Tehdit ettiği için kendisinden şikayetçi olacağınızı söyleyin. Gerekirse de olun.Merhaba Hanımlar
Uzun zaman oldu burada konu açmayalı.Artık ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiği bilemediğim ve günlerdir huzursuz olup işin içinden çıkamadığım için yine size danışmak istedim.Konu eski eşimin pişman olup geri dönmek istemesi.Evet ayrılalı 3 sene oluyor resmi olarak boşanalı 2,5 sene.Kendisi bunun üzerine bir evlilik yapıp geçtiğimiz hafta boşandı.Boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti.Kızımdan dolayı iletişimi tamamen kesemedik tabi.Ayrıldığımızda yaşına girmek üzereydi şimdi 4 yaşına girmek üzere.Son bir senedir ara ara pişman olduğunu ayrılmak istediğini bana haksızlık yaptığını fevri hareket ettiğini hala sevdiğini falan söylüyordu tabi ki pek ciddiye almadım.Yaptıklarından dolayı pişman olmasını istemiştim evet çünkü çok severek evlendim ve boşanırkende seviyordum.Zor zamanlar yaşadım kendimi zor toparladım.Kızımla güzel bi hayatım var çalışıyorum 2 aydır da görüştüğüm biri var niyeti ciddi her ne kadar evlilikten korkuyor ve kaçıyor olsamda bu kişiye karşı sıcaklığım var.Çok düşünceli kibar ve ilgili biri.Şimdi boşandığından dolayı onu engelleyen kimse kalmadı devamlı aramaya konuşmaya çalışmaya başladı.Sürekli msj atıyor.
Belki vazgeçer diye görüştüğüm biri olduğunu söyledim.Bu sefer onu gebertirim yar etmem seni diye tehdit etmeye başladı.Daha çok sıkmaya başladı whatsaptan online olsam onla mı konuşuyosun konuşma bana kötü şeyler yaptırma diyip duruyor.Söylenebilecek herşeyi söyledim affetmicemi onu artık sevmediğimi kızımız için şimdiye kadar alttan aldığımı ama vazgeçmiyor.Affetme ama kimseyle olma o zaman diye bağlanıyor konu.Ben artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Bana bi yol gösterin kızlar
uzaklaştırma al diycem ama bu ülkede onu bile alsan fayda etmez ruh hastasına bak yaMerhaba Hanımlar
Uzun zaman oldu burada konu açmayalı.Artık ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiği bilemediğim ve günlerdir huzursuz olup işin içinden çıkamadığım için yine size danışmak istedim.Konu eski eşimin pişman olup geri dönmek istemesi.Evet ayrılalı 3 sene oluyor resmi olarak boşanalı 2,5 sene.Kendisi bunun üzerine bir evlilik yapıp geçtiğimiz hafta boşandı.Boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti.Kızımdan dolayı iletişimi tamamen kesemedik tabi.Ayrıldığımızda yaşına girmek üzereydi şimdi 4 yaşına girmek üzere.Son bir senedir ara ara pişman olduğunu ayrılmak istediğini bana haksızlık yaptığını fevri hareket ettiğini hala sevdiğini falan söylüyordu tabi ki pek ciddiye almadım.Yaptıklarından dolayı pişman olmasını istemiştim evet çünkü çok severek evlendim ve boşanırkende seviyordum.Zor zamanlar yaşadım kendimi zor toparladım.Kızımla güzel bi hayatım var çalışıyorum 2 aydır da görüştüğüm biri var niyeti ciddi her ne kadar evlilikten korkuyor ve kaçıyor olsamda bu kişiye karşı sıcaklığım var.Çok düşünceli kibar ve ilgili biri.Şimdi boşandığından dolayı onu engelleyen kimse kalmadı devamlı aramaya konuşmaya çalışmaya başladı.Sürekli msj atıyor.
Belki vazgeçer diye görüştüğüm biri olduğunu söyledim.Bu sefer onu gebertirim yar etmem seni diye tehdit etmeye başladı.Daha çok sıkmaya başladı whatsaptan online olsam onla mı konuşuyosun konuşma bana kötü şeyler yaptırma diyip duruyor.Söylenebilecek herşeyi söyledim affetmicemi onu artık sevmediğimi kızımız için şimdiye kadar alttan aldığımı ama vazgeçmiyor.Affetme ama kimseyle olma o zaman diye bağlanıyor konu.Ben artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Bana bi yol gösterin kızlar
Haberi yok söyleyemedim.Daha çok karışacak ortalık bu seferTehdit ettiği için kendisinden şikayetçi olacağınızı söyleyin. Gerekirse de olun.
Hayatınızdaki insanın bunlardan haberi var mı?
Bişey yapabileceğini sanmıyorum.Hele ki bana yapmaz ondan eminim sadece hayatımdaki insanla tartışmaya girmesi bile benim için rezillik
Bunu söyledim devam edersen hiç bir şekilde cvp vermicem dedim bu sefer hayatında kim var bulcam onu demeye başladıEngelleyin diyeceğim ama kızınızdan dolayı konuşuyorsunuz sanırım.
Bence bu tarz şeylere asla cevap vermeyin hatta cevap vermeyeceğinizi de söylemeyin. Kızınızla ilgili bir konu yazarsa ona cevap verirsiniz.
Vazgeçer miyim diye göz korkutmaya çalıştığının farkındayım.Yoksa ayrılırken de tek bir kötü lafını duymadım ne desem alttan aldı çok değişik zaten şimdide yine pervane oluyo etrafımızda ama ben artık istemiyorumSiz deli gibi severken adam gozunu kirpmadan bosanmis. 3 ay sonra evlenmis. Hala bana birsey yapacagini sanmam diyorsunuz. Kimseye bu kadar guvenmeyin. Tedbirlerinizi alin derim.
Söylemeniz gerekir bana kalırsa. Ciddi bir durum.Haberi yok söyleyemedim.Daha çok karışacak ortalık bu sefer
Vazgeçer miyim diye göz korkutmaya çalıştığının farkındayım.Yoksa ayrılırken de tek bir kötü lafını duymadım ne desem alttan aldı çok değişik zaten şimdide yine pervane oluyo etrafımızda ama ben artık istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?