O gece aklımdan çıkmıyor ..

'o gece aklımdan çıkmıyor' diye görünce bende düğün günü kavga falan çıktı yada benzeri ve çok üzgün sanmıştım ondan bakayım dedim..ben gündüzleri daha korkunnç gelenleride dinlerim tık olmaz bende korkmam ama gece olsun isterse bütün millet sarmaş dolaş yatalım altıma s.. herhalde korkuyom ya..bendede buna benzer olmuştu ama görüntü değil ses duymuştum ilkokul yıllarımdan öncemi ne?anne sanılıyor hep genelde..ben cevap vermemiştim ama kapanmıştım yorgan altına...
zaten cevap vermemk lazımmış..ya anlatırdım uzun bişe ama dedim ya sonra toplaşıp ortada ben kalayım sarınalım ama yaparım altıma ondan çıkayım ben burdan..keşke başlık adı başka olsaydıda uğramasaydım buraya:)

oof ben çok korkarım böyle şeylerden bi gün uyandığımda bende boyle bi karaltı gördüm ama şekilliydi tam önümdeydi normalde uyurken hep aklıma gelır çok korkarak tvyi falan açarak uykuya dalarım ama karaltıyı gördüğümde bende hiç korkmamıştım uykuya devam etmiştim gerçekten çok ilginç arkadaşta korkmamış?:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bunun doğruluğuna ben de inanıyorum kaç yıldır yatarken hep ayetel kürsiyi okurum kötü rüya filan da görmüyorum.

hepinize teşekkür ederim. konuyu açmamın sebebi benle aynı durumu yaşayanlar var mı diye merak etim.
Allah a bol boll dua edip Kur an okuyacam

Benimde yaşadığım bir olay var ve asla unutamam.Üniversitede okurken ben ev tutmuştum ama yurttan samimi arkadaşlarım gelirdi..Yemek yer,ders çalışır,konuşurduk.Yine bir gün samimi bir bayan arkadaşım geldi bende kalıcaktı.Kış ayı olduğu için sobalı odada ve yer yatağında uyuduk.Yer yatağı tabi kocaman genişti.Biraz konuştuktan sonra uykuya daldık.Birden gözlerim açıldı hani insan uykusu alır da uyanır ya uyandım ama sırtım arkadaşıma dönüktü.Uyandığımda sabah ezanı okunuyordu.yan yatıyorum ama ayakucumda bir karaltı fark ettim.Bişey oturup kalkıyor.Hem de ayağımda hissediyorum resmen ağırlığını.Biraz daha döndüm baktım arkadaşım ayakucumda namaz kılıyor.Baştan anlamadım seslendim seslendim sonra dedim namaz kılıyor.Normalde namaz kılan biri değildir.Bu arada ben yanımı boş sanıyorum tabi arkadaşım namaz kılıyor ya....Sağ elim arkadaşımın yattığı tarafa doğru kaydı bir de ne hissedeyim arkadaşım yanımda uyuyup duruyor...elimi iyice dolastırdım evet uyuyor ve ben birden bağırdım ayşee ayşee diye hemen uyandı noldu dedi kalk lambayı ac çabuk dedim hemen fırladı ve lambayı açtı ve o namaz kılan kişi neydi bilmiyorum o dakika kayboldu.Işığı acar acmaz yok oldu yaa.Ama ezan hala okunmaya devam ediyordu.Dedim ki ayşe böyle böyle sen burda namaz kılıyodun falan o da çok şaşırdı..Ben çok korktum arkadaşımda bu defa tedirgin oldu lambayı kapatmadık ve uyuyamadık zaten ezandan sonra da gün aydınlandı....Ama o yaşadığım olay asla aklımdan çıkmaz asla..........

inancına bağlı
ben inanmam böyle şeylere
ama korkuyorsan dinimiz nas ve felak surelerini bunun için tavsiye etmiş
o da olmazsa ayetel kursiyi oku.

aslında korkacak bişey yok siyoruz ama olmuyor işte. çünkü Rabbim izin vermedikten sonra hiçbişey olmyor.sizin ayak ucunuzda gördüğünüz karaltıya gelnce de benim bi yakınım da şunu anlattı:

gece uyuurken.birden kötü bir kabusla kalkıyor sonra kalkıp lavaboya gitmek istiyor ama kalkamıyor. ayak ucunda bi ağırlık issediyor. sonra yarı doğruluo ellerini ayak ucuna uzattığında ise bir kafa eline geliyor ayak ucuna doğru uzanıp yatmış bir erkek

o zannediyor ki erkek kardeşim. sabah sormuş. kardeşine bu gece sen benim ayak ucumda mı yattın diye. kardeşi hayır diyor ben yatmadım. kardeşi uyur gezer biri olsa da böyle bişi olsa yatmışta hatırlamıyor deriz. ama kardeşinin öyle bir rahatsızlığı da yok .
sonra benmeak ettim sordumnasıl bişi di diye . saçlar ıslak gbiymiş . resmen dokunmuş saçlarına

şimdik bunu anlatınca herkes üç harflilerden şüphelencek. onlar görünmezler. herkes onları şöyle tabir eder. kısa boylu ayakları ter falan filan yok öyle bişi. onlar bir enerjidir. oksijen gibi yani. asla şekilleri yoktur. ama her şekle girebilirler. bir de imam şafii nin bir sözünü hatılatmak isterim.

cinleri gördüğünü iddia eden kişinin şahitliğini geçerli saymayız.

yani korkmaya lüzum yok

aynen ben hala anlamıyorum nasıl korkmadığımı.:44: hiç korkmadım uyluma devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…