O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayvanların yaşam alanlarını tahrip ve istila eden, sürekli çoğalan ve her şeye zarar veren bencil insan ırkından şikayetçiyim ben de. Keşke bu kadar çok üremeseler.
Hayvanlara yaşam alanı mı bıraktık? Nasıl bir düşünce tarzıdır bu? Hayvandan rahatsız olmak ne demek? Onlar da sen ben gibi bir can taşıyor. Bu kadar insafsız merhametsiz olacağına kıldan tüyden de hasta olan da bir zahmet maske taksın ağzına.

Yurtdisinda her restauranta hayvan kabul ediliyor neredeyse, neden acaba?
Vallahi ben bir restaurantta çalışıyorum . Çalıştığın restaurantın zaten kendi köpeği var . Hic kimse zaten bundan rahatsiz olmuyor , hayvani olan herkeste getiriyor. Sanırım insanlar yemekleri köpeklerin yaptığını filan düşünüyorlar . Köpek sokmayan restaurantlar gerçekten yalan konuşmuyorum %95 türk restaurantları. Ve emin olun o türk restaurantları bir çok restauranttan daha pis . Hijyen sadece kediyle köpekle olmuyor. Yaz oluyor, kokuyoruz , banyo yapmayı çok özür diliyorum eşler ile birlikte olduktan sonra görev olarak yapan bir toplumun cok hijyenikmis gibi konusmasina aklim ermiyor .Temizliği bir tek hali , hapı silmek olarak algılıyorlar .
Bide nedense herkes allerjik. Benim değil ailemde sülalede bi tane allerjik insan yok .
Ne şanslı sülaleyiz mübarek!!:halay:

Yine mi cins cins konular açan arkadaş? Neden bu kadar dışlandığını çok iyi anladım arkadaşların bir şey biliyorlarmış da dışlıyorlarmış seni. Daha geçenlerde kendisine bağırıp çağıran yakın arkadaşına bir şey diyemeyen zavallı, asperger sendromlu(!) kız restaurantta kendi halinde bir köpekle sahibine carlıyor. Cool story bro

Anneannemlerin evin orada kedi topluluğu gördüm beslemeye indim kediler kaldırımda karşı tarafta bir binanın camı açıldı nine çıktı yaşlı "Ayy kediler gelmiş kov kızım durmasınlar burda gitsinler." dedi. Çevre temiz kediler orada mama yiyor. "Sana mı soracaklar nerede duracaklarını." dedim. "Torboyosoozzz" diye içeri girdi. Büyükmüş saygıymış demeyin, senin gibi kalbi kirli bir insan oksijen tüketirken o masumların orada durması seni niye rahatsız eder mesela kendi günahına beni niye alet etmeye çalışırsın?
Hayvan saldırır anlarım korkarsın ama bizim insanımızdaki bu tahammülsüzlük nedir ya?
Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum çünkü hiçbirinden zarar görmedim. Isırıldım tırmalandım martılar piknik soframızdaki yemekleri çaldı olsun helali hoş olsun. Zarar veren hayvan varsa onun da sebebi insandır. Yaşam alanını yok eden insandır. Köpek, horoz dövüştüren insandır, köpeği saldırmak üzerine eğiten insandır.
Bütün bunlara rağmen kim hayvan düşmanıysa hayvanlar alemi kadar başına taş düşsün.

şimdi ben köpeğimle dışardayım ve yemek yiyeceğim, köpeğimi de kabul eden bir işletmeye gidiyorum ve siz rahatsızsınız diye ben köpeğimi gündüz bakım evine mi bırakmalıyım? lütfen yanlış anlamış olayım.

Biraz vicdanlı olmak lazım her canlıya karşı. Ben çok korkuyorum hayvanlardan mesela civcive kadar korkarım ama kedisi köpeği var diye kimseyi kovdurmam. Kendim girmem korkuyosam bu benim problemimdir. Kedisi köpeği olan arkadaşlarım olduğunda da benim yüzümden hayvanların bi odaya hapsedilmesini istemem. Korkmak, sevmemek merhamet etmemek için bi bahane değil.
Sizinkini taksak hiç uçmaz ama,onu ne yapacağız :) :)

Ya sen ne çabuk unuttun ablalarım bilmem nelerim bana akıl verin diye açtığın konuları? Şimdi unuttun galiba çoğunluğun senden büyük olduğunu. Bu yazdıkların asla özgüvenle alakalı değil. Terbiyesizlik boyutundasın. Köpekten korkuyosan da bu senin problemin ne köpeği ne sahibini ilgilendirir. Bundan sonra girmezsin sana ders olsun.

şimdi ben köpeğimle dışardayım ve yemek yiyeceğim, köpeğimi de kabul eden bir işletmeye gidiyorum ve siz rahatsızsınız diye ben köpeğimi gündüz bakım evine mi bırakmalıyım? lütfen yanlış anlamış olayım.

