Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek taraflı aşk sandığın şey aşk değil bence saplantı. aşık aşkına karşılık bekler. karşılığı yoksa aşk da olmaz. karşılıklı aşk yaşarsan bunu unutursun. aşk da öyle unutulmayacak birşey değil.
Hayati karalar bir anda alınır mı ya bu adamın hayatının hiç mi kıymeti yok...
herşeyi silip yeniden başlamak istesem koşarak gelcek biliyorum ama o kızoff aglamak istiyorum o kızada bunu yapamam ailesinede.. herşey çok zorlaştı
canım çok zor durumdasın ve onun gerçek yüzünü göremiyosun
ama görmen lazım yoksa unutamazsın hep içinde ukte kalır
ve hayat boyu birini dolu dolu sevmene engel olur
sen ona gel dee
bak göreceksin gelemeyecek
kem küm edecek öyle böyle şu engel bu engel aile vs.. diyecek gelmeyecek
bunu yapman lazım yoksa gözünde dahada büyür sevdiğin
sen gel de
nasılsa gelemeyecek o kızın haberi bile olmaz merak etme
ama sevgi ama aile ama başka şey
hangi sebeptense o kızla evlenecek
ben bunu sadece senin toparlanman için söylüyorum
gel de
gelmeyecek
ve senin gözündeki değeri değişecek zamanla acın hafifleyecek ve sözünde duran biri çıktımı karşına aslında onu boşuna sevdiğini anlayıp unutuvereceksin
sen bunu bir dene
tek taraflı aşk sandığın şey aşk değil bence saplantı. aşık aşkına karşılık bekler. karşılığı yoksa aşk da olmaz. karşılıklı aşk yaşarsan bunu unutursun. aşk da öyle unutulmayacak birşey değil.
Siz ne diyorsunuzya geri gelde ne demek ?
Ne kadar sacma !
O evlenen kizi kendi yerinize koyun bi bakalim !
Senin böyle bir sey yapmaya asla hakkin yok ona geri gel diyemezsin simdiye kadar bekledin simdi geri gelmi diyeceksin burdakileri dinleme sakin !
Hem oglan kizi sevmeseydi evlenmezdi birazcik bile olsa seviyordur eminim...
Biliyorum durumun cok zor Allah kimseye göstermesin ama yapilacak bir sey yok sen gec kaldin ...