O fotografi gormekten korkuyorum

Tanıdık o his. Bu his 2-3 yılda geçmiyor. Hatta biraz daha takıntılıysanız daha uzun sürer.
Siz o kişiyle tekrar birlikte olup, yine size hayatı dar ettiğinde ağlaya ağlaya uygun olmadığınızı anlayıp şıp diye bitiriyorsunuz. Ondan sonra, istisnasız (Allah bir duayı kabul etmiyorsa; daha iyisini hazırlıyordur. Buna çok ama çok inanırım ve çok yaşadım.) birlikte olmanız gereken adam çıkar gelir. Bir gün gelen adamın yüzüne bakarken; "o kadar gözyaşı, depresyon, yıkım senin bedelinmiş; ya daha erken gelseydin de değerini bilemeseydim, sana aşık olmasaydım halim ne olurdu?" Diye içten geçirirken, istemsiz sırıtırken buluyorsun kendini.

"şimdi belki mutlusundur diye ödüm kopuyor, eyvah! Bana acı acı hatıran lazım. " dediğiniz adama dönün. Sonra anlayacaksınız zaten.

Gecmiste yasamayan insanlar sizin hayranınızım
ben beceremiyorum bunu. Eski sevgilimle cook zorlu surecler sonrasinda kötüye yakın bir sekilde ayrıldım. Ah ettim...dunya gozuyle gormeyi cok istiyorum tuttugunu. Ciddi (!) bir iliskiydi güya.
Aradan 2 yil gecti. Bu surecte zaman zaman yoklandim. Olmadi.
Iyi ki olmamış diyor muyum diyorum aslında. Hayatini yakacağı kiza üzülüyorum.
Ama ne zaman kötü yalniz hissetsem aklima o geliyor. Bu histen asla kurtulamiyorum. Ve Onu degil guzel zamanlari ozluyorum
Stalka sevkediyor bu duygular beni.
Ya is attigi ya da sevgili oldugu biri var. Ve ben bir gun onun dugun fotosunu gormekten cok korkuyorum.
Bu onun mutlu oldugunun hayatina devam ettiginin benim ayni yerde kaldigimin ve hep boyle kalacagimin ( inancim da bu yonde :KK43: )
Resmi olacak gibi geliyor.
Bir gun bu olacak eminim.
Bogazimda bir sey dugunleniyor
Ne zaman kapanicak bu defter. Kabul ettim sanirken cok acayip sekillerde cikiyor
Insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor vallahi. Yahu gencecik insansın. Gez toz eğlen. Hayatın hakkını ver. Bir erkeğe kafayı takarak haftalarını yıllarını heba etmek nasıl bir talihsizliktir. Yapma bunu kendine. Sallaaaaaaaa

Yaani ben şunu diyim böle düşünceleri bir kenara bırak anlıyorum seni ilerde kendin hakkındaki yaşamını nasıl biriyle kiminle nasıl devam ettireceğini düşün dewamlı bu yazdıklarını düşünürsen sadece yerinde sayarsın mutsuz olursun kendine yaparsın o öle mutlu mesut olurken sen kendini yer bitirirsin gez toz eglen farklı şeyler düşün hayatını biri için zindan etme 😉

Tanıdık o his. Bu his 2-3 yılda geçmiyor. Hatta biraz daha takıntılıysanız daha uzun sürer.
Siz o kişiyle tekrar birlikte olup, yine size hayatı dar ettiğinde ağlaya ağlaya uygun olmadığınızı anlayıp şıp diye bitiriyorsunuz. Ondan sonra, istisnasız (Allah bir duayı kabul etmiyorsa; daha iyisini hazırlıyordur. Buna çok ama çok inanırım ve çok yaşadım.) birlikte olmanız gereken adam çıkar gelir. Bir gün gelen adamın yüzüne bakarken; "o kadar gözyaşı, depresyon, yıkım senin bedelinmiş; ya daha erken gelseydin de değerini bilemeseydim, sana aşık olmasaydım halim ne olurdu?" Diye içten geçirirken, istemsiz sırıtırken buluyorsun kendini.

"şimdi belki mutlusundur diye ödüm kopuyor, eyvah! Bana acı acı hatıran lazım. " dediğiniz adama dönün. Sonra anlayacaksınız zaten.
Yorumunuzdan cok etkilendim gercekten. Umarim dediginiz gibi olur. Biliyirum o kisi hayirli degildi. Coook dua ettim hayirsizsa olmasin diye her seferinde inanin bozuldu. Ama dediginiz gibi iyi ki diyecegim kisi cikmadikca karsima umudumu kaybediyorum. Eskiye sariyorum. Kesinlikle onsuz daha mutluyum. Onu da istemiyorum. Ama ne yalan soyliym onun mutlulugunu da gormek istemiyorum.

Dk6iniRX0AAGcyN.webp

Yorumunuzdan cok etkilendim gercekten. Umarim dediginiz gibi olur. Biliyirum o kisi hayirli degildi. Coook dua ettim hayirsizsa olmasin diye her seferinde inanin bozuldu. Ama dediginiz gibi iyi ki diyecegim kisi cikmadikca karsima umudumu kaybediyorum. Eskiye sariyorum. Kesinlikle onsuz daha mutluyum. Onu da istemiyorum. Ama ne yalan soyliym onun mutlulugunu da gormek istemiyorum.
"bana yaşattığını yaşarsın umarım." diye düşünüyorsunuz da ondan. Ancak 'eterik bağ' denen bir olay var ki başa bela. Siz onu her an biraz daha besliyorsunuz. Karşınıza "bay doğru" da çıksa şu an göremezsiniz. Akışa bırakın, sigara gibi azaltarak bitirin yoksa hayat boyu ihtimaller içinde boğulup kalacaksınız.

3 4 yillik sevgilimden ayrildim uzerinden epeyde zaman gecti simdi 2. Bebegimi buyutuyorum bir kere donup bakmadim evlendi mi onu bile bilmiyorum bir yurt merdiveninde ayrildigimdan beri haberim yok neden cunku kindarim ben aklima geldiginde mutlu zamanlari degil mutsuzlar geliyor aklima. Ayrilik soyle bir durum sana hayati zindan eder ayrilirsin zaman gecer ozlersin sonra o zindan zamanlar degil sana cicek aldigi elele gezdigin o guzel zamanlar gelir ozlersin kindar ol kindar olamiyorsanda seni mutsuz ettigi zamanlari yaz ozlediginde oku gecer ozlemin

Cok yakin arkadasim var, benim siniftan bir cocukla sevgiliydi. 8 yil kiz cocugu oyaladi. Cocugun univ bitirmesini bekledi, askerliyi bekledi( surekli agliyordu), ise girmesini bekledi. Cocugun ailesi kizi istemiyordu, cocuk da kabul ettirecem diyordu. Bu arada kiz guzeldi ve modern sehirli bir kizdi. Cocuk da koyde yaşiyordu ailesiyle. Arkadasim o kadar aşikti ki, koyde yaşamagi bile kabul etmisti. En son cocuk ayrildi ve kiz ah etti ona. Cocugun dugun resmini ben gosterdim kiza unutsun diye. Kiz da evlendi. Şuan kiz mutlu, cocuk mutsuz ama. Kiz iyi ki, onunla evlenmemisim, ne kadar akilsizdim diyor.
Anlatma sebebime geleyim. Yani her evlenen mutlu olacak diye bir sey yok. Cocuk evlendikten sonra kizi cok aradi, mesajlar atti. Siz de uzulmeyin, sizincin boylesi daha iyi demek ki. Mutlu olmanize bakin ve bu takintidan kurtulmaya calisin.

Her cümlesine katılıyorum. İlk aşkımla anlaşamiyorduk, sürekli kavga ile geçen bir ilişkiden bunalıp ayrılmıştım. İçim çok yansa da geri donmiycektim zaten o da "biterse asla baslamaz" diyordu..umudum olmadığı icin hayatima başkasını aldım. O geri döndü bu sefer ben yangınlara düşmüştüm sanki. O'ndan O'na gitmeyi de kendime yakıştıramayıp duygularımı sakladım ondan. Hayatımda biri var dedim. Çok yanmış, psikolijik tedaviler görmüş, hayatına cok kisi almış ama kimse ben gibi olamamış..bana bunları 5 yıl aradan sonra anlattı. Benimde o ilişkim bitmişti...kalbimin hala onunla attığını fark ettim. Neden olmasın ikimizde bekarız dedim. O bana sitemler ederken gel deneyelim dedim. Geldi... çoook güzel bir günün ardından geri döndü yaşadığı sehire
Bir hafta hic duymadigim guzel sözleri duydum ondan..ama sonra her sey aslina döndü. Ve olamayacağımızı söyledi. Atlatmam cok zor oldu..ondan sonra aldatilmıştım onu bile daha rahat atlattım. O yuzden anliyorum bazi duygular gercekse silip atmasi zor oluyor ama ben gururumu tercih ettim. mesajina son bi cevap verip tamamen cikardim hayatimdan.
Simdi hayatimda cok anlayisli, guzel seven, dusunceli, kibar biri var. Her seyimi düşünür sorar,ilgilenir hem en yakin dostum oldu hem de tam bir aşk adamı.
Eğer o cok yoğun duygularima kapılsaydım su an bu kadar mutlu olamazdım. Bana değer vermeyen kendini dusunen bencilin tekiydi o. Deneyin isterseniz nasil olsa değer görmediğiniz yerde duramayacaksınız.
Hepsi geçecek demeye geldim:)

