelmez artık başka yola girmiş o adam

sende kendi yolunu çiz

ya 2 hafta sonra evleniomuş, şimdi onu bunu bırak. seven aşkından ölen adam başkasıyla evlenmez. iki iki daha dört.

aynen kımse endını kandrmasın bnce senı ıstese sılah zoruyla bıle olsa o kızla ewlenmezdı kosarak doner bana falan ımkansız bunlar hayal sadce

aynen kımse endını kandrmasın bnce senı ıstese sılah zoruyla bıle olsa o kızla ewlenmezdı kosarak doner bana falan ımkansız bunlar hayal sadce

bence özge de kötü niyetli değil. yoksa devam ettirirdi. öbür kızı düşünmezdi

yapacak bisey yok.seni sevseydi zaten baskasiyla evlenmezdi.
bide "herşeyi silip yeniden başlamak istesem koşarak gelcek biliyorum" demissin, öyle olsaydi zaten sabredip senin herseyi silip yeniden baslamani istemeni beklerdi, baskasiyla evlenmezdi. Böyle kendini kandirma.

unutmaya calis ve unut.önünde daha cook uzun yillar var.

Son düzenleme:

canım çok zor durumdasın ve onun gerçek yüzünü göremiyosun
ama görmen lazım yoksa unutamazsın hep içinde ukte kalır
ve hayat boyu birini dolu dolu sevmene engel olur
sen ona gel dee
bak göreceksin gelemeyecek
kem küm edecek öyle böyle şu engel bu engel aile vs.. diyecek gelmeyecek
bunu yapman lazım yoksa gözünde dahada büyür sevdiğin
sen gel de
nasılsa gelemeyecek o kızın haberi bile olmaz merak etme
ama sevgi ama aile ama başka şey
hangi sebeptense o kızla evlenecek
ben bunu sadece senin toparlanman için söylüyorum
gel de
gelmeyecek
ve senin gözündeki değeri değişecek zamanla acın hafifleyecek ve sözünde duran biri çıktımı karşına aslında onu boşuna sevdiğini anlayıp unutuvereceksin
sen bunu bir dene

öyle biri için üzülüyorsun ki nasıl biri olduğunun farkında bile değilsin.

6 yıllık sevgilisini bir kenara koyup 2 haftalık tanıdığı kıza hayatını veriyor.

kızı düşünüyorsun tamam doğru olabilir ama kız acaba kocası olacak erkeğin başka bir kıza ''affet''demesini nasıl karşılar? şimdi de o kızın hayatı yanmıyor mu?
sen onu bunu bırakta hayatına devam et ama onu hayatına almadan.

insan kendisini sevmeyen birini nasıl sevebilir hiç aklım almıyor.
hastalıklı bir durum gibi geliyor bana.
karşılıklı paylaşılan bişey yoksa, karşıdan karşıya nesini seviyorsun ki.
kaşını gözünü sevecek halin yok.
bir fotoğrafı sevmek gibi bişey sanki.
sağlıklı düşünebilirsen bunun sevmek değil takıntı olduğunu farkedersin sanırım.

Sen de yeniden aşık olacak, bir gün evleneceksin canım.. üzülme.. insanlarla yollarımız kesişiyor bişeyler paylaşiyoruz sonra da ayrılabiliyor yollarımız ve o insanlar başkalarıyla hayatlarını birleştiriyor.. burda evli olan bi çok kadın da birilerinin eski sevgilisi.. çok az insan ilk sevdiğiyle evlenebiliyor.. çoğumuz da maziye gömüp eski aşklarımızı önümüze bakıyoruz / bakmak zorundayız.. geçmişe o 6 seneye kitlenip kalma.. evet 6 senenizi paylaştiniz.. benim de senelerimi paylaştiğim adamlar evlendi yuva kurdu baba oldu.. allahım hepsini mutlu etsin kendi yolunda.. ben kendi yoluma bakarım.. bigün elbet sen de evlilik hayalleri kuracağin bir aşk yaşicaksın umutlu ol güzel düşün gelecekten güzel beklentilerin olsun..

yıllarca emek verdiğim gözyaşlarımı kuruttuğum uğruna sağlığımdan olduğum adam bir hafta sonra evleniyor. ona karşı hiçbir hissim yok sevgim ve nefretim de dahil.. hiçbirşey sıfır nötr. hayatımda sevdiğim beni seven bana da emek veren birisi var. amaaa; yine de insana koyuyor. hiçbir hissim olmasa dahi koyuyor. hele sen bir de hala seviyorsun onu. çok zor çokk zor biliyorum ki kelimelerle tarif edilemez yaşadığın acı. ben onu severken kız istediği haberi gelmişti dayanamamıştım yaşayamayacağım öleceğim sanmıştım. kalbim durdu zaman durdu sanmıştım.o zaman olmamıştı o iş, kızı vermemişlerdi, ama şimdi gerçekten evleniyor. mutlu olsun diyemiyorum dilim varmıyor, mutlu olamasın inşallah da diyemiyorum ona da dilim varmıyor. sadece gözyaşlarımın yıllarımın emeklerimin üstüne basılıyor çiğneniyor gibi hissediyorum onlara üzülüyorum....

