o gelinliği istiyorum !

sedacanann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
4
1
1
34
Merhaba arkadaşlar. Kısmetse 5 ay sonra evleniyorum. Normalde sinirli stresli olduğum zaman sürekli yiyen bi insanım.Şimdi de düğün yaklaştıkça hepten bir stres sardı ve sürekli yeme dürtüsü var. işten eve gelirken poşet poşet yiyecek alıyorum durduramıyorum kendimi. zaten kilo vermem lazımdı hepten kilo aldım. bu zaman zarfında nasıl bir metod uygulamam lazım ? kendimi nasıl durdurmam lazım ? inanın bilmiyorum. moralimi bozmak için kendimi gelinliğin içinde bir panda olarak düşünüyorum ama bunu düşünürken bile yiyorum diyete sabah başlıyorum akşam bozuyorum. benim gibi bu zaman zarfında kilo vermesi gerekenlerle birlikte bir diyet programına başlayabilirim. istediğim gelinliği alabilmem için 15 kilo kadar gitmesi lazım.düğünüm ocağın sonunda

3 tane kuru üzümü siyah olan bir bardak suya koy her sabah bundan iç üzümleri ye. Azcık da tut boğazı. Hayallerindeki gelinliğe gir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…