O gün bugün olmamalıydı...

Savciliga gidip sikayetci okun. Uzaklastirma karari cikarin. Tehdit ciddi bir suctur. Adliyelerin icinde savcilik. Siz hafife alsaniz da bu durumu, birsey yapamaz diye dusunseniz de gozu donen bir adam yapabilir. Boyle bir adamla da umarim tekrar denemezsiniz. Hem o cesareti nereden buluyor? Ben de bosandim. Eski esimle araya mesafe koydum. Cok cok onemli birsey olmadikca gorusmuyorum. Cogunlukla oglumla gorusuyorlar. Her mesajina cevap vermeyin, engelleyin gitsin. O cesareti sizden almis.
Eski esin akli daha once neredeydi? Simdi mi aklina gelmis sevdigi? Umarim kanmadiniz. Bosandiktan 3 ay sonra evlenen adam muhtemelen sizle evli iken baskasi ile beraberdi. Simdi ondan da bosandi. Boslukta kaldi. Neden erkekler boslukta kalinca eskilere doner ki? O kapiyi sizin hic kapatmadiginizi biliyor, o yuzden de bu cureti gosterebiliyor. Siddete egilimli biri tehdit edebildigine gore. Siz bu adamin sizi gercekten sevdigine inaniyor musunuz? Eski esim de bosandiktan sonra ailemi ozledim diye aglaya zirlaya geldi. Oglum da israr edince ara sira ucumuz beraber kahvaltilara sinemaya falan gittik. Ben o ara hep gozlemledim onu. Tam 4 ay sonra adam fabrika ayarlarina geri dondu. Baska birini bulana kadar seninle avunacak. Kozlari da hep ayni: cocuk. Peki bosanirken cocugunu dusunmeyen adamin akli simdi mi basina geldi? Yapma Allah askina.
Bu tehditleri de yabana atma, savciliva git. Haberlerde oldurulen kadinlarin cogu eski eslerinin kadina yeni hayatini yasama hakki vermemesi yuzunden.
Burada eski esleriyle ikinci defa deneyen kadinlarimizin konulari var. Oku istersen. Ilkinde olmayan ikinci de daha beter mutsuz oluyor. Umarim bu adama ikinci sansi vermezsin. Su kapilarini da adama kapa lutfen.
 
Ah paşama bak sizi çocukla ortada bırakıp 3 ay içinde ( hangi arada bulduysa ) koşarak evlenmiş, yapamayınca da tabi (hayaller başka gerçekler başka dünyada) ikinci daha zor gelince döndü çocuğunun annesi zaten hep ona ait olduğunu, malı, sahibi olduğuna inandığı kadına. Yok ya hayat sana güzel değil paşam! Valla çocuğun babası, bildiğim adam, çok pişman vs der aptallık eder dönersin Allah aşkına burdan yazıp haber verme. Cinnet geçiriyoruz kk kadınları olarak. Kendinize yazık edebilirsiniz ama bize demeyin lütfen. Cehalet mutluluktur! Arayın rahmetli ( ben öyle diyorum eskilere) kocanızı ciddi bir ses tonuyla bir daha böyle msj atar, tehdit eder ve rahatsız edersen çocuğumun babası demem, gözünün yaşına bakmak savcılığa şikayet ederim. Evlendik ayrıldık. İstediğim insanlarla hayat kurar, evlenir ya da boşanırız ( aynı senin gibi) kimseyi ilgilendirmez. diyin ve gerekirse watsaptan engelleyin msj atsın sadece gerekli hallerde. Lüzumsuz herif
 
Kesinlikle dönmek gibi bi düşüncem yok.Bunu kendisine de söyledim istediğin kadar uğraş ben yokum artık ister anla ister anlama dedim.Ve rahatsızlık boyutunda buna devam edersen çirkinleşeceğim kızımız var birazda sen düşün dedim.
 
Şimdiki rahatsızlık vermesi pişmanım konuşmaları sadece kendince her şeyi deniyor.Devamlı pişmanım seviyorum diye dört dönüyor.Sert yapamıyor çünkü ters tepeceğini bende bunun işlemeyeceğini gayet iyi biliyor.Tehdit ettiğinde de elinden geleni ardına koyma sakın yazma bana karşıma çıkma dedim kuzu oldu tekrar.İstediğim güzellikle çirkinlik olmadan bundan vazgeçmesi.
 
