O günü unutamiyorum :(

kesinlikle baska biri olmalı.. yurtdısında birini tanıdı belkı o kızda trdendı. donunce de dırek ayrılalım dedı.. bence cok guzel davranıs sergılemişsiniz.. cunku bu adam'cık ıcın agzını acmaya bıle degmezdi. cok iyi yapmıssın. sen onune bak gelecegıne bak..

bende daha önce bir iliski yasadim 1yil onada gercekten cok asiktim ama ondan ayrilinca icimi cok kanatmadi çünki fazla birsey kaybetmemisdim.fkt ben onunla tami tamina 5 yil iliski yasadik onca sene verdim ona, cok sevdim onu.belki benim kadar sevmedi beni ama insan hic mi sevmez hic mi deger vermez.sebepten cok ona harcladigim bunca seneye ve bunun karsiliksiz olduguna üzülüyorum isyan edesim vardi.saygisizca bitti.bana saygisizlik etti.en azindan böyle bir ayriligi hakketmiyordum.o an o bana baktigi zaman "ne kadar yanilmisim ne kadar aptalmisim"düsündüm.birsey söylemenin uzatmanin manasi yok düsündüm.sözün bittigi andi.onun ismini bile duymaya tahammülüm yok.

Demek ki yurtdışında başkasını bulmuş.
Boşver gelip numara yapsa daha mı iyiydi.
Unutmaya çalış...

ayrılma nedeninin sadakatsizlik oldugunu dusunuyorum.
ne yazık ki karaktersizligi oyle bir hal almıs ki size bunu oradayken soyleyebilme cesareti olmadıgı gibi aylar sonra nedenini bile acıklayacak kadar yüregi yokmus.

aynısı başıma gelmisti. fakat o kadar yüreksizdi ki sadece susmustu, ayrılalım dahi diyememisti.
ona harcayacagım nefese yazık diyip tek kelime bile etmeden cıkıp gitmistim.
sonradan cok dusundum "neden" diye sormadım... ama su anki aklımla diyorum ki iyi ki sormamısım, onun pisliklerini duymaya tahamul edemezdim. karsımda oyle pişkince konusmasına izin verseydim o an ı cok daha kotu hatırlamama neden olurdu.

o yuzden bu his bir sure sizde devam etse bile nedeni bilip de işitmediginiz icin sevineceginiz gunler olacak, uzulmeyin...

Son düzenleme:
Sana sacma gelecek ama ben hep ozenmisimdir boyle terk edilen kadinlarin konuyu uzatmadan "tamam" deyip bir daha da o kisiyi aramamasina. Zamaninda bende terk edildim ve hiiicc boyle yapmadim. afedersin ama bkunu cikarana kadar nedenini ogrenip, tekrar barismaya girisiminde bulundum. Simdiki aklim olsa ceken giden adamin arkasindan kilimi bile kipirdatmazdimm.. Amanm neyse konu disina cikmayim..

evet boyle kalp kirici anlar aylar bazen yillarca gitmiyor insanin aklindan. ama bosver onu sen. sevmemis seni. Seven erkek BIRAKAMAZ!!

Geçmiş olsun canım unutmaya bak
Seni hakedecek birisi elbet karşına çıkar
Sen içindekileri söyleyemediğin için unutamıyorsun

Gerçekten yaptığın şey kutlanası birşey... Gururlu ve dik durmuşsun. Benimde 9 yıllık bir ilişkim vardı, gururumun kaldıramayacağı bir söz söyledi ve ben öylece çekip gittim. İyiki de ağzımın açıp tek söz etmemişim. Bugüne kadar aklıma takılıyordu yüzüne tükürseydim en azından diye ama bugün hatta birkaç saat önce, eczanede gördüm 4 günlük eşi ile o an karısını unutup tirtir titremesi ve kendini kaybedip koltuğa oturması, o pişmanlık anını gördüm ya nekadar doğru yaptığımın farkına vardım...

nasıl yani anlamadım, o konuşmanın üzerinden aylar geçti ve son konuşmanız o mu oldu??

