Direkt tamam mı dedin? Hiç mi sebebini sormadın? Bilmek hakkın.
yurtdışında ne olmuş olabilir...hiçmi şüphelendiğiniz bişey olmadı...?
hyr ben artik o halde degildim, hemen uzaklasim kendimi kurtariyim daha fazla uzamasin ruh haline girmistim.
hyr süphelenmedim ama onu gördügüm o an ayrilalim dedigi an sanki durumu coktan kabullenmis bunu bana söylemeyi önceden düsünmüs haldeydi.ona bakinca öyle hissetim.
Bu adam şuan nerede ? Yurt dışında mı , yoksa geri döndüğünden beri burada mı.. ?
Eğer orada yaşamaya karar verdiyse , araya mesafe girdiğinden dolayı ayrılmış olabilir..
Veya yürümeyeceğini düşünmüştür..
Başka biri vardır , ondan ayrılmış da olabilir..
cok uzun süreli bir iliskimiz vardi.bir kac ayligina islemek icin yurtdisina gitmek zorundaydi.gitti geldi.geldikten sonra bana "ayrilalim"dedi.ben onu yiniden görecegim günü hasretle beklemisdim.zaten onu görünce sarilmaya bile izin vermedi.bana ayrilalim dedi baska birseyde söylemedi.ben
sok gecirmisdim o kadar üzgündüm ki kendimi bir anligina toparlayib gülümsedim "tamam"dedim.hayalkirikligi gülümsemesi...yanindan nasil uzaklastim bilmiyorum bibaktim disaridayim bir dilenci bana merhaba diyerek para istiyor bende merhaba dedim yüzümde hala o gülümsemeyle.eve zar zor geldim.ayrilali aylar oldu fakat o ani hala kalbimde bir yaraymis gibi.ayrilmamiz degil de beni sebepsiz sebebini bilmeden birakmasi beni cok üzdü.
aynen, hayir beklemiyorum.keske bana seni sevmiyorum artik deseydi ben hemen silerdim onu.az bile dursaydim bana teselli verecekti :-(bence çok asil bir davranış sergilemişsin . ben olsam yapamam ağzıma geleni sayarım ne demek insan bir açıklama yapar . onca senenin hatrına birşeyler der . büyük ihtimalle başka biri var hayatında ondan çekip gitmek istedi . üzme kendini lütfen . yeni bir hayata başla . gideni bekleme . ben gideni tam 3 sene bekledim ama sonuç sıfır . evlendiğini öğrendim . sakın bekleme arkana bakma .
aynen, hayir beklemiyorum.keske bana seni sevmiyorum artik deseydi ben hemen silerdim onu.az bile dursaydim bana teselli verecekti :-(
Bazen insan duyacağı şeylerin canını çok acıtacağından emin olduğunda soramıyor. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar var ya o işte. Tek kelimeyle tamam denebiliyor sadece. Bu da geçer üzülmeyin canınıza yazık.
cok uzun süreli bir iliskimiz vardi.bir kac ayligina islemek icin yurtdisina gitmek zorundaydi.gitti geldi.geldikten sonra bana "ayrilalim"dedi.ben onu yiniden görecegim günü hasretle beklemisdim.zaten onu görünce sarilmaya bile izin vermedi.bana ayrilalim dedi baska birseyde söylemedi.ben
sok gecirmisdim o kadar üzgündüm ki kendimi bir anligina toparlayib gülümsedim "tamam"dedim.hayalkirikligi gülümsemesi...yanindan nasil uzaklastim bilmiyorum bibaktim disaridayim bir dilenci bana merhaba diyerek para istiyor bende merhaba dedim yüzümde hala o gülümsemeyle.eve zar zor geldim.ayrilali aylar oldu fakat o ani hala kalbimde bir yaraymis gibi.ayrilmamiz degil de beni sebepsiz sebebini bilmeden birakmasi beni cok üzdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?