Her cümlesine katılıyorum. İlk aşkımla anlaşamiyorduk, sürekli kavga ile geçen bir ilişkiden bunalıp ayrılmıştım. İçim çok yansa da geri donmiycektim zaten o da "biterse asla baslamaz" diyordu..umudum olmadığı icin hayatima başkasını aldım. O geri döndü bu sefer ben yangınlara düşmüştüm sanki. O'ndan O'na gitmeyi de kendime yakıştıramayıp duygularımı sakladım ondan. Hayatımda biri var dedim. Çok yanmış, psikolijik tedaviler görmüş, hayatına cok kisi almış ama kimse ben gibi olamamış..bana bunları 5 yıl aradan sonra anlattı. Benimde o ilişkim bitmişti...kalbimin hala onunla attığını fark ettim. Neden olmasın ikimizde bekarız dedim. O bana sitemler ederken gel deneyelim dedim. Geldi... çoook güzel bir günün ardından geri döndü yaşadığı sehire
Bir hafta hic duymadigim guzel sözleri duydum ondan..ama sonra her sey aslina döndü. Ve olamayacağımızı söyledi. Atlatmam cok zor oldu..ondan sonra aldatilmıştım onu bile daha rahat atlattım. O yuzden anliyorum bazi duygular gercekse silip atmasi zor oluyor ama ben gururumu tercih ettim. mesajina son bi cevap verip tamamen cikardim hayatimdan.
Simdi hayatimda cok anlayisli, guzel seven, dusunceli, kibar biri var. Her seyimi düşünür sorar,ilgilenir hem en yakin dostum oldu hem de tam bir aşk adamı.
Eğer o cok yoğun duygularima kapılsaydım su an bu kadar mutlu olamazdım. Bana değer vermeyen kendini dusunen bencilin tekiydi o. Deneyin isterseniz nasil olsa değer görmediğiniz yerde duramayacaksınız.
Hepsi geçecek demeye geldim:)
İnsan burkuluyor işte. Elimden gelse, geçmişime gidip; kendime öğüt verirdim.

Açılın, sevdiği adamın evlilik fotolarını boy boy gören o bedbaht kız geldiiiiiiiii :) Sevgili başlık sahibi; tam 3 yıl boyunca, zaman zaman yoğun zaman zaman ayda bir hep bu korku ile yaşadım. Sevdiceğimi başkasıyla evli görünce ne yapacağım diye kara kara düşündüm durdum. Ve evet ne yazık ki korkunun ecele faydası yok. Ama inan korktuğun kadar uzun vadede üzmüyor seni. Yani illa ki üzülüyorsun ama zamanla körelen duygularına bir de umudunu tamamen yitirme duygusu girince, yoluna daha net bakıyorsun. Daha uygun adım ilerliyorsun. Bir zamanlar kör kütük aşık olduğum eski sevdiceğim için çok ama çok mutlu olsun diyorum mesela şimdi. Çünkü neden? Çünkü başkasına aşık oldum 😂 sen de başkasına aşık olacaksın, inan bana..

Ben de gördüm resimlerini. İlk nişan resimlerini gördüğüm de zaten bir kötü olmuştum düğün o kadar sarsmadı. Sonra çocuklarının resmini gördüm şimdi baktığımda fazla bir his yok hatta hiç yok. Evet ben çok üzüldüm zamanında ama hayat devam etti ve ben çok farklı yollardan geçtim.

Back
X