O günü unutamiyorum :(

Aynen katiliyorum

Son düzenleme:

aynen onun icin muhakkak hava hos...bunu görmek duymak sana bir baska hayalkirikligindan baska birsey vermez.

Son düzenleme:
aynen katiliyorum cok aptalca olur aylar sonra geri dönüs yaparak neden sormak.

Canim benim iliskime ne kadar benziyor bir an kendim anlatiyormusum gibi sandim Dondum kaldim.Hala saskinliklar icerisindeyim.Erkek milleti ne kadar nankör.Konuyu okuyunca sinirim bozuldu, kendi hikayemi hatirladim.Bir an kendimi konuya kaptirmis buldun.Affedersin PARDON.Gidenle üzülme degmez.ALLAH herseyi görüyor biliyor benimki 1, 5 yil sürdü durumu 3 sene oldu atlatali fkt böylesi daha iyiymis demekki.Nankörden HAYIR gelmez.

Son düzenleme:
Başka birisi olma ihtimali yüksek geldi bana.
Hakkınızda hayırlısı, Allahım bir kapıyı kapar diğerini açar.
Sizi aldatmasından iyidir, en azından baştan ayrılalım demiş.

ne zaman süredir sevgiliyiniz uzun zamandan beri ise bir insanı bu kadar kolay bırakıp gitmek oca yaşanmışlıga ragmen bu kadar kolay ayrılalım demek için ya cok büyük bir olayı örenmesi gerek yada başka biri olmasına anlamına gelir yada sizi gerçekten sevmedi cok sacma insan ayrılmak istedinde nedenini söylemezmi

konu sahibi seni takdir ettim. ne kadar asil ve olgun davranmışsın. insan o anda bir şey söylemek sormak istemese de o anın verdiği şokla neden diye isyan edebilir. istemeden, refleks olarak yani... ayrılık sebebine gelince yurtdışına gidip geldikten sonra böyle değiştiğini varsayarak başka biri olabilir diye geldi aklıma ilk. ama belki de yurtdışında uzun zaman düşünmeye fırsatı oldu, ölçtü biçti olmayacağını düşündü belki, ya da sevgisinin artık bu ilişkiyi sürdürmeye yeterli olmadığını düşündü ve geldiğinde de böyle bir taleple karşına çıktı. ve aslında neden ayrılmayı istediğinin de şu aşamada bir önemi var mı?? sonuçta bu adam karşına çıkıp ayrılalım diyebildiğine göre herşeyi baştan göze almış zaten. bu yüzden de ne düşündü kendince sebepleri neydi bunun bir önemi yok hele de aradan aylar geçmişse. bu tuhaf ayrılık sonrası arayıp sormamış olman da ayrıca takdire şayan bir davranış bence. bazen aşk yaralarımızı, dik duruşumuzla kurtardığımız gururumuz kapatabiliyor...

hayir hic aramadim nede görmedim...evet ayni sehirde oturuyoruz.hatta sirketi benim evimin yakinliginda...

beni gercekten cok üzdü görsem ne olur hic bilmiyom.suan ne yapiyor Allah bilir.5 dakika üzülür belki sonra yine keyfini sürer.bu kadar basit.

Son düzenleme:

tami tamina 5 yil oldu.evet cok saygisizca oldu bana en cok koyan seyde bu.hic mi sevmedi deger vermedi?

bencede herseyi önceden planlamis.konusurken rahatti.
ben gitseydim o kendini bisi sanar.ona yalvardigimi filan düsünürdü.allah korusun durar bana teselli filan vererdi.benim onun tesellisine ihtiyacim yok.az daha kalsaydim dicek gibi duruyordu.

keşke neden diye sorsaydın.içinde kalmış sebebi.ama olan olmuş artık,zararın neresinden dönersen kardır.inş.hakkında hayırlısı olur canım.ama üzme kendini.ileride gerçek aşkını bulduğunda iyiki gitmiş diyeceksin.takma kafana değmez bile

Sevmek sebepsiz oldugu gibi ayrılmak da oyledir.İnsan birini severken sırf bir sebep var diye bırakmaz,aksine o sebebi
degistirmeye,halletmeye bakar.Bence acı da olsa gercek,kabullenmek gerekir.Ama yınanın bir yalanın içinde yaşamaktansa acı gercegi işitmek ve kabulletmek daha mantıklıdır ve daha saglıklıdır.Ne guzel sizi bosuna burda bekletmeden,aldatmadan,sizin daha fazla yıllarınızı almadan gelmiş her seyi aciklamiş ve bir nokta koymus,biliyorum uzuluyorsunuz ama o sadece bir Gecmiş ten ibarettir artık.Aslında işte bizim insanlar,yanımızdaki insanın hiç gitmeyecekmiş gibi yasamak isteris,yanliş cok yanliş ,her an her seye hazır olmalıyis ,onun için yakınlarımızın cenazelerinin ardından kalkamiyorus,onun için ayrılıklarının ardından kalkamiyorus,agır geliyor cunku psikolojik olarak kendimizi oyle hazırladık.Sadece benim,beni cok seviyor,asla gitmezz...haaa aslaaa ,yapmaz o yapmaz;bi dusunun yapmaz dediklerimiz hep yasadıklarımızın başina buluyorus.Size cok sabır diliyorum ve bir kitap tavsiye edecem (Aret vartanyan Gercekten Yasiyor musun?)mutlaka okuyun,hikayenizle ilgili cok guzel bir bölüm hazırlamış degerli yazarımız.

Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…