- Konu Sahibi kahverengili
-
Ben de geçmişte yaşamıştım. Ama benimki karaltı falan değildi.
Annemi şeffaf bir şekilde duvarda görmüştüm bana bakarken.
Ve sesimi çıkaramadım, annemlerin odası hemen yanı başımda olduğu halde gidemedim yanlarına korkumdan.
O dönem sürekli korkunç olaylarla ilgili bir şeyler okuyordum.
Bir de üç harfliler nasıl bir şey acaba diye merak ediyordum çok, yaşım da küçüktü.
Hatta onları çağırmak için yapılan bazı şeyler var kahve fincanıyla oluyor, onu bile yapmıştım amaaann nolcak sanki diye düşünüp.
Çok uğraşıyordum yani bu işlerle. Sonra bu olayı yaşadım.
Ama zaten eskiden yaşadığımız o evde her daim korkardım ben, mutfağa bile gidemezdim.
Sen hiç korkmamışsın ya gördüğünde, bu çok iyi bir şey.
Yani korkutma amaçlı başına gelmiş bir olay değil.
Bu yüzden üstüne durma hiç, kesinlikle düşünme, dua oku yatmadan; hatta gün içinde çok oku.
Bana olan şey bir uyarı gibiydi, korkunçtu bir daha da olmadı çok şükür.
Ve bu korkunç olaydan sonra diğer eve taşındığımızda hiçbir şeyden korkmaz oldum.
O kadar huzurlu uyuyordum ki kapkaranlıktı odam, kapıyı da kapatıyordum üstelik ses gelmesin diğer odalardan diye.
Ve bir gün yine kardeşimle uyuyorduk aynı yatakta, perdeler de kapalı tabi gece.
Bir gölge geldi perdenin önüne, sepet gibi bir şey sallanıyordu durmadan.
Kardeşim de gördü, dedik ki acaba üst komşu sepet mi sallıyor aşağıya.
Perdeyi kalkıp açtık hiçbir şey yoktu.
Yatağa geçtik yine geldi o gölge.
Ama ikimiz de hiç korkmadık. Ve korkmadığımız için asla sorun etmedik.
Bir de bazı geceler sanki biri yemek yemiş de tabağını çatalla temizliyor gibi sesler duyardım.
Uyanıp dinlerdim biraz, yine korkmazdım, hiç rahatsızlık vermedi bu yüzden bu durum bana.
Beyaz ışıltılı bir gölge ya da karaltı da gördüğüm oldu bu yıl içinde ama onu da göz yanılması diye nitelendiriyorum.
Üstünde durmuyorum.
yazılanları okuyunca korkmaya başladım ,üfff birde ben bazen yalnız kalıyorum şimdi nasıl yalnız kalıcam sürekli aklıma gelir artık nöbet tutarım artık sabaha kadar((
ben de o gece nasıl korkmadığımı anlayamıyorum az evvel olayı anlatırken bile ürperdim. bazen göz yanılması olabiliyor ama siz bayağı ileri gitmişsiniz o alemle uğraşarak Allah size bi uyarı göndermiş çok şanslısınız
ya gerçekten korkuttuysam afedersiniz. ama Rabbim istemedikten sonra şeytan hiçbişey yapamaz. bol bol dua edin. güzel şeyler düşünmek önemli
off keşke okumasaydım ben burayı :18:
yatarken dua edin,diycek bişey yok başkaca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?