- 11 Aralık 2018
- 42.938
- 266.711
- 598
- Konu Sahibi civilenginar
-
Aşırı itici mesajlar yazıyorsunuz şu an.koca diye başlık açan ben değilim yalnız
Bi de kendisi sürekli 40tan sonra evlendim, eskiden seçiciydim sonra akıllandım en mükemmelini aramayı bırakıp bulabildiğimle evlendim diyen insanAşırı itici mesajlar yazıyorsunuz şu an.
Koca diye başlık açmamış, her insan gibi karşı cinsin ilgisini, iletişimini istiyor.
Evlenmek istemek de ayıp, günah, kötü bir şey değildir. Siz istemiş ve evlenmişsiniz, başkaları isteyince neden bu istekle dalga geçmeye çalışıyorsunuz?
Normal bir yaklaşım değil bu, bastırdığınız bir şeyler var da bu şekilde açığa çıkarıyorsunuz gibi görünüyor dışarıdan bakınca. O emojiler…
Mükemmelini bulamayınca en moktanıyla evlenmek için evlenmiş sanırım. O yüzden evliliğin kötü bir şey olduğunu düşünüyor.Bi de kendisi sürekli 40tan sonra evlendim, eskiden seçiciydim sonra akıllandım en mükemmelini aramayı bırakıp bulabildiğimle evlendim diyen insan
Yine iyi meşhur bekar kaynını pazarlamamış. Böyle konulara gelip kadınlar beğenmiyor. Benim mükemmel kaynımı eliyorlar diye yazmıyor. Mükemmel kaynı muhafazakar olduğu halde açık kadınlara lütfedip bakıyormuş ama askılı giyme dediği için bile kadınlar red ediyormuş tabii evde kalırlarmış gibi çıkarımları da meşhur kendisininMükemmelini bulamayınca en moktanıyla evlenmek için evlenmiş sanırım. O yüzden evliliğin kötü bir şey olduğunu düşünüyor.
Kendisi kırkından sonra bulabildiğiyle yana yakıla evlenirken sorun yok, 25 yaşında gencecik kız sevmek sevilmek istiyorum deyince tü kaka…
Velev ki koca için başlık açtı, evlilik için deliriyor. Bu ayıp bir şey mi?koca diye başlık açan ben değilim yalnız
Bu işlerin tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum ben.çevrende ne güzel olmayan kadınlar vardır.internette de görüyoruz bir sürü.üzerinde bir kismetsizlik varsa da bunun dış görünüşle alakası olduğunu sanmıyorum.çirkin deyince tepki çekiyorum ama ne çirkinler ne hayatlar yaşıyor valla şaşırıp kalıyorum.güzel olmayan her kadın ilişki yapamasaydı ohoo dünyanın nüfusu yüzde 80 azalırdı. Zaten Türkiye nüfusu 5 milyon bile olmazdı.en başta teyzelerini, yengelerini, halalarını düşün yani.100 kilo,1.50, koca kalçalı,bıyıklı.... Her aile öyle değil ama genel profil bu yani bizim ülkede.hepsi de bulmuş kocayı.insanların neredeyse tamamı da buluyor yani.merhabalar,
ben 25 yaşında, çalışan biriyim. hayatımda kimse yok, son 5 senedir de olmadı. flört girişimlerim olsa da olmadı işte sonunda hiçbiri. son 1 senedir de yeni kimseyle tanışmıyorum, aslında bu kendi seçimim değil. tanışacak kimse çıkmadı karşıma diyebilirim. beğenilen, göze çarpan, hatta güzel olmayan biriyim. kiloluydum-zayıfladım. ama güzel değilim, bunu drama olsun diye de söylemiyorum. ben de bir başka kişinin bedeninde olsam kendimi beğenmezdim muhtemelen. günümüzde de insanlar dış görünüşe bakıyorlar haliyle. çevremde olan tüm arkadaşlarım beğenilen, görüştüğü insanlar olan kişiler. kıskanmıyorum ama bazen imreniyorum. ailemden uzakta yaşıyorum 6 aydır. işim rahat, kariyer anlamında bir kaygım yok, aslında bu zamana kadar gelecek kaygım olduğundan bu durum çok aklımı kurcalamıyormuş. yürüyüşe yapıyorum, evimle ilgileniyorum, dizi-film izliyorum. görece kültürlü, bilgili, meraklıyım. tabii ki olumsuz yönlerim de var ama bunları birinin bilmesi için önce dış görünüş olarak beğenip ardından tanıması gerekiyor.
soruma gelecek olursak; ben güzel olmadığımı ve bunu değiştiremeyeceğin farkındayım. sadece bazen zoruma gidiyor. insanlar hevesler yaşarken benim bunlardan çok uzak yaşamam "neden?" sorgusuna itiyor beni. beğendiğim insanlar elbette ki oluyor ama öğreniyorum ki başkalarından hoşlanıyorlar, sevgilileri var vs.. evlenme gibi düşünceleri aklımdan sildim diyorum bazen, sonra anne olmak istediğimi hatırlıyorum ya nasip diyip çekiliyorum. dua ediyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce ama sanırım o kadar da kabullenemiyorum bunu. burada benim gibi olan insanlardan bunu nasıl kabullendiklerini ve hatta bu "neden?" sorularını nasıl aştıklarını öğrenmek istiyorum.
çok uzun oldu kusura bakmayın:') şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim.
Ahahah ben üyeyi tanımıyorum, çılgın bir ablamızmış sanırımYine iyi meşhur bekar kaynını pazarlamamış. Böyle konulara gelip kadınlar beğenmiyor. Benim mükemmel kaynımı eliyorlar diye yazmıyor. Mükemmel kaynı muhafazakar olduğu halde açık kadınlara lütfedip bakıyormuş ama askılı giyme dediği için bile kadınlar red ediyormuş tabii evde kalırlarmış gibi çıkarımları da meşhur kendisinin
Yok canım çok çirkin insanlar var.Kadın evlenmek dememiş ki flört-sevgili istiyor?
Konu sahibi ben etrafta çirkin kadın göremiyorum valla. Yüzünüzde ciddi bir anomali yoksa çirkin değilsinizdir gerçi onun bile çaresi var. Kilo varsa verin, burnunuzu beğenmiyorsanız yaptırın, saçlarınız güzel bakımlı olsun bir de yüzünüze yakışan makyaj bitti gitti. Bunlara rağmen çirkin kalsanız bile bu yalnız kalacağınız anlamına gelmez, sadece güzel-yakışıklı tüplerin sevgilisi olmuyor. Ayol pink freud bile gayet yakışıklı bir adamla evlendi ahahah.
vay ne etti yaptı buldu demek birini orayı kaçırmışımAhahah ben üyeyi tanımıyorum, çılgın bir ablamızmış sanırım
Kaynımın nişanlısına altın takarlarsa olay çıkarırım temalı bir konusu var, nişanlanamamış mı kayın bey?
O laf bence çok saçma.bir sivilceyle güzellik mi bozulur? Kaza bela deseler tamam derdim.Şimdi ben de baktım. Ama kadın çok güzel gülüyor.
Özgüven gerçekten çok önemli gerisi hikaye..
Güzellik bir sivilceye bakar.
Evet çok saçma.kime sorsan yok evlenme, şimdiki aklım olsa evlenmezdim aman rahatını bozma cart curt.eee niye neredeyse bütün insanlar evli o zaman?sanki evliliği ilk tecrübe edenler bunlar? Size demediler mi sanki bu tarz şeyler? eee yine de hepiniz evlenmişsiniz ve evlenmeye devam ediyorsunuz.her sene kaç düğün oluyor? Bir günde bile birkaç tane.ne kadar şikayet edilse de insan doğası bunu istiyor demek ki.Velev ki koca için başlık açtı, evlilik için deliriyor. Bu ayıp bir şey mi?
Evlenmek isteyen insanı eleştirmek aşşşırı saçma. Bu kadar kötüyse bu evlilik siz boşanın o halde?
Konunun özeti bu.Geldi gene..... Neyse ablacım takma bunları kafana kimler kimlerle beraber bilsen
Güzellik-çirkinlikle alakası olmadığını bu işlerin biraz daha tecrübe ederek anlayabilirsin. Giyiminine, saçına, makyajına, kişisel gelişimine kısaca kendine yatırım yap özgüvenin yükselsin. İnsanlar ilişki odaklı bakma güzel vakit geçirme, tanıma olarak düşün. Güleryüzlü ol, enerjini yüksek tut. Önce kendin mutlu olmalısın ki etrafa da yansısın bu durum.merhabalar,
ben 25 yaşında, çalışan biriyim. hayatımda kimse yok, son 5 senedir de olmadı. flört girişimlerim olsa da olmadı işte sonunda hiçbiri. son 1 senedir de yeni kimseyle tanışmıyorum, aslında bu kendi seçimim değil. tanışacak kimse çıkmadı karşıma diyebilirim. beğenilen, göze çarpan, hatta güzel olmayan biriyim. kiloluydum-zayıfladım. ama güzel değilim, bunu drama olsun diye de söylemiyorum. ben de bir başka kişinin bedeninde olsam kendimi beğenmezdim muhtemelen. günümüzde de insanlar dış görünüşe bakıyorlar haliyle. çevremde olan tüm arkadaşlarım beğenilen, görüştüğü insanlar olan kişiler. kıskanmıyorum ama bazen imreniyorum. ailemden uzakta yaşıyorum 6 aydır. işim rahat, kariyer anlamında bir kaygım yok, aslında bu zamana kadar gelecek kaygım olduğundan bu durum çok aklımı kurcalamıyormuş. yürüyüşe yapıyorum, evimle ilgileniyorum, dizi-film izliyorum. görece kültürlü, bilgili, meraklıyım. tabii ki olumsuz yönlerim de var ama bunları birinin bilmesi için önce dış görünüş olarak beğenip ardından tanıması gerekiyor.
soruma gelecek olursak; ben güzel olmadığımı ve bunu değiştiremeyeceğin farkındayım. sadece bazen zoruma gidiyor. insanlar hevesler yaşarken benim bunlardan çok uzak yaşamam "neden?" sorgusuna itiyor beni. beğendiğim insanlar elbette ki oluyor ama öğreniyorum ki başkalarından hoşlanıyorlar, sevgilileri var vs.. evlenme gibi düşünceleri aklımdan sildim diyorum bazen, sonra anne olmak istediğimi hatırlıyorum ya nasip diyip çekiliyorum. dua ediyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce ama sanırım o kadar da kabullenemiyorum bunu. burada benim gibi olan insanlardan bunu nasıl kabullendiklerini ve hatta bu "neden?" sorularını nasıl aştıklarını öğrenmek istiyorum.
çok uzun oldu kusura bakmayın:') şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim.
Ay ne tatlı yorumÇirkin olsaydın Allah çirkin şansı verirdi
Ay ne oldu sivilcen var da alındın mıO laf bence çok saçma.bir sivilceyle güzellik mi bozulur? Kaza bela deseler tamam derdim.
O bir deyim zatenO laf bence çok saçma.bir sivilceyle güzellik mi bozulur? Kaza bela deseler tamam derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?