O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alerjisi olan var,gerçekten korkan insanlar var ki mesela ben cok korkarım köpekten (küçük bir süs köpeği saldırmıştı ondan dolayı inanilmaz fobi oluştu) yani saygı duyup yemek yenilen ortama getirmemek daha mantıklı,mesajları okumadim ama bu konuda çok polemik olduğu kesin

Ya kızmayın ama konuları arkadaşlarıma okuyup gülüyoruz "yazık kimin çocuğuysa" diyerek. Umarım ban sebebi değildir, hani açık bir platform ya. Şöyle bir 20'lerimin ortasına geldiğimde dönüp kendimden utanmak istemezdim öyle konular. Uyarı yoksa ve halihazırda o kadın bir masaya köpeğiyle oturabilmişse, ben olsam kadının yerinde yapılabiliyorsa işletmeyi şikayet ederdim mağdur ettikleri için. Hayvanların doğal ortamlarına kurul, beton dök bütün yeşilliklerin üstüne, bağlı olanına olmayanına karış, haklarına tecavüz et. Sonra tüyü masamıza uçtu. Banane onlar gitsin, babamın alerjisi var, kanunen yasak!!11 falan filan. Tamam.

Bir devlet üniversitesinde okuyun mümkünse, yaşadığınız şehir dışında, ailenizin durumu çok da iyi değilse o çorbalardan çıkan sinekleri, insan kıllarını kenara çıkarıp yemeye devam ediyorsunuz. Köpek tüyü mis. Çok acayip bir insansınız ayrıca, gerçek hayatta tanımak istemezdim.

Bu üyeye ceza vericekseler umarım polemik olusturup
Hmmm şimdi arkadaşlarin tarafindan neden sürekli dışlandığını anladim ve onlara hak verdim.:KK14:

Şu bel altından vurma olaylarını bu forum ne zaman bırakıcsk ya. Eski konular için kimse kimseye satasmasa olmaz mi

Niye kıskanayım ki. Benim annem babam gayet eğitimli ve kültürlü insanlar. Ayrıca cahil de olsa anne annedir baba babadır herkesin anne babası kendine özeldir!

Peki siz kadına bu kitap gibi cümleleri kurarken anne babanız ne dedi? Öylece bakıp izlediler mi? Kadın size bağırırken ne dediler mesela?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X