bazen "tamam" deriz cünkü "neden" canimizi acitacaktir, bunu iyi biliriz.
sizde hisetmissinizki caninizin aciyacagini sadece bir an evvel ordan kacmak istemissiniz.
beklenmedik biseyle karsilastigimda yada nebilim incitildigimde
benimde yaptigim sey sizinkinden cok farkli degil, ama ilk anda dogru gibi gözüken o adim,
yada kimilerince asil olarak degerlendirilen o sessiz sedasiz gidis sizin ona karsi sadece gururunuzu kurtarir,
fakat nedenini bilmeden asla huzura kavusamiycaksiniz.
gecirdiginiz her ani her dakikayi sorgularsiniz. bazen o hakli bazende siz
hakli cikarsiniz. ve isin en kötüsü de yurt disinda ne olmus olabilir diye türlü türlü senaryolar kurmaya baslarsiniz, bazen sizi aldatan baskasina asik olan cani hayirsiz adam olur eski sevgiliniz bazende istemeden hataya düsen sonrada mahcubiyetten belkide yüzünüze bakamadigi icin terk eden asalet temsili sevgili. vs vs.
hersey birer varsayim, ve siz asil sebebi hala bilmiyorsunuz.
bence gercek nedenini bilmek en dogal hakkiniz, cünkü bunu ögrenmeden iciniz huzur bulmaz, hayatiniza yeni bir yön vermek yada birinie tekrar güvenip asik olmak da imkansiz yakin gibi bisey ....
yani demem o ki: su anki aklim olsa ve sizin yerinizde olsam mutlaka neden diye sorardim ...
Aynı duyguyu ben de yaşıyorum sizinle bura da konu da açmıştım erkek arkadaşımla en son 5 şubatta ''Konuşmak istemiyorum'' yazmış... Ne diyebilirim ki kabullendim 2 senelik ilişki sona erdi.Şaka gibi ben halà inanmıyorum,rüya gibi. Sizin aylar geçmiş ama kolay kolay kabullenemezsiniz çünkü seven taraf sizsiniz.Ona göre hava hoooşbenim tek tesellim Rabbim o biliyor,görüyor... Dua edin,aramayın da sakın hak etmiyo böyleleri sevgiyi Bu arada bazıları ''Nedenini sorsaydınız'' demişler. Sorunca ne olacak ? Erkekler için en kolay kaçış yolu ''Sevmiyorum'' cevabı. Bu cevabı alıp daha fazla üzüleceğime hiç sormam daha iyi .
aynen katiliyorum cok aptalca olur aylar sonra geri dönüs yaparak neden sormak.Ben de boyle bir durumda sessizligi secenlerdenim.yetiskin iliskilerinde zaten taraflardan biri boyle bir karar alsiysa iliskiyi kurtarmaya calismak sadece uzatmalari oynamaktir.o an bastan yasansaydi soyle olabilirdi.o sana ayrilmak istedigini soyledigi an,sen de elbette boyle bir hakkinin oldugunu ama sebebi de merak ettigini soyleyebilirdin.sebebi soylemesi devam konusunda israrci olacagin anlamina gelmez.ama su asamada geriye donup de sebebi sormak dogru degil.
peki bir daha hiç aramadınız mı? yada ne bileyim sosyal paylaşımlarına falan bakmadınız mı? hiç karşılaşmadınız mı aynı şehirde değil misiniz?
anladığım kadarıyla bu kişi dış ticaret işi yapıyor, bende dış ticaret ile uğraşıyorum ve bu işle uğraşan erkeklere güven olmayacağını biliyorum tecrübeyle sabittir maalesef :s
aynen onun icin muhakkak hava hos...bunu görmek duymak sana bir baska hayalkirikligindan baska birsey vermez.
Başka birisi olma ihtimali yüksek geldi bana.
Hakkınızda hayırlısı, Allahım bir kapıyı kapar diğerini açar.
Sizi aldatmasından iyidir, en azından baştan ayrılalım demiş.
ne zaman süredir sevgiliyiniz uzun zamandan beri ise bir insanı bu kadar kolay bırakıp gitmek oca yaşanmışlıga ragmen bu kadar kolay ayrılalım demek için ya cok büyük bir olayı örenmesi gerek yada başka biri olmasına anlamına gelir yada sizi gerçekten sevmedi cok sacma insan ayrılmak istedinde nedenini söylemezmi
konu sahibi seni takdir ettim. ne kadar asil ve olgun davranmışsın. insan o anda bir şey söylemek sormak istemese de o anın verdiği şokla neden diye isyan edebilir. istemeden, refleks olarak yani... ayrılık sebebine gelince yurtdışına gidip geldikten sonra böyle değiştiğini varsayarak başka biri olabilir diye geldi aklıma ilk. ama belki de yurtdışında uzun zaman düşünmeye fırsatı oldu, ölçtü biçti olmayacağını düşündü belki, ya da sevgisinin artık bu ilişkiyi sürdürmeye yeterli olmadığını düşündü ve geldiğinde de böyle bir taleple karşına çıktı. ve aslında neden ayrılmayı istediğinin de şu aşamada bir önemi var mı?? sonuçta bu adam karşına çıkıp ayrılalım diyebildiğine göre herşeyi baştan göze almış zaten. bu yüzden de ne düşündü kendince sebepleri neydi bunun bir önemi yok hele de aradan aylar geçmişse. bu tuhaf ayrılık sonrası arayıp sormamış olman da ayrıca takdire şayan bir davranış bence. bazen aşk yaralarımızı, dik duruşumuzla kurtardığımız gururumuz kapatabiliyor...
cok uzun süreli bir iliskimiz vardi.bir kac ayligina islemek icin yurtdisina gitmek zorundaydi.gitti geldi.geldikten sonra bana "ayrilalim"dedi.ben onu yiniden görecegim günü hasretle beklemisdim.zaten onu görünce sarilmaya bile izin vermedi.bana ayrilalim dedi baska birseyde söylemedi.ben
sok gecirmisdim o kadar üzgündüm ki kendimi bir anligina toparlayib gülümsedim "tamam"dedim.hayalkirikligi gülümsemesi...yanindan nasil uzaklastim bilmiyorum bibaktim disaridayim bir dilenci bana merhaba diyerek para istiyor bende merhaba dedim yüzümde hala o gülümsemeyle.eve zar zor geldim.ayrilali aylar oldu fakat o ani hala kalbimde bir yaraymis gibi.ayrilmamiz degil de beni sebepsiz sebebini bilmeden birakmasi beni cok üzdü.
cok uzun süreli bir iliskimiz vardi.bir kac ayligina islemek icin yurtdisina gitmek zorundaydi.gitti geldi.geldikten sonra bana "ayrilalim"dedi.ben onu yiniden görecegim günü hasretle beklemisdim.zaten onu görünce sarilmaya bile izin vermedi.bana ayrilalim dedi baska birseyde söylemedi.ben
sok gecirmisdim o kadar üzgündüm ki kendimi bir anligina toparlayib gülümsedim "tamam"dedim.hayalkirikligi gülümsemesi...yanindan nasil uzaklastim bilmiyorum bibaktim disaridayim bir dilenci bana merhaba diyerek para istiyor bende merhaba dedim yüzümde hala o gülümsemeyle.eve zar zor geldim.ayrilali aylar oldu fakat o ani hala kalbimde bir yaraymis gibi.ayrilmamiz degil de beni sebepsiz sebebini bilmeden birakmasi beni cok üzdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?