Sabah kalkip ilk iş guvercinlere buğday atmak (!) olan bi insan kopege oyle tepki vermez yapmayin Allah askina komik duruma dusuyorsunuz.
Bakin ben kopekten rahatsiz olamazsiniz demiyorum. Benim iki kopegim var ama ben de gittigim yerde bazi kopeklerden rahatsizlik duyuyorum insaniz neticesinde, havlar basim agriyordur rahatsiz olurum ama bunu kendi icimde bile buyutmem. Cunku neden hayvan seviyorum. Kalkip kopegin sahibine çatmam, onu o kafeden attirmam, neden cunku hayvan seviyorum anlatabiliyor muyum?
Bi seyden rahtsizlik duyuluyorsa da bunu soyleme adabi vardir. Ukala ukala saldiramazsin.
Babamin alerjisi var ve kopek bagli degilse hanimefendiye gider ya afedersiniz rahatsiz ediyorum ama bizim boyle bi problemimiz var baglarsaniz cok mutlu olurum kusura bakmayin der yerime otururum. Ha hala devam ediyorsa o zaman catarsin catacaksan.
Sen burda konuyu actin ust perdeden anlattin masallah ki dogrulugundan emin degilim. Buyuk ihtimal alkiş bekliyordun oo ne guzel aşmişsin kendini bak nasil savunuyorsun hakkini falan duymak istiyordun ama olmadi elinde patladi uzgunum