O gün bugün olmamalıydı...

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
103
Merhaba Hanımlar
Uzun zaman oldu burada konu açmayalı.Artık ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiği bilemediğim ve günlerdir huzursuz olup işin içinden çıkamadığım için yine size danışmak istedim.Konu eski eşimin pişman olup geri dönmek istemesi.Evet ayrılalı 3 sene oluyor resmi olarak boşanalı 2,5 sene.Kendisi bunun üzerine bir evlilik yapıp geçtiğimiz hafta boşandı.Boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti.Kızımdan dolayı iletişimi tamamen kesemedik tabi.Ayrıldığımızda yaşına girmek üzereydi şimdi 4 yaşına girmek üzere.Son bir senedir ara ara pişman olduğunu ayrılmak istediğini bana haksızlık yaptığını fevri hareket ettiğini hala sevdiğini falan söylüyordu tabi ki pek ciddiye almadım.Yaptıklarından dolayı pişman olmasını istemiştim evet çünkü çok severek evlendim ve boşanırkende seviyordum.Zor zamanlar yaşadım kendimi zor toparladım.Kızımla güzel bi hayatım var çalışıyorum 2 aydır da görüştüğüm biri var niyeti ciddi her ne kadar evlilikten korkuyor ve kaçıyor olsamda bu kişiye karşı sıcaklığım var.Çok düşünceli kibar ve ilgili biri.Şimdi boşandığından dolayı onu engelleyen kimse kalmadı devamlı aramaya konuşmaya çalışmaya başladı.Sürekli msj atıyor.
Belki vazgeçer diye görüştüğüm biri olduğunu söyledim.Bu sefer onu gebertirim yar etmem seni diye tehdit etmeye başladı.Daha çok sıkmaya başladı whatsaptan online olsam onla mı konuşuyosun konuşma bana kötü şeyler yaptırma diyip duruyor.Söylenebilecek herşeyi söyledim affetmicemi onu artık sevmediğimi kızımız için şimdiye kadar alttan aldığımı ama vazgeçmiyor.Affetme ama kimseyle olma o zaman diye bağlanıyor konu.Ben artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Bana bi yol gösterin kızlar

Tehdit ettiği için kendisinden şikayetçi olacağınızı söyleyin. Gerekirse de olun.

Hayatınızdaki insanın bunlardan haberi var mı?

Boşandıktan 3 ay sonra da sizle evlenir, aranız bozulduğunda da bu kez diğer eski eşine yazar muhtemelen. Yepyeni bir hayat kurmuşsunuz sizi aldatmış da muhtemelen böyle bir insana neden güvenesiniz başa sarasınız ki? Eğer birazcık dışardan bakabilseniz olayların ne kadar saçma olduğunu görürdünüz. Bence güzelim hayatınızı hiç etmeyin.
He zaten dönmeyecekmişsiniz polise gidin o zaman. Hayatınızdaki insana da bilgi verin o da her şeye hazırlıklı olsun. Siz de yanınızda biber gazı taşıyın lütfen

uzaklaştırma al diycem ama bu ülkede onu bile alsan fayda etmez ruh hastasına bak ya

Bişey yapabileceğini sanmıyorum.Hele ki bana yapmaz ondan eminim sadece hayatımdaki insanla tartışmaya girmesi bile benim için rezillik

Bişey yapabileceğini sanmıyorum.Hele ki bana yapmaz ondan eminim sadece hayatımdaki insanla tartışmaya girmesi bile benim için rezillik

Siz deli gibi severken adam gozunu kirpmadan bosanmis. 3 ay sonra evlenmis. Hala bana birsey yapacagini sanmam diyorsunuz. Kimseye bu kadar guvenmeyin. Tedbirlerinizi alin derim.

Engelleyin diyeceğim ama kızınızdan dolayı konuşuyorsunuz sanırım.
Bence bu tarz şeylere asla cevap vermeyin hatta cevap vermeyeceğinizi de söylemeyin. Kızınızla ilgili bir konu yazarsa ona cevap verirsiniz.
Bunu söyledim devam edersen hiç bir şekilde cvp vermicem dedim bu sefer hayatında kim var bulcam onu demeye başladı

Eşinizi en iyi siz tanırsınız eğer işe yarayacağını düşünüyorsanız elinizdeki kanıtlarla şikayette bulunacağınızı söyleyin ve inanmazsa da şikayet edin mutlaka. Çünkü alttan alıp anlayış bekledikçe daha da üstünüze gelecektir. Hayatınızı zehir etmesine izin vermeyin

Şikayet etmek için ne bekliyorsunuz anlamadım. Sevgilinize de çoktan söylemeniz lazımdı ayrıca bi senedir size geri dönme yolu yapmasına da müsaade etmemeliydiniz. Buradan bakınca ne istediğinize karar verememiş gibi görünüyorsunuz malesef.

Siz deli gibi severken adam gozunu kirpmadan bosanmis. 3 ay sonra evlenmis. Hala bana birsey yapacagini sanmam diyorsunuz. Kimseye bu kadar guvenmeyin. Tedbirlerinizi alin derim.
Vazgeçer miyim diye göz korkutmaya çalıştığının farkındayım.Yoksa ayrılırken de tek bir kötü lafını duymadım ne desem alttan aldı çok değişik zaten şimdide yine pervane oluyo etrafımızda ama ben artık istemiyorum

Siz eski eşinize size bunları söyleyebilir cesaretini neden verdiniz?Belli ki adam sizin kafanızı karıştırdığının farkında ve bunu kullanıyor.Çocuk dışındaki konularda konuşmayın,hatta engelleyin.İşiniz olunca ararsınız.Olmadı şikayet edin.Bir dw aklınıza acaba birlikte olabilir miyiz diye bir düşünce dahi getirmeyin.Yeni ilişkinize odaklanin

Ayrilirken zaten coktan birini bulmustu. 3 ay sonra evlenmesinden belli degil mi? Simdi adam bosta kalmis ve size sarmis. Yerinizde olsam ciddi korkardim ve sikayetci olurdum ama siz pek ciddiye almiyor gibisiniz. Cocugunuz disinda size yazmasina nasil musade ediyorsunuz onu da anlamadin.

Herife bak.
Istediği gibi oynayacak, oynatacak herkesi.
Siz severken boşanırken aklı nerdeydi?
Yürüsün gitsin.
Gerçi bu halleri başka bir kadın ilgisini çekene kadar sürer ancak.
Çabucak aşık olsa bari.

Yerinizde olsam kızım için bile muhattap olmam.
Aradığı zaman direk çocuğa veririm telefonu babanla konuş diye.

boyle korkunc bır adamla cocugunuzu da gorusturmemelısınız
bana bırsey yapmaz dıye dusunmeyın
tehtıt edıyor dırekt sıkayetcı olun ve uzaklastırma talep edın bunu karakolda ogrensın kı korksun sıkayet ettım edıcem dersenız sızınle agız dalasına gırer ve bu kez de sıkayet etmemenız ıcın tehtıt eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…