Engelleyin diyeceğim ama kızınızdan dolayı konuşuyorsunuz sanırım.
Bence bu tarz şeylere asla cevap vermeyin hatta cevap vermeyeceğinizi de söylemeyin. Kızınızla ilgili bir konu yazarsa ona cevap verirsiniz.
defalarca kızım harici bir konuda aramamasını söyledim.Ben onu aramıyorum.Ama bazen konuşmamız gereken zamanlar oluyor mecburen
 
Kendisi boşandıktan sonra evleniyor, ondan da boşanıyor. Size gelince hayatından kimse olmasın, evlenme. Ne kadar güzel ya. Şikayet edip uzaklaştırma talep edin. Eğer bir kere istemeyerekte olsa onun dediği olursa daha fazlasını yapacak.
 
Madem seni çok seviyordu da neden boşandıktan 3 ay sonrasında evlendi adi herif?
Valla ben senin yerinde olsam uzaklaştırma aldırırım.

Yalnız kalmış geri dönüyor. İnanma timsah gözyaşları.
Ona kesinlikle inanmıyorum. Sevse de umurumda değil artık.Hayatımda biri olacak diye aklı çıkıyor.Hemen kızımı alırım moduna giriyor kendince
 
Aynen kendisi tam bir bencil. Nasıl yakacaksan yak canımı kabul yeter ki dön diyor sadece
 
sizinle bu şekilde konuşmayacağini ve kim olduğunu nasıl leş bir insan olduğunu çok sert bir dik ve tavirla hatirlatmaniz gerekiyor sanirim.
aileniz yokmu anneniz babaniz abiniz falan.
guzelce anladigi dilden konusup ne mal oldugunu bi hatirlatsalar
 
Tertemiz bir uzaklaştırma kararı. Yoksa başınıza bela alacaksınız.
 

Oldu cinim, baska? siz nasil bu konulara kadar geliyorsunuz? Siz adamdan kopek gibi pisman oldugunu duymak istedikce size yaklasip alaniniza soktugunuzn farkinda degilsiniz bence. Birakin surunsun surunmesin, pisman olsun olmasin, ilgilenmeyin bunlarla. Hayatiniza devam edin. Allah gonluzune gore versin.
 
Mesaj ve arama kayıtlarını elinizde tutun ve en yakın zamanda şikayet edin o çiğ süt emmiş insan evladını. Sıkı bir tehdide ihtiyacı var.
 
Oh kendi evlensin istediğini yaşasın, sonra sıkılsın pişmanım desin. Sizin hayatınızda biri olunca söyle yaparım böyle yaparım. Oh ne alâ memleket. Sizde evlendiği kadına dünyayı zindan etseydiniz madem seni yâr etmem deseydiniz. Bu erkeklerin beyinlerinde hangi hücre çalışmıyor acaba bilsekte ona müdahale etsek.. Inş bu eskiden kurtulursunuz.
 
Az önce kendisiyle ciddi şekilde konuştum.Hayatımda kimse olmasada affedip geri dönmeyeceğimi istediğini düşünebileceğini beni arayıp durmamasını söyledim.Rahatsız oluyorum rahat bırak çirkinleşmeyelim diye belirttim.O da tamam bundan sonra bu konuyu bir daha açmam ama seni seviyorum beklicem ne olursa olsun dedi.Cevap vermedim bende
 
deli midir nedir?
bide duygu sömürürüsü sini siviyirim bikliciiim

sakın kanmayın
bir daha yaparsa basın şikayeti korkmayın lütfen
 
Bir hanzo vakası daha...Ona yumuşak davranmayın ve ondan korkmayın.. Eğer bu şekilde konuşmaya devam ederse kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin.. Oh ne güzel yaa hem boşan hem evlen ondan da vazgeç sonra eski karın kimseyle olmasın falan.. Bıraksın bu işleri artık toplumca içimiz bayıldı bu hanzolardan.. Ama siz yine de konuşurken çok tahrik etmeyin onu malum güç olarak eşit değiliz ondan korkmadan hareket edin desem de tedbiri de elden bırakmayın..ileri giderse gidin şikayet edin.. Kimle de isterseniz onunla görüşürsünüz delinin zoruna bak..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…