O Evli Ben Bekar ve Aşk

Evliligi ikinci kadinlar yuzunden sarsintiya giren,bosanmaya sebep olan konular okurken....

Bekar bir kadin evli bir erkege nasil bakar !? Aklim hayalim almiyor.

Sen konu sahibi "Annenin ya da kiz kardesinin aldatilmasina gozyumar miydin?"

Esimin arkadasi karisini aldatti. Kiz onun icin intihar bile etti. Karisi esinden vazgecmedi,adam hevesini aldi ve birakti. Kiz depresyonlara girdi.
Ne oldu adam suan da karisindan ikinci cocugu istiyor....

Evli erkek karisini aldatmada ne kadar sucluysa,adamin evli oldugunu bile bile o adama yaklasanda ayni derecede sucludur.

Arkadaşlar yardım edin kendi başıma bu işin içinden çıkamıyorum..

ben bekarım ve evli bir adama aşık oldum, oda beni seviyor. kendisi bir inat uğruna sevmediği biriyle evlenmiş yaklaşık 6 aylık evliler eşinede annesinede onu sevmediğini söylemiş. ne yapmalıyım aklım olmaz bu aşk diyor kalbimse tam tersini söylüyor. benden boşanmak için zaman istiyor bende bu zaman içerisinde ne olmasını bekliyorsun diyorum verdiği cevap bu bi hata yapmasını bekliyorum diyor şimdiye kadar hep beni suçlu buldular ve ben boşanmak istersem yine herkes bak işte biz biliyorduk yine yine yapamadı geçinemiyor kimseyle desinler istemiyorum bunun için onun hata yapmasını bekliyorum diyor

Evlilik de bir strateji oyunudur zaten. Hata yaparsan kaybedersin :)

ben bekarım ve evli bir adama aşık oldum, oda beni seviyor. kendisi bir inat uğruna sevmediği biriyle evlenmiş yaklaşık 6 aylık evliler eşinede annesinede onu sevmediğini söylemiş. ne yapmalıyım aklım olmaz bu aşk diyor kalbimse tam tersini söylüyor. benden boşanmak için zaman istiyor bende bu zaman içerisinde ne olmasını bekliyorsun diyorum verdiği cevap bu bi hata yapmasını bekliyorum diyor şimdiye kadar hep beni suçlu buldular ve ben boşanmak istersem yine herkes bak işte biz biliyorduk yine yine yapamadı geçinemiyor kimseyle desinler istemiyorum bunun için onun hata yapmasını bekliyorum diyor

Umarım bir gün sizin eşinizde bir başkasını sever ve sizden için hiiiiç sevmediğim biriyle evliyim kurtulmak istiyorum ondan der...
Gör o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu.....

Şu sevmediğini söyle-miş de inat için evlen-miş de...bu cümleleri geçin artık! inandıysanız başınıza gelecek her şeyi hak edersiniz!!
Boşanmak için kadının suçlu çıkartması mı gerekiyormuş!! Hayvana bakarmısınız.. karısını aldatıyor, sözde defalarca boşanma çabasında hep suçlu bu çıkmış..kadın suçlu olmalıymış!!!!!! YUUUHH!

Boşanmak isteyen boşanır,başkasını seviyorum seni aldatmak istemiyorum der boşanır!!!Yerse!!Ama boşanmak gibi bir amacı yok. Seninle kafa dağıttıktan sonra karısıyla geceyi nasıl geçiriyor..sana msj atıp karısının koynuna nasıl giriyor hiç düşündün mü..muhtemelen o kadın hamile ve karısının hamilelik stresinden seninle kurtuluyor adam! ya da yakında hamile kalır merak etme...

umarım kadın aldatıldığını anlar seni de yakalar,ikinize de tazminat davası açıp donunuza kadar alır.. :ssz:

Klasik evli erkek yalanlari:

Karimla kardes gibiyiz. (Bak bak ayni evde, yalan).
Bosanma evresindeyiz. (Bu evre hic bitmez nedense.)
Onunla istemeden evlendim. (Genelde ailesi zorlar kendisinin hic rizasi yoktur. O yuzden bir , iki , uc ve fazlasi cocuk yapar.)
Karim pasakli, kendine hic bakmiyor. (Bakmasini istiyorsan sevgili degil, hizmetci tut , karin kendine zaman ayirsin.)
Ben karima hic asik olmadim. Ilk ve son askim sensin . (Karisi ilk , sen ikinci , muhtemelen ucuncu yolda , dorduncu sonra.)

Hic bir zaman evli bir adamla olmadim. Evli olduklarini ogrendigimde ise hep kactim. Biraz da akilli olmak lazim. Kendimizi bu bos adamlarin laflariyla kandirmayalim.

-2. cocuğu yaptı
-Dava bile acmaya cesareti yok.
-Bayıla bayıla evlendi, düğünde en cok o göbek attı.
-Senin ruhun pasaklı.
-Adamın gözü ac :)

Yoo burdayım biryere gittiğim yok sadece yazılan yorumları okuyup düşünüyordum

hani diyordunuz ya bizden ne istiyorsun bu konuyu açarak diye

Size Bir Teşekkürü Borç Bilirim Artık Aklımı Başıma Getirmeme Yardımcı Oldunuz..

