- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım yavaş ye, çiğneyerek yut diye ağlıyorum bazensuni mama dediği mamanın kilosu biftekten pahalı bu arada :)
Artık yavaş yavaş sesimi çıkarmaya başladım. Psikoloğa gidiyorum.
Hayvanlarin dogal ortamlari neresi ve dogal besinleri neler? Yani kediler dogada apartman onunde yasayip copten beslenmiyorlardi haliyle.
eve mahkum etmek istemedik
Kızım yavaş ye, çiğneyerek yut diye ağlıyorum bazen
Ara ara içine ekmek doğrayasım geldiği de doğrudur![]()
Mesele bad tribe pop iseYalnız şaka Maka kız forumun Aleyna Tilki’si oldu . Popülerlik o biçim.![]()
çok haklısınız, bu da böyle mesela oyun oynadık geçen gün e hadi gel eve girelim diyorum girmiyor içeri, mahkum ettim ben de ne yapayım yoksa sitedeki çocuklar poposuna vuruyorlardı. bir de her gittiğimiz yerde maskotluk filan yapıyor bu bütün ilgiyi üstüne çekiyor, fazla suni mamadan mı oldu ki? en iyisi ben artık bunu dışarı çıkarmayayım yemek yemeye giderken götürmeyeyim.
Birde tüyler taaa tabaklarına kadar uçmuş sözde nasıl tüyleri varsa hayvanınBir de sesinizi sacma sapan islere degil, adam gibi konulara falan cikarsaniz iyi olur.
Alti ustu kopek otursun orda, ne olacak size ne zarari var?
Bir de konuya inanmadim nedense, daha once kopek sahibi hicbir insanin baska bir insana sayip sovdugunu sizin tarif ettiginiz sekilde davrandigini gormedim. Kadinin tarif ettiginiz sekilde davrandigina inanmiyorum acikcasi.
Burda polemik yaratmak istiyorsaniz cool story bro basarmissiniz gayet.
Bu konuda haklısın eğer yasağı yoksa girersin ben de rahatsız oluyorsam ve bunun orda yasak olmadığını biliyorsam çıkarım.bana uyar. köpeğimle girmemin sorun olmayacağı her yere girerim, rahatsız olan gider.
Hayır alerjim var kıl tüy mevzusu bu. Evde zaten bi kil yumağı besliyorum bundan her gün şikayetçiyim. Onu da geçtim insanların alt edilip hayvanların bizden üstte tutulmasına ve hunharca korktuğumuz için de bize bağırılmasindan dolayı istemiyorum ve madem yerleri varsa oraya gidilebilir veya ben rahatsız etmiyorsa korkmam zaten . Bu hayvanlar için değil insanlar için de geçerli. Konu sahibi abartmış ama çok üstüne gidilmiş. Benimde hayvanlarla aynı ortamda bulunmak istememe sebebim korkum ve kimse yargılayamaz bunu vurgulamak istedim . Bu benim asla yapamayacağım birsey dokunmak istiyorum ama yapamıyorum. Sevgisi başkadır evet çünkü insanlara göre çok daha sadıklar. Ama insan gibi insanlar varsa karşımda hayvandan aşağı görmem bende bunu .Yemek kıl tüy konusuna simdi giriyorsun.
İlk mesajında bulundugum ortamda hayvan görmekten rahatsızım hic umrumda degil dedin. Yine desen yine aynı ‘saldırgan’ tavırla cevap veririm buna.
Ayrıca ne var biliyor musun? Aslında o duvarını yıkıp evini bir kere bir tanesiyle paylassan hic süphem yok ki su an bizim gosterdiğimiz tepkilerin aynısını gösterirsin. O zaman gözün ne kıl görür ne korku. O sevgiyi bilmemekten kaynaklanıyor hep.
Su an o iğrenilen bir tanecik tüyüne hasretim.
Mesafe olanla sorunum yok ki ben üstüme atlayanlar dan korkuyorum ve onlardan saldırgan sahiplerinden . Beden korkuyorum diye beni dovmedikleri kalıyor.Hebehubele yoook siz vok yanlis gelmissiniz kardes
Onlarla insanlari bir tutmuyoruz, kimi zaman hayvanlar daha degerli kimi zaman insanlar. Konu bu degil zaten
Konu, hayvansever insanlara 2. Sinif insan muamelesi yapmamak. Sizin yemek yediginiz restauranta hayvan sahibi olan kisi hayvaniyla beden giremesin? Asili hayvandan insana gecen tek hastalik mantar ve onun icin de temas etmek sart. Yani sizinle arasinda mesafe olan hayvandan size ne zarar gelecek onu anlamiyorum
ben dünyayı paylaşmaktan rahatsiz değilim. Allah yaratmış onların da yaşama ya hakları var tabiki bizim ve bitkilerinde olduğu gibi Karşı olduğum şeyleri söyledim zaten . İfade ederken ayrıntı vermeye gerek duymadım ama vicdansız oldum kendimi ifade edebildiğimi düşünüyorum artık . :)Ama kabul edelim
Onlarla aynı dünyayı paylaşmak istemeyen sendin.
Her insanın hikayesi farklı tabi.
Dil çok önemli, yazarken buna dikkat edemiyoruz, günlük konuşma diliyle yazıyoruz.
Özetle, insan hayvana muhtaç, sevelim, saygı duyalım :)
Ben çok seviyorum hepsini
Bu köpeği hangi petshop dan aldınız.bu hayvanlar sayesinde kimler zengin oluyor merak ettim.
Birde tüyler taaa tabaklarına kadar uçmuş sözde nasıl tüyleri varsa hayvanın)
Benimde köpegim var evde bizimle yaşıyor(Evde besliyorum yazmadım dikkat edersen oda bu ailenin bir parçası çünkü çocuklarım için demiyorsam bunu ona da demem)biz masada yemek yerken ayaklarimin dibine yatar ve hiç tüy filan uçtuğunu görmedim.Neden acaba?))
Ee siz sokaktaki cana bile bu kadar dikkat ediyorsanız bize nasıl suni mama yakıştırması yapıyorsunuz?Yese zeytinyağlı dolma da yapardım ama hayır.bufemiz var salam,süt falan veriyoruz.gecen eşimin bir arkadaşı tavuk parçaları getirmişti mesela.
Gercek hayvansever pet shopdan kopek almaz , barinaklar kopek kayniyor yada sokaklar , haybanseverler de oradan sahipleniyorBu köpeği hangi petshop dan aldınız.bu hayvanlar sayesinde kimler zengin oluyor merak ettim.
AA paylaştın mı?çok haklısınız, bu da böyle mesela oyun oynadık geçen gün e hadi gel eve girelim diyorum girmiyor içeri, mahkum ettim ben de ne yapayım yoksa sitedeki çocuklar poposuna vuruyorlardı. bir de her gittiğimiz yerde maskotluk filan yapıyor bu bütün ilgiyi üstüne çekiyor, fazla suni mamadan mı oldu ki? en iyisi ben artık bunu dışarı çıkarmayayım yemek yemeye giderken götürmeyeyim.
edit: köpüşümü sildim, çok fazla sevmeyen var burada, kötü enerjiye inanırım.![]()
Tamam demekki yazdıklarım size değilmiş cevabınız için teşekkürler yinedeben o konuyu açıkladım yaklaşık bir milyon kez filan. korkana değil, köpeğimle girme iznimin olduğu yerde "bunu burada istemiyorum, çıksın" tribine girenlere benim tavrım.
AA paylaştın mı?
Ben de çocuğu paylaştım, korkutum şimdi![]()