Bırak canim hayirsiz nankörmüs okadar yılını vermissin hak etmediğin sekilde ayrilmissiniz. Belki böylesi senin icin daha hayirlidir,Rabbim senin karsına daha hayırlı es çıkarır ins.
Yurt dısına geldikten sonra ayrıldı diyorsun belki burda tanıdık bir kız vardır ve aile baskısı olmuş olabilir

bazen "tamam" deriz cünkü "neden" canimizi acitacaktir, bunu iyi biliriz.
sizde hisetmissinizki caninizin aciyacagini sadece bir an evvel ordan kacmak istemissiniz.

beklenmedik biseyle karsilastigimda yada nebilim incitildigimde
benimde yaptigim sey sizinkinden cok farkli degil, ama ilk anda dogru gibi gözüken o adim,
yada kimilerince asil olarak degerlendirilen o sessiz sedasiz gidis sizin ona karsi sadece gururunuzu kurtarir,
fakat nedenini bilmeden asla huzura kavusamiycaksiniz.

gecirdiginiz her ani her dakikayi sorgularsiniz. bazen o hakli bazende siz
hakli cikarsiniz. ve isin en kötüsü de yurt disinda ne olmus olabilir diye türlü türlü senaryolar kurmaya baslarsiniz, bazen sizi aldatan baskasina asik olan cani hayirsiz adam olur eski sevgiliniz bazende istemeden hataya düsen sonrada mahcubiyetten belkide yüzünüze bakamadigi icin terk eden asalet temsili sevgili. vs vs.

hersey birer varsayim, ve siz asil sebebi hala bilmiyorsunuz.

bence gercek nedenini bilmek en dogal hakkiniz, cünkü bunu ögrenmeden iciniz huzur bulmaz, hayatiniza yeni bir yön vermek yada birinie tekrar güvenip asik olmak da imkansiz yakin gibi bisey ....

yani demem o ki: su anki aklim olsa ve sizin yerinizde olsam mutlaka neden diye sorardim ...

Ben de yerinde olsam mutlaka nedenini bilmek isterdim

Evet son konusmamiz o oldu.

peki bir daha hiç aramadınız mı? yada ne bileyim sosyal paylaşımlarına falan bakmadınız mı? hiç karşılaşmadınız mı aynı şehirde değil misiniz?

anladığım kadarıyla bu kişi dış ticaret işi yapıyor, bende dış ticaret ile uğraşıyorum ve bu işle uğraşan erkeklere güven olmayacağını biliyorum tecrübeyle sabittir maalesef :s

Aynı duyguyu ben de yaşıyorum sizinle bura da konu da açmıştım erkek arkadaşımla en son 5 şubatta ''Konuşmak istemiyorum'' yazmış... Ne diyebilirim ki kabullendim 2 senelik ilişki sona erdi.Şaka gibi ben halà inanmıyorum,rüya gibi. Sizin aylar geçmiş ama kolay kolay kabullenemezsiniz çünkü seven taraf sizsiniz.Ona göre hava hoooş benim tek tesellim Rabbim o biliyor,görüyor... Dua edin,aramayın da sakın hak etmiyo böyleleri sevgiyi Bu arada bazıları ''Nedenini sorsaydınız'' demişler. Sorunca ne olacak ? Erkekler için en kolay kaçış yolu ''Sevmiyorum'' cevabı. Bu cevabı alıp daha fazla üzüleceğime hiç sormam daha iyi .

Son düzenleme:
Çok gururlu bir kadın izlenimi uyandırdınız bende. Gerçekten tebrik ediyorum.

Ben de boyle bir durumda sessizligi secenlerdenim.yetiskin iliskilerinde zaten taraflardan biri boyle bir karar alsiysa iliskiyi kurtarmaya calismak sadece uzatmalari oynamaktir.o an bastan yasansaydi soyle olabilirdi.o sana ayrilmak istedigini soyledigi an,sen de elbette boyle bir hakkinin oldugunu ama sebebi de merak ettigini soyleyebilirdin.sebebi soylemesi devam konusunda israrci olacagin anlamina gelmez.ama su asamada geriye donup de sebebi sormak dogru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…