numaranı değiştir canım öle beş para etmez insanlarla babanıda arkadaşınıda muhatap etme ileri gitmedikçe. sen kendini biliyorsan için rahatsa kulak bile asma bundan sonrası için allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Canım peki bu adamla sizin bi yakınlığınız var mı?Arkadaş filan mıydınız önceden?
daha önceki konunu okumuştum ne pis adam hem parama yatmış hemde sana iftira ayyyy ne biçim insan hiç ölmücek sanki kul hakkı aldı boşver öbür dünyada gelir fitil fitil burnundan sen hiç muhattap olma numaranı değiştir dadanmış bikere terbiyesiz
Arkadasim alip veremedigi ne ki seninle??
isine gelmeyince camur atarak mi isin icinden cikabilecegini sandi?
Bence korkut biraz,savcılığa verdiğini söyle numaraları bir daha ararsa eğer ve telefonunun takipte olduğunu belirt.Kesinlikle bir daha rahatsız edemez seni emin ol.Buna benzer bir şeyde benim başıma gelmişti ama numaramı vereni bilmiyorum Allaha havale ediyorum sadece.Resmen farklı farklı adamlar arayıp sanki bir hayat kadınını arıyorlarmış gibi konuşuyorlardı.Yok buluşmuştuk senle yok numaranızı nurtende vardı yanınızda(tanımam öyle birini) resmen kurmaca düzmece şeylerle sinirlerimi bozmuşlardı.Her arayanı sapık 1 sapık 2 şeklinde kaydediyordum ama iş yoğunluğundan vs bir şey yapamıyordum,eşime söyleyip senin gibi başına bela almasınıda istemiyordum.Bir gün o sapıklardan birinin numarasından bir kadın aradı beni (bu bardağı taşıran son damla oldu) senin numaranın kocamnın telefonunda ne işi var diye başladı konuşmaya.Ben de insan gibi anlatmaya başladım bakın durum bundan ibaret eşiniz beni aradı buluşmak vs için numaramı güya birinden almış birileri ile buluşmuş sizi aldatıyor çekin kulağını filan diye.Kadın bana dediki o zaman ver bakıyım o eşime numaranı kim verdiyse onun numarasını! Dedim siz beni dinlemiyormusunuz ne tanırım ben ne bilirim dedim kimdir eşiniz ya da bu insanlar.Kadın bana tutup demez mi o o...punun numarasını vermiyorsan sen de o...pusun!resmen dünya ayaklarımın altından kaydı sinirden ölcektim o an.Bağırmaya başladım o sırada kadın kapadı.Bu sefer ben ısrarla aramaya başladım o numarayı ama açan yok.Sanırım bu da kurmacaydı.Sonra mesaj attım numaraya dedim bu numarayı ve beni arayan bütün numaraları şimdi savcılığa veriyorum karın mı ne haltınsa o şıl..ğa da hakaret davası açıyorum bilgin olsun şe...siz! Hemen mesaj gider gitmez döndü herif bana binbir özür vs.Ağzıma geleni saydım söylemediğim hakaret küfür kalmamıştır sanırım.Hayat-ı ömrümde kimseye söylemediğim lafları söyledim,tehdit ettim (keşke savcılığa verseymişim diyorum ama şimdi,bunu yaptıranı bilmek isterdim çünkü) o günden sonra ne arayan oldu ne soran.Bazen böyle çirkeflere onların anladığı dilden konuşmak lazım güzel kardeşim.Allah her zaman doğrunun yanındadır korkma sakın...
Allah Bildiği Gibi yapsın,sapık,haysiyetsiz,pislik herif.....
Valla çok sinirlendim ne desem bilemedim.
Biraz delil edin olmazsa,ararlarsa kaydetmeye çalış mesela.Polis muhtemelen savcılığa sevk edecektir.Ailenden gizli yapacaksan bu durumda herkes öğrenir bunu da bil.Ailen anlayıp yanında olacak cinstense hiç durma yap bunları ama zarar göreceksen adımlarını iyi planla derim.Allah kolaylık versin.teşekür ederimm :) bunlar yeter :)
yarın karakola gitmeyi düşünüyorum.
Biraz delil edin olmazsa,ararlarsa kaydetmeye çalış mesela.Polis muhtemelen savcılığa sevk edecektir.Ailenden gizli yapacaksan bu durumda herkes öğrenir bunu da bil.Ailen anlayıp yanında olacak cinstense hiç durma yap bunları ama zarar göreceksen adımlarını iyi planla derim.Allah kolaylık versin.
dıger hatları bılmem ama eger vodafone lıysen hattını degıstırmeden tel nosunu degıstırme hakkın var ustelık ucretsız bence no nu degıstır kurtul
bu devirde kimselere güven olmaz.. elin adamı işte herşeyi yapabilir. kendi anasına bacısına aynı şey yapılsa kan çıkar ama elin evladına olunca sonuna kadar her kötülüğü yapar...
ay o adam yine öyle olsa bari onuda yapamaz o gerizekalı
nasıl yani ????
küçük bir işyerinde dükkan gbi yani işe girerken çok iyi düşünmek lazım gerçekten bende iki buçuk yıl önce bir kuaförde işe girdim iki kız kardeş işletiyr sadece 1 hafta çalıştım 1 hafta boyunca dükkana habire erkekler gelio kuzenim mahalleden arkadşım yeğenim eniştem vs. die sallıyorlardı banada çay yap kahve yapdeyip hizmet ettiriyorlardı sonra tam 7. gündeym mutfaktaym içerde yine erkek sesi de tanıdık gelio kahve yaparmısn dedi patronm yaptım çıktım getrmeye birde ne göreym benim kuzenim o anda ben bişi demedim patronum hemen tanıtmaya geçti kuzenim cnm die aa öylemi benimde kuzenim dedm sonra kaldılar öyle işte biz uzaktan şurdan burdan akrabayız dediler ve o gün çıktım işten kuzen haber yollamş işi bıraksaymışm iyi değilmişler hayat kadınıymışlar hatta para karşılığı erkeklerle geceleri takılıolarmış sonra iyiki 1 haftada kurtulmşm onlardan benmde adım çıkacaktı belkide beni de erkeklere tanıtacakalrdı falan Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?