- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi herneyseee
-
Siteye yeni üye oldum. Nasıl kullanmam gerektiğini tam öğrenemedim.Yalnız bu şekilde sürekli aynı konu için konu açmanız yasak. Önceki konulardan devam etmeniz gerekiyor
Nasıl isteyebilirim? Kullanmayı pek bilmiyorum uygulamayı.Geceden beri “o kadar araftayım” konusunu 3 kere açmışsınız. Aynı konudan devam ediyorsunuz. Birleştirme isteyin yöneticilerden.
Ben etiket yaptım. Mune geç saatlerde müsait olur sanırım. Konularınız birleşirse daha sağlıklı olur.Nasıl isteyebilirim? Kullanmayı pek bilmiyorum uygulamayı.
Teşekkür ederimBen etiket yaptım. Mune geç saatlerde müsait olur sanırım. Konularınız birleşirse daha sağlıklı olur.
Devami gelmicek diye umuyorum gelismeleri actiginiz konunun altina acin ayol bu ne böyleArkadaşlar yazdıklarınızdan sonra biraz kendime döndüm. Hatanın onda değil bende olduğunu anladım. Bana yapılan saygısızlıklara, değersizliklere susmanın huzurumuzu koruyacağına inanmışım. Belki de eşimden korkmuşum. Aman bağırır, aman saldırır. Ben yıkık bir evde büyüdüm arkadaşlar. Huzursuzluğu en iyi ben bilirim. Belki de bu sessizliğimin sebebi büyüdüğüm gibi bir evim olmasın istemememden kaynaklı. Hayriyenin aman ağzımın tadı bozulmasın Ali rıza bey mantığı gibi yani. Bunun üstüne bir de evlat yüklenince sorumluluklar dağ gibi oluyor. İnsan kendinden bile vazgeçiyor belki de. Ama biliyorum ki sizinde yazdığınız gibi bana çok acı gelse de haklı olduğunuz noktalar var. Mesela şuan çalışmıyor olmam ya da eşime tepki bile gösterememem. Ama emin olun ki hepsinin farkındayım. Annem de bu tarz gerçekleri yüzüme çarpıyor dobra bi kadındır. Gebelik için erken olduğunu o da söylemişti bana. İçten içe bende böyle düşünüyordum. Bu düşüncemden çok utanıyorum ama bebeğimi aldırmayı bile düşünmüştüm. Çünkü çok yalnızdım, kırgındım. Bir duvara karşı sürekli beni görmesi, duyması için yalvarıyodum. Sonra düşündüm bebeğimin ne suçu var diye. Evet belki böyle bir adamı babası yapmak benim hatam ama evladımın varlığından asla şikayetçi değilim. Eşimin bana verdiği tek güzel şey oğlumdur. Ama şu kafada bir insan da değilim. Oğlum için katlanayım, oğlum aile saadeti içinde büyüsün. Bir şey olmuyorsa olmuyodur doğru söylüyorsunuz. Ama ha diyince kapıdan çıkıp gidemiyorsunuz. Buraya yazma sebebim de belki kendimi cesaretlendirmek, belki de gerçeklerin yüzüme vurulmasını istemek. Eşime çok aşık olarak evlendim. Zaten bu noktaya kadar sabretmemin tek sebebi ona olan bağım. Bu da bir hata bunun da farkındayım. Biraz daha sabret, biraz daha sus diye diye ilerlettim hep kendimi. Ama bