o gemi ne zaman gelecek

koca diye başlık açan ben değilim yalnız
Aşırı itici mesajlar yazıyorsunuz şu an.

Koca diye başlık açmamış, her insan gibi karşı cinsin ilgisini, iletişimini istiyor.

Evlenmek istemek de ayıp, günah, kötü bir şey değildir. Siz istemiş ve evlenmişsiniz, başkaları isteyince neden bu istekle dalga geçmeye çalışıyorsunuz?

Normal bir yaklaşım değil bu, bastırdığınız bir şeyler var da bu şekilde açığa çıkarıyorsunuz gibi görünüyor dışarıdan bakınca. O emojiler…

Bi de kendisi sürekli 40tan sonra evlendim, eskiden seçiciydim sonra akıllandım en mükemmelini aramayı bırakıp bulabildiğimle evlendim diyen insan

Bi de kendisi sürekli 40tan sonra evlendim, eskiden seçiciydim sonra akıllandım en mükemmelini aramayı bırakıp bulabildiğimle evlendim diyen insan
Mükemmelini bulamayınca en moktanıyla evlenmek için evlenmiş sanırım. O yüzden evliliğin kötü bir şey olduğunu düşünüyor.

Kendisi kırkından sonra bulabildiğiyle yana yakıla evlenirken sorun yok, 25 yaşında gencecik kız sevmek sevilmek istiyorum deyince tü kaka…

Yine iyi meşhur bekar kaynını pazarlamamış. Böyle konulara gelip kadınlar beğenmiyor. Benim mükemmel kaynımı eliyorlar diye yazmıyor. Mükemmel kaynı muhafazakar olduğu halde açık kadınlara lütfedip bakıyormuş ama askılı giyme dediği için bile kadınlar red ediyormuş tabii evde kalırlarmış gibi çıkarımları da meşhur kendisinin

Bu işlerin tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum ben.çevrende ne güzel olmayan kadınlar vardır.internette de görüyoruz bir sürü.üzerinde bir kismetsizlik varsa da bunun dış görünüşle alakası olduğunu sanmıyorum.çirkin deyince tepki çekiyorum ama ne çirkinler ne hayatlar yaşıyor valla şaşırıp kalıyorum.güzel olmayan her kadın ilişki yapamasaydı ohoo dünyanın nüfusu yüzde 80 azalırdı. Zaten Türkiye nüfusu 5 milyon bile olmazdı.en başta teyzelerini, yengelerini, halalarını düşün yani.100 kilo,1.50, koca kalçalı,bıyıklı.... Her aile öyle değil ama genel profil bu yani bizim ülkede.hepsi de bulmuş kocayı.insanların neredeyse tamamı da buluyor yani.

Ahahah ben üyeyi tanımıyorum, çılgın bir ablamızmış sanırım

Kaynımın nişanlısına altın takarlarsa olay çıkarırım temalı bir konusu var, nişanlanamamış mı kayın bey?

Yok canım çok çirkin insanlar var.

Ahahah ben üyeyi tanımıyorum, çılgın bir ablamızmış sanırım

Kaynımın nişanlısına altın takarlarsa olay çıkarırım temalı bir konusu var, nişanlanamamış mı kayın bey?
vay ne etti yaptı buldu demek birini orayı kaçırmışım demek ondan epeydir kaynının reklamını yapmıyormuş

Velev ki koca için başlık açtı, evlilik için deliriyor. Bu ayıp bir şey mi?
Evlenmek isteyen insanı eleştirmek aşşşırı saçma. Bu kadar kötüyse bu evlilik siz boşanın o halde?
Evet çok saçma.kime sorsan yok evlenme, şimdiki aklım olsa evlenmezdim aman rahatını bozma cart curt.eee niye neredeyse bütün insanlar evli o zaman?sanki evliliği ilk tecrübe edenler bunlar? Size demediler mi sanki bu tarz şeyler? eee yine de hepiniz evlenmişsiniz ve evlenmeye devam ediyorsunuz.her sene kaç düğün oluyor? Bir günde bile birkaç tane.ne kadar şikayet edilse de insan doğası bunu istiyor demek ki.

Güzellik-çirkinlikle alakası olmadığını bu işlerin biraz daha tecrübe ederek anlayabilirsin. Giyiminine, saçına, makyajına, kişisel gelişimine kısaca kendine yatırım yap özgüvenin yükselsin. İnsanlar ilişki odaklı bakma güzel vakit geçirme, tanıma olarak düşün. Güleryüzlü ol, enerjini yüksek tut. Önce kendin mutlu olmalısın ki etrafa da yansısın bu durum.

Çirkin olsaydın Allah çirkin şansı verirdi
Ay ne tatlı yorum hehehe

Konu sahibiiiiii ne demek çirkinim. Hele bu devirde. Binbir çeşit makyaj malzemesi bakım ürünü varken. Ayrıca insanın çirkini mi olur.

Kilo insanı çok etkiler özgüvenini giyimini falan ama kilomu verdim diyorsun. Neyi beğenmiyorsun kendinde de çirkinim dedin söyle de bir çözümünü bulalım bakalım.

O laf bence çok saçma.bir sivilceyle güzellik mi bozulur? Kaza bela deseler tamam derdim.
Ay ne oldu sivilcen var da alındın mı

Yahu, sivilce var sivilce var.. Daha fazla detaya girmeyeceğim. Küçücük bir şeyden bile havası söner insanın..

Özgüvenli olmak hepsinden daha genel geçer..

Özgüven > güzellik

Siz kendinize çirkin derseniz özgüveniniz düşer zaten. Yeni insanlar yeni ortamlar , özgüven , dişil enerji

Önce kendinizi sevmeyle beğenmeyle başlayın sonra zaten güzel olduğunuzu fark edeceksiniz. Kimse dünya güzeli dğeil herkesin kusurları var aynaya bakıp kusur aramayın bunu çoğumuz yaptık ama atlatmak lazım. Ben de kendimi çirkin görürdüm hiç güzel hissedemeyeceğim derdim ama sonra farkettim ki ben güzel bir kadınım. Şu an biliyorum onlar kuruntuydu kimi ergenlik dönemine aitti kimi kendimi özgüvensiz hissettiğim mental olarak yorgun olduğum dönemlere aitti ve geçti emin ol sen de güzelsin sadece mental olarak kendini çok yormuşsun. Ayrıca yaşın çok genç bu kadar takılma bu konulara aklını dağıt özgüveni yükselince çevrendeki farkı fark edeceksin. Ayrıca evlilik kaderde yazılıdır ölüm gibi değiştiremezsin bin kişiyi de reddetsen eninde sonunda kaderindekiyle evleneceksin bunu bir gün geri çekemezsin ileri itemezsin. Herkes eşiyle tanışma hikayesini yazsa neler çıkar kimbilir mesela ben halamın kayınvalidesinin taziyesine bir hanımteyzenin beni görüp kayınvalime söylemesiyle arama halam sokularak eşimle tsnıştırılmamla evlendim. Teee nereden nereye yani ve 29 yaşımda evlendim. Kaç yıl geriye gitsem ne şu olay örtüsünü değiştirebilirim ne yaşımı o yüzden kafaya takma inan çok gereksiz kendini sevdiğin şeylere ver hayatını güzelleştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…