- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
valla cemrecim düğün geldi geçti de kızın bundan sonraki ahvali beni üzdü açıkçası...
zaten bu konuyu açmamdaki sebep de buydu, yani benim şüphelerim yersizmiydi, yoksa herkes benim gibimi düşnecek diye ve malesef haklı çıktım...
her yorum yazan o kızın art niyetli ve damada ilgisi olduğu yönünde....
inşallah olmaz ama düğün geldi geçti diyemiyorum çünkü dip dibe oturuyorlar...tamam damat gelini ikna etmek için zamanında çok çabalamış evlenebilmek için....ama ne bileyim hevesi geçince taşlar yerine oturunca yeni deryalara yelken açmak isteyebilirmi acaba damat...yakışıklılığına güvenip de her istediğimi elde ederim tarzında düşünürmü acaba diyorum...
evlendiği kız nasılsa benim evde bana ait nasılsa garanti yenilere göz atmalı dermi acaba...gelinin ablasıyla benim korkum bu yönde...
o kızda sürekli diplerinde hem komşu hem akraba, gencecik çıtır güzellik de var, eğer kızın mezhebi genişse (şu durumda geniş gibi gözüküyor) evli olduğuna falan bakmayıp sırf gönül eğlendirmek için kötü bişey yapar da yuvaları bozulurmu diye...bütün merakımız bu yöndeydi...inşallah olmaz ama bunca kişi yanlış fikir yürütmez dimi...herkes aynı şeyi yorumladı..
hayırlısı bakalım...
damatla hiç konuşmuşlar mı bu konuyu biliyo musun
damat kızın bu davranışını kendi üstüne alınıp havaya girebilir
ama bi tarafan da karısını seviyo bence hem o kadar uğraşmış ikna etmek için
eğer o kıza bi hoşlantı bi ilgisi olsa zaten en önce onu isterlerdi komşusuymuş akrabasıymış
kız da hemen atlardı istiyorum diye evlenirlerdi
ama öyle bi durum yoktu bence damat bilmiyodu belki ama şimdi aklında mutlaka bi şüphe vardır
gelinin yapması gereken hem onlarla mesafeli olmak hemde kocasına bu konudan hiç bahsetmemek
yoksa ilgisi olmasa bile söyleye söyleye bi ilgi duyabilir yani
hani derler durup dururken aklına sokma diye
bu arada damat neden boşanmıştı karısından inş aldatma vs değildir yoksa durum kötü yani
Son düzenleme: