Araya girmeye çalıştılar yatıştırmaya çalıştılar.Peki siz kadına bu kitap gibi cümleleri kurarken anne babanız ne dedi? Öylece bakıp izlediler mi? Kadın size bağırırken ne dediler mesela?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araya girmeye çalıştılar yatıştırmaya çalıştılar.Peki siz kadına bu kitap gibi cümleleri kurarken anne babanız ne dedi? Öylece bakıp izlediler mi? Kadın size bağırırken ne dediler mesela?
Kimseyi ilgilendirdiği yok. Siz kendiniz açtınız konuyu.Evet , kimi ne ilgilendiriyor??
Burada yazdığı iğrenç mesajlardan yola çıkıp önceki konuları hakkında çıkarım yaparken kimseden izin almama gerek yok. Şövalyeliğini başka yerde yap.Bu üyeye ceza vericekseler umarım polemik olusturup
Şu bel altından vurma olaylarını bu forum ne zaman bırakıcsk ya. Eski konular için kimse kimseye satasmasa olmaz mi
Sizinkini taksak hiç uçmaz ama,onu ne yapacağız :) :)Ünlü düşünür @witch hunt ın dediği gibi aklını kuşa taksak ters uçar![]()
İğrenç mesaj derken?? Yok mu bu ülkede hayvanlara tecavüz edenler? Ben dile getirince mi suç oldu?Burada yazdığı iğrenç mesajlardan yola çıkıp önceki konuları hakkında çıkarım yaparken kimseden izin almama gerek yok. Şövalyeliğini başka yerde yap.
Ünlü düşünür @witch hunt ın dediği gibi aklını kuşa taksak ters uçar![]()
Muvekkilim degil manevi kizim
Duyar kasmaya çalışma konu orada bile değilken oraya çeken sensin. Senin huyun bu zaten her konuda saçma bir kısmı tutup sündürüp başka yere çekip sonra da bütün bunları başkası yazmış gibi duyar kasmaya çalışıyorsunİğrenç mesaj derken?? Yok mu bu ülkede hayvanlara tecavüz edenler? Ben dile getirince mi suç oldu?
Ya kızmayın ama konuları arkadaşlarıma okuyup gülüyoruz "yazık kimin çocuğuysa" diyerek. Umarım ban sebebi değildir, hani açık bir platform ya. Şöyle bir 20'lerimin ortasına geldiğimde dönüp kendimden utanmak istemezdim öyle konular. Uyarı yoksa ve halihazırda o kadın bir masaya köpeğiyle oturabilmişse, ben olsam kadının yerinde yapılabiliyorsa işletmeyi şikayet ederdim mağdur ettikleri için. Hayvanların doğal ortamlarına kurul, beton dök bütün yeşilliklerin üstüne, bağlı olanına olmayanına karış, haklarına tecavüz et. Sonra tüyü masamıza uçtu. Banane onlar gitsin, babamın alerjisi var, kanunen yasak!!11 falan filan. Tamam.
Bir devlet üniversitesinde okuyun mümkünse, yaşadığınız şehir dışında, ailenizin durumu çok da iyi değilse o çorbalardan çıkan sinekleri, insan kıllarını kenara çıkarıp yemeye devam ediyorsunuz. Köpek tüyü mis. Çok acayip bir insansınız ayrıca, gerçek hayatta tanımak istemezdim.
Ne tesadüf,ben de sizi.Ya kızmayın ama konuları arkadaşlarıma okuyup gülüyoruz "yazık kimin çocuğuysa" diyerek. Umarım ban sebebi değildir, hani açık bir platform ya. Şöyle bir 20'lerimin ortasına geldiğimde dönüp kendimden utanmak istemezdim öyle konular. Uyarı yoksa ve halihazırda o kadın bir masaya köpeğiyle oturabilmişse, ben olsam kadının yerinde yapılabiliyorsa işletmeyi şikayet ederdim mağdur ettikleri için. Hayvanların doğal ortamlarına kurul, beton dök bütün yeşilliklerin üstüne, bağlı olanına olmayanına karış, haklarına tecavüz et. Sonra tüyü masamıza uçtu. Banane onlar gitsin, babamın alerjisi var, kanunen yasak!!11 falan filan. Tamam.
Bir devlet üniversitesinde okuyun mümkünse, yaşadığınız şehir dışında, ailenizin durumu çok da iyi değilse o çorbalardan çıkan sinekleri, insan kıllarını kenara çıkarıp yemeye devam ediyorsunuz. Köpek tüyü mis. Çok acayip bir insansınız ayrıca, gerçek hayatta tanımak istemezdim.
Sen merak etme cicim ben banlanıcağımı bilerek o yorumu yaptım yenisin ya bilmezsin ben 10 yıllık üyeyim biliyorumKazen falan kim ilgileniyorsa üyeye ceza vericekleri zaman böyle hakaret içerikli yorumları da göz önünde bulundursunlar. Üye banlaniyor sonra bu insanlar da polemiğe ve aynı hakaretlere devam ediyor. Olan sadece ilk taşı atana oluyor. Bu son yorumum bu başlıkta. Umarım bu forumda bisiler degisir
Kabalık etmedim. Sen de etme istersenBurada yazdığı iğrenç mesajlardan yola çıkıp önceki konuları hakkında çıkarım yaparken kimseden izin almama gerek yok. Şövalyeliğini başka yerde yap.
Ne tesadüf
Ne tesadüf,ben de sizi.
Hastaa ruh kopegimize canim sevgilim deyince sapik mi oluyoruz. Tecavuz eden sapikla bunu nasil ayni kefeye koyarsin. Nasil pis agizli biseysin sen.İğrenç mesaj derken?? Yok mu bu ülkede hayvanlara tecavüz edenler? Ben dile getirince mi suç oldu?
Duyar kasmak?? Bu tabiri 18 yaşında olan ben bile kullanmıyorum. Ergensiniz sanırım. Ya da ergen ruhlu.Duyar kasmaya çalışma konu orada bile değilken oraya çeken sensin. Senin huyun bu zaten her konuda saçma bir kısmı tutup sündürüp başka yere çekip sonra da bütün bunları başkası yazmış gibi duyar kasmaya çalışıyorsun![]()
İğrenç mesaj derken?? Yok mu bu ülkede hayvanlara tecavüz edenler? Ben dile getirince mi suç oldu?
Kazen'i boş yere her yere etiketleme şikayet et butonuna bas öyle daha kolay görür boş şövalyelik yapmak yerine önce forum kurallarını doğru oku.Kabalık etmedim. Sen de etme istersenKazen
Araya girmeye çalıştılar yatıştırmaya çalıştılar.
Bu ülkede bebeklere de tecavüz edenler var, ama her anne babaya sapık mı diyoruz?"Bu gruptan" diyerek tüm hayvan sahiplerini zan altında bıraktığınızdan oldu. Dile getirmek var, dile getirememek var, sizinki dile getirememek kısmına giriyor.
Bu tabir tam senin gibi tatlı su feministlerine ve duyarcılarına çok yakışıyor ondan kullanıyorum. Ergen ya da değilim hiç de utanmam bundan ama 18 yaşındaki sen yazdığın bu mesajlardan utansan keşke.Duyar kasmak?? Bu tabiri 18 yaşında olan ben bile kullanmıyorum. Ergensiniz sanırım. Ya da ergen ruhlu.
Bu arada bi önceki konudan beni unutmamışsın bak böyle aklına kazınırım işte sen benle baş edemezsin o yüzden çok şaapmaKabalık etmedim. Sen de etme istersenKazen