O Evli Ben Bekar ve Aşk

belkide adam evli bile değildir sırf istediği zaman konu sahibesini başından atmak için sölemiştir :ssz:

yardım edelim o halde sana..

ımmm boşattır hınzırı gitsin..baksana adam seni seviyormuş,sen hakediyosun o adamı,karısı değil

sen daha güzel ve gençsin

o kadının suyuda çıktı nasılsa..

(sen evliykende başka bir taze gelir,adamı hakeder,senin suyun çıkmıştır ne de olsa..ödeşirsiniz)[/QUOE]

Aynen evli karısını senın ıcın aldatan yarın senı de aldatır; kaldı ki erkekler kurulu duzenlerını cok ekstrem durumlar harıcınde bozmazlar; anladığım kadarıylla adam gecımsız (konuşmasından cok net anlaşılıyor ya sen nasıl anlamıyorsun , cevresındekıler de kadına hak verıyorlarmıs baksana!!!) ve de senı saf bulmuş oyalıyor...
bu nasıl rahat&genıs zıhnyet&etık anlayış ben anlamıyorum yaa....toplum cok cıddı 1 ahlakı cozulme yaşıyor, yazık ki ne yazık...adam senı uyutup palavralarıyla zaman ıcınde me.....es yapmak ıstıyor resmen, ztn çalışmıyorsun ve başka 1 gelırın de yok anladığım kadarıyla...senı gözüne kestırmıs uyanık 1 tıpmış bana kalırsa...yarın obur gun gar....er fln da ayarlayıp karşına cirkin tekliflerle gelebılır, hazırlıklı ol derim... ki durumun bu....

Son düzenleme:
Çok şey yazardım da puanım 60 vesselam
Kendine 2.kadın olmayı layık görüyorsan devam et :3:
O nikahlı eşi, sen kendi sıfatını kendin belirler artık.

Allah ım sen gör yarabbim utanmıyormusun evli barklı adamla konuşmaya neymişte istemyerek evlenmiş şimdi bide istemeyerek çocuk sahibide olur 6 aylık bide Allah ım sen bizi böyle adamlardan böyle evli adamlarla konuşan kızlardan koru

Bırakın bu pembe hıkayelere ınanmayı arkadasım yaaa
ıstemedıgı bırıyle evlenmışş yaşı kaç bu arkadasın??
Ben bayan halımle kımse kımseyle zorla evlendremezdı
zorla gerceğede sokmuşlardr onları

Bu klasik bir yalan.Bir tanıdığım var.Evl biriyle berabermiş.Tabiki bilmiyormuş başta.Adam söylüyor sonra.Evliyim,seni kaybetmemek için söyleyemedm,mutlu değilim vs.Kız nüfusda bir tanıdığı arcılığıyla öğreniyorki kendisi ile görüşmeye başladığında aslında bekarmış,sonradan kızla görüşürken evlenmiş.Elinin altında kızı kaybetmemiş ve evlenmiş o arada

bu '' AŞK '' değil... aşk böyle basit olmamalı olamazda. dışarıda bir sürü bekar yakışıklı erkek var, o evli kişiyi bırak unut ne yaparsan yap git bekar birini bul.. bekarsın evlendiğini varsayarsak ( o adamla varsaymak bile istemiyorum ) aynı şey senin başına gelmeyeceği ne malum.. o kadar kişi sana fikir vermiş, kimse boşa konuşmaz, iyice düşün ve '' AŞK '' ne demekmiş bir araştır...

Son düzenleme:
Boşanacağına inanıyor musun? Bugün senin için eşini bıraksa bile _ki bence mümkün değil_ yarın başkası için seni bırakır. Ama meraklıysan gir sıraya tabi , ne denebilir sana? Evli bir erkeğe aşığım ne yapmam gerekli sorusunu sorabiliyorsan sanırım hiçbir cevap senin için kafi olmaz, çünkü bazı soruların cevabı insanın vicdanında gizlidir. Vicdanına sor....

Back
X