Son düzenleme:
hangi acı sonsuza dek sürmüş be güzelim ağla ağla ağla sonra sil gözünün yaşını ve hayatına bak

kendını kandırıyorsun bılıyorsun degıl mı !hıc kımse inat ugruna hayatını tam anlamıyla degıstırecek

evlılık kararı alamaz .bi anlık öfkeyle o kararı alsa bile yarın o karardan vazgecer .orta da gercek bırsey var kı ;

eskı sevgılın secımını yapmıs .tercıhını evlılıkten yana kullanmıs ve suan da evlenıyor .acı ama gerceklere kendını ınandırmalısın .

"yenıden baslayalım" desen bıle emin ol donmeyecektır. once bunu kavra bosu bosuna pısmanlık duyma keske deme .

ınan suan da acıyı tek taraflı yasıyorsun ,onun keyfı gayet yerın de emın ol .

tek damla goz yasını haketmıyor .degmeyecek ınsanlar ıcın gozyası da akıtma .

karsı taraf hıc de masum degıl .bi'de "beni affet" demesı ınan bana hıc masumca degıl .

ben bu cumlesınden senı de yedekde tutmak ıstedıgını anladım .kotu nıyetlı bırı ıse

evlendıkten sonra senı su cumlelerle arayacaktır"ben sensız hıc mutlu olamadım senı hıc unurtamadım"

cumlelerıyle alıstırma yapacak ,aklını karıstıracak .sonra da ; bana yenıden sans ver esımı bosayacagım

dıyecek .ama bu yapacaklarını sadece bır heyecandan ıbaret olacak .umarım o sahısı aklından tamamen cıkarır

ona bu fırsatı vermezsın .Rabbım hakkın da en hayırlısını nasip eder ınsallar (amin)

.

Son düzenleme:
Affet sözcüğüne sakın kanma

Seni yedekte tutmaya çalışıyor

Kimse kimseyi rızası dışında evlenmeye razı edemez.

Biraz karıştırsan anlarsın, öyle iki haftalık görücü usulü falan değildir o iş.

Acını anlıyorum, hala zaman zaman içim sızlıyor ama boşver

Kendine yeniden sevme şansı ver, arkalarından ağlamaya inan değmiyor.

Karakteri olan bir adam olsa, insan olsa ; nişanlısının arkasını bulup sana beni affet demezdi, senin arkanı bulup da kendine evlenecek birini bulmazdı. Hiç unutma ...

tabi ki de bir şey yapmayacaksın.
o kızla birbirlerini seviyorlarsa onların mutluluğunu gölgelemeye hiç hakkın yok.
neler neler unutulmuyor sen de unutursun

Konu sahibi arkadaş ne yapacağım? derken ne yapsam da düğünlerine engel olsam demiyor elbet.

Çaresizsin şu an anlayabiliyorum cnaım seni ama unutmaktan başka çaren yok.Sen de başkalarını seveceksin,sen de evleneceksin sen de mutlu olacaksın.Zamanı gelince herşey olacak,umutla bak yarınlara.

Son düzenleme:
zor canım gerçekten zor. ne desek boş ama inan bana zaman gerçekten ilaç
benimde kötu ayrıldığım eski sevgilim evlendi. nişanlandığını duyduğumda tabiki çok uzuldum hayatımda kimse yoktu ama dua ettim surekli Rabbim dedim benide sevgisiz bırakma benide yanlız bırakma. çunku biz malesef benim akrabalarımın arkadaşı olduğu için surekli düğünlerde vs karşılaşmak zorundayız duşun yani. Rabbim sesimi duydu onun evlendiği sene ben ansızın nişanlandım. onu sevmiyordum tabiki nişanlımı seviyordum ama insan genede uzuluyo halen daha duğunlerde vs karşılaşıyoruz o karısıyla ben nişanlımla. hala tuhaf oluyorum. hala sızlıyo derinlerde biyerler. ama ALLAH buyuk sende guleceksin zamanı geldiğinde.

bence sen şimdiden unut çünkü o seni unutmuş ve evleniyor kendine boşu boşuna acı çektirme ve kimseyi huzursuz etmeye hakkın yok o kızın yerine koy kendini ve ona göre davran unutmaya gelince unutursun insanlar senelerce aynı yastığa beş koyduğu eşlerini unutuyorlar başkasıyla evlenebiliyorlar çocukları oluyor devamlı irtibat halinde olanlar oluyor çocukları yüzünden bir bağları oluyor sevgili, nişanlı daha kolay unutulur ama senin elinde tabiki zor ama imkansız değil insan ne yaparsa kendine yapar ve anca kendi kendini tedavi edebilir zman herşeyin ilacıdır ben neler yaşadım neler atlattım ve neleri unuttum yada unutmuş gibi yaptım ve acısını yaşadım o yüzden kafana hiçbirşey takma çünkü senden daha değerli değil kimse

Back
X