Allah razı olsun, bu yüce gönüllülük karşısında ne söylense boş :KK53:
Neyse bunun gibiler evime gelemiyor burası kızım ve benim evim ne odaya kapatırım ne saklarım yaşamasın demiyorlarmış bak bak :27:

Neyse bunun gibiler evime gelemiyor burası kızım ve benim evim ne odaya kapatırım ne saklarım yaşamasın demiyorlarmış bak bak :KK53:

hachi (oğlum) şu an mutluluk dansını yapıyor bibi, kuyruk sallıyor. yaşamasına izin verdiler yahu :sampiyon:

Neyse bunun gibiler evime gelemiyor burası kızım ve benim evim ne odaya kapatırım ne saklarım yaşamasın demiyorlarmış bak bak :KK53:

benim minnak yüzünden 35 yıl sonra cenin pozisyonunda yatmaya başladım yeniden aman rahatı kaçmasın diye :27: klimanın karşısında aman üşür mü, aman yere düşer mi bütün gece onu kontrol ediyoruz demek varsa hepimizde bir anormallik :70:

Yazdım sildim yazdım sildim yorumumu ...Ben bu konuda hassasım sadece diyebileceğim şu ki dünya birtek bize ait değil insanlardan daha çok seviyorum onları

Şahsen bulunduğum ortamda hayvan görmekten rahatsızım alerjim var dokunamıyorum ve korkuyorum aynı zamanda . Yemek yediğim ortamda bulunmasından da rahatsızım, hayvanların istekleri için hayvanlara özel bakım evleri var gündüzlerı . Şahsen benim umrumda değil . Hayvanlar için doğal alanlar var dönüp bakarsanız. Hayvanlar yaşamasın demiyorum bende .

Senin rahatsız olman da baskalarının umrunda değildir belki. Mesela benim.

Burda ki yorumlarda da gördüğüm üzre ülkemizde hayvan sevgisi çok yanlış anlaşılmış
Yaratılanı severim yaratandan ötürü anlayışıyla yaratılan herşeyi sevsek keşke hayvanlara farklı bi bakış açısıyla merhamet oluşturup yan gözle bakana nefret kusma bi elitlik anlayışı sayılıyor gibi

hachi (oğlum) şu an mutluluk dansını yapıyor bibi, kuyruk sallıyor. yaşamasına izin verdiler yahu :sampiyon:
Ağzını yerim :anne:
benim minnak yüzünden 35 yıl sonra cenin pozisyonunda yatmaya başladım yeniden aman rahatı kaçmasın diye :KK53: klimanın karşısında aman üşür mü, aman yere düşer mi bütün gece onu kontrol ediyoruz demek varsa hepimizde bir anormallik :KK70:
Kışın yatak odasında üşür diye salonda klimalk yerde yatıyorum bütün kış pesime geliyor çünkü kışın kocasızım :deli:
He bu kocayla daha sevgiliyken bibimi evde istemiyor diye ayrılmışlığım var sonra geldi özür diledi :KK45: gül gibi geçinip gidiyoruz 3 kişi evli mutlu kedili :anne: şimdi gene içerden bağırıyor ilgisi gelmiş gel ilgilen benle diyor :70: çocuk daha mı kolay ne :70:

benim minnak yüzünden 35 yıl sonra cenin pozisyonunda yatmaya başladım yeniden aman rahatı kaçmasın diye :KK53: klimanın karşısında aman üşür mü, aman yere düşer mi bütün gece onu kontrol ediyoruz demek varsa hepimizde bir anormallik :KK70:
Anormalsiniz zaten konu sahibi baska bir konuda beni hayvanlari insanlardan fazla seviyorum diye anormal gormustu. Teshis ve tedavi konusunda uzman ya zaten. Size de ayni teshisi koyar

Ağzını yerim :anne:

Kışın yatak odasında üşür diye salonda klimalk yerde yatıyorum bütün kış pesime geliyor çünkü kışın kocasızım :deli:
He bu kocayla daha sevgiliyken bibimi evde istemiyor diye ayrılmışlığım var sonra geldi özür diledi :KK45: gül gibi geçinip gidiyoruz 3 kişi evli mutlu kedili :anne: şimdi gene içerden bağırıyor ilgisi gelmiş gel ilgilen benle diyor :KK70: çocuk daha mı kolay ne :KK70:

tabi kızım yedir, içir, yatır çocuk kolay.. sen yeni aldığın yatağın kenarlarını tırnaklarıyla perişan eden çocuk gördün mü? bir Chucky var işte onu da Hollywood kapmış :70:

Anormalsiniz zaten konu sahibi baska bir konuda beni hayvanlari insanlardan fazla seviyorum diye anormal gormustu. Teshis ve tedavi konusunda uzman ya zaten. Size de ayni teshisi koyar

evet o beni de öyle görmüştü, o konuda aynı reçeteyi yazmıştı ikimize hatta :27: şimdi düşününce hala hayvanları daha fazla seviyorum ben ya :70:

evet o beni de öyle görmüştü, o konuda aynı reçeteyi yazmıştı ikimize hatta :KK53: şimdi düşününce hala hayvanları daha fazla seviyorum ben ya :KK70:
Iyi size anormal teşhisi koymuş. Kendine de googledan bakıp asperger teşhisi koymuştu.
Google göre de ben bi dinazorum yanı :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X