O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende inancım gereği topraktan geldiğime inanıyorum ama çiçek bakmayı yada toprakla uğraşmayı da sevmem. Arsız hayvan seveplerden bahsediyorum . Korkuya yada takıntılı insanlara da saygılı olsunlar karşısındaki insan iğrenç diyip hayvanı tekmeleyip yanlış şeyler yapmiyosa korkusuna saygı duymak zorunda . Annemin de kuşu vardı bekarken kaç kere dokunmak sevmek istedim yapamadım olmuyor elimde degil . Küçükken daha 4 5 yaşlarında civcivlerimi de vardı ama korkutucu olay yaşadıktan sonra korkuyorum gerçekten tavuk koşmaya başladı mı kaçan bi insanım. İnsanları aşağılayıp sen de benim umrumda değilsin ne halin varsa gör diyen insanlara tahammülüm yok veya yanında tutup sağa sola hayvanlarını salmayan insanlara da saygım var . Yuklenilmesini anlamıyorum neredeyse ben yaşamiyim onlar yaşasın diye insanın üzerine geliniyor ben bunu anlamıyorum.
Ama kabul edelim
Onlarla aynı dünyayı paylaşmak istemeyen sendin.
Her insanın hikayesi farklı tabi.
Dil çok önemli, yazarken buna dikkat edemiyoruz, günlük konuşma diliyle yazıyoruz.

Özetle, insan hayvana muhtaç, sevelim, saygı duyalım :)
Ben çok seviyorum hepsini

Evet aynen öyle lutfen köpeğinizi uygun bir yere bırakın ve insanları rahatsız etmeyin hatta bu rahatsız etmekten de birazcık cekinmenizi tavsiye ederim. Hadi biz büyükleri es geçtiniz de o restoranlarda cocuklar da var korkan var korkmayan var ne olacak simdi. Korkan çocuklar veya benim gibi fobisi olan insanlar kalkıp gitsin siz rahatca köpeğinizi içeri alin olur mu. Ya da şöyle yapalim siz hayvansever olarak sadece köpeğini degil var sa diğer hayranlarınızı da getirin hep beraber yemek yersiniz biz kalkariz
Son cümlenzi yapsanız ne güzel olur

Neyse hadi sinirlerim daha fazla müsait değil :KK66: ben şimdi şu mikrobik ile ile çişe çıkayım , sonra oh çişli çişli bi restauranta gidip milletin tabağına kıl atayım :KK70: sonra hava bunun çişini alsın , orda alerjisi olan birinin masasına götürsün , adamın ciğerinde iltihap olsun:KK70: , ben de rahatlayayım :KK70:kalın sağlıcakla :)

O resimdeki tatlışı yerimm:KK200::KK200::KK200:

Evet aynen öyle lutfen köpeğinizi uygun bir yere bırakın ve insanları rahatsız etmeyin hatta bu rahatsız etmekten de birazcık cekinmenizi tavsiye ederim. Hadi biz büyükleri es geçtiniz de o restoranlarda cocuklar da var korkan var korkmayan var ne olacak simdi. Korkan çocuklar veya benim gibi fobisi olan insanlar kalkıp gitsin siz rahatca köpeğinizi içeri alin olur mu. Ya da şöyle yapalim siz hayvansever olarak sadece köpeğini degil var sa diğer hayranlarınızı da getirin hep beraber yemek yersiniz biz kalkariz
Ay ben çok memnun olurum hepiniz kalkıp gitseniz :KK73:nickin cuk oturmuş hayalaleminden çıkınız bu dünya bir size ait değil :KK14:

dün sabah 3 aydır sokakta itinayla beslediğim yavru kedim arabanın altında kaldı, çünkü yetişemedim fırladı.. 2 saat başında ağladım, maması elimde kaldı. evet gerçekten hayvanları evde hapsediyoruz, haklısınız sokakta araba altında kalmak, işkence görmek, tecavüze uğramak, iki üç tane p.. elinde oradan oraya atılmak en büyük özgürlükleri doğru söylüyorsunuz.. şu kafaya laf yetiştiriyoruz arkadaş vay anasını be..

dün sabah 3 aydır sokakta itinayla beslediğim yavru kedim arabanın altında kaldı, çünkü yetişemedim fırladı.. 2 saat başında ağladım, maması elimde kaldı. evet gerçekten hayvanları evde hapsediyoruz, haklısınız sokakta araba altında kalmak, işkence görmek, tecavüze uğramak, iki üç tane p.. elinde oradan oraya atılmak en büyük özgürlükleri doğru söylüyorsunuz.. şu kafaya laf yetiştiriyoruz arkadaş vay anasını be..
O kafaya hiç birşey anlatamazsın ölu taklidi yap bacım :deli:

Kardeş o çürütüldü ya ne okuyon bilmiyom ama yanlış be ya geçmişte kaldı ayrıca o varsayımı öne süren amcanın hayatını okudum ben o da öyle bişey dememiş yani üzgünüm dostum bilim yanılabilir sen daha detaylı bi bak
Bir şeyi sevmeniz ve korumanız için illa akraba ya da türdeş olmanız gerekmiyor. Hayvanlar Allah'ın sessiz kullarıdır.

Konu hayvan sevgisi yarıştırmaya dönmüş.hayvanları kendinize bağımlı yapmak,şekilden şekile sokup dogalariyla oynamanın hayvan sevgisi ile ne alakası var.bizim sokakta bir yavru kedi var ama yok böyle bir tatlılık.insanlara tanısın tanımasın hemen yanaşır.evimizle iş yerimiz yakın eşim onu sürekli besler,arada gider dükkanda uyur.biz bu kediyi sahiplenmeyi düşündük önce,sonra hayvanın özgürlüğüne mani olmak istemedik.cünkü diğer hayvan severler gibi zavallıyı suni mamalara ve eve mahkum etmek,ve kısırlaştırmak istemedik.simdi özgürce sokakta geziyor ve biz de arada sevip oynuyoruz.ha bu arada köpeğin ne işi var restorant da.rahat bırakın şu hayvanları.
Hayvanlarin dogal ortamlari neresi ve dogal besinleri neler? Yani kediler dogada apartman onunde yasayip copten beslenmiyorlardi haliyle.

Suni mama mı :)

Sizin sokaktaki kediye annesi zeytinyağlı dolma mı yapıyormuş :KK70:
O hayvancıklar aç aç

Yese zeytinyağlı dolma da yapardım ama hayır.bufemiz var salam,süt falan veriyoruz.gecen eşimin bir arkadaşı tavuk parçaları getirmişti mesela.

Ay yeter şu hayvansever görünüp te resmen hayvan düşmanlığı yapanlar ya bıktık artık..
Sizler hayvansever filan değilsiniz olsanız tuyunden cartindan curtundan huylanıp "ahhhh aynı ortamda yemek yiyemem ayhhh tüyleri tabağıma uçtu ayhhh dokunamıyorum vs"demezsiniz.Sizler sadece uzaktan bakarak sever yeri gelince tekme tokat hayvani bulunduğunuz ortamdan atarsınız. Kendiniz çıkma nezaketini bile göstermez Allahın yarattığı bu sessiz masum kullarına nefretle bakar bir pislikmis gibi davranırsınız..
Yürüyün gidin işinize kimi kandırıyorsunuz siz!!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X