Belki Aranızdakilerden Bazılarını Rahatsız Etti bu konu çok özür dilerim o kişilerden ama bana akıl verecek birilerine ihtiyacım vardı ve gerekli olanı aldım ben

herkese yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim

ve bu iş bitmiştir :)

Doğruyu görmene sevindim.. Umarım bir zayıflık acizlik göstermezsin.. Kendin için,hemcinsin için..... :ssz:

bu erkekler yeni yalanlar bulsalar artık yaaa..
hep aynı muhabbet...
arkadaşım adam düpedüz yalan söylüyo inanma...
bekar erkekmi yok...

Allah kimseyi şaşırtmasın,

Lütfen yapmayın, bekarlar varken evli biri niye?

Diyelim ki bütün söyledikleri doğru, sevmeden evlendi,

Zoraki evlilik... (Yalan olduğuna eminim nedense)

Bırakın sizden değil başkasından olsun,

Ne olursa olsun, evlilik bu,

Evet aşkla olmalı, diyorum ya farzedelim ki değil,

Yuva yıkılacak ve vebal alacaksın, Yapma..

Yazık etmeyin kendinize, kimseyi silah zoru ile evlendirmiyorlar, o adam 6 aylık eşinden boşanmaz.

Ama seninlede gönül eğlendirmek isteyen bir adi var karşında.

sevmediği bir kadınla evlenecek kadar ezik desene. ezoo :27:

Hep mi aynı hikaye olur hep mi aynı hikayeye kanılır olmaz böyle bir şey
Hep istemeden yapılan bir evlilik,sevilmeyen bir eş sanki silah zoruyla evlendirildi yok böyle bi yalan.
Birde bunlara inanıp yanlış sevdalara kapılıyorsunuz ya ne diyeyim.Siz görüyor musunuz bu yolun sonunu?

evet hep aynı hikaye
bu erkekler çok sıkıcı ya, biraz değiştirsinler artık senaryoyu :24:

yorumları okumadım sadece konu içeriğini okudum ve sizi bilmem ama konu başlığı bile midemi bulandırmaya yetti evli bi adama nasıl bakabiliyorsunuz mideniz kaldırıyormu yada vicdanınız rahat edebiliyormu??? Bide bizden yardım bekliyosun kusura bakma ama senin gibi yuva yıkmaya bayılan hanımefendilere pek polyannacılık yapamayacam, oda beni seviyo demişsin nerden biliyosun, Allah bilir kaçıncı kişisin, bir inat uğruna evlenmiş miş, ben zaten hiç severek karımla evlendim diyeni görmedim, biraz uyanık olun lütfen tabi ki zorla evlendirmişlerdir, hiç kendi isteğiyle evlenen olmaz bu gibi durumlarda, şunu unutmayın şuan yuva yıkıyosunuz ve yuva yıkanın yuvası olmaz, çok büyük bir hatanın içindesin ben sadece o herifin karısına acıyorum yazık, evde kocası olacak adamı bekleyip yemekler yapıyor.. Ya siz; bekar adam mı kalmadı, sizde nasıl oluyor bilmem ama benim bildiğim değil evli adama, sevgilisi olan bekar adama bile bakılmaz...............

Son düzenleme:
sen kendine evli bir adamı layık görüyorsan sorun yok ama onun ailesini düşün eşini düşün sen o durumda olsan için yanmaz mıydı ?:19:

Veeee yine şuna da görmüş oldum ki; BİR KADINA EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YİNE BİR KADIN YAPIYOR.......... yazık.........

o evlı bayan bende olabılırdım bu kkdakı herkez gibi...
''allahıım senin gibileri uzak tutsun yuvamızdan !!''

Canım erkek mantıgı evlıyım mutlu degıılım aılemın zoruyla evlendım der ama ınan oyle degıl aklın varsa uzak dur onun ısı senle sewıyorum gorunupppp vurur kacar .....sende kalırsın ortada

Sana daha 6 aylık nikahlı karısı hakkında sevmiyorum diyebilen bir erkekten ne bekliyorsun?
Hadi diyelim ki senin için karısını terketti.
Peki bi 6 ay sonra seni kimin için terkedecek? Düşündün mü bunu hiç? :34:

gerçekten boşanacaksa kadıncağız hamile kalmadan boşansa keşke.bir de çocuk kalmasa ortada.o adam değişmez onunla inat uğruna evlendi ama benimle isteyerek evlenecek mutlu olcaz diye düşünürsen çok yanılırsın.tabi boşanır da evlenirseniz....

o evlı bayan bende olabılırdım bu kkdakı herkez gibi...
''allahıım senin gibileri uzak tutsun yuvamızdan !!''

Amiiiiin... Erkeklerin büyük çoğunluğu uçkur düşkünü sen gibiler olduktan sonra bu tarz erkeklerde de azalma olmaz... Ne bu sizden çektiğimiz? Akıl var fikir var bekar erkek mi kalmadı? sizin gibiler olduğu sürece eşim de dahil bir çok erkeğin soyu tükenmeyecek...!

Hala bu yalanlara inananlar var mı yaaa... yok karısıyla zorla evlenmiş...

tabi tabi hiç sevmiyo karısını.. ailesinin baskısıyla evlendi yoksa onu evlatlıktan reddedecekti.
hemen boşanamaz da.
boşanana kadar senden hevesini de alır zaten. bunlar sadece kk da bile sürekli duyduğumuz şeyler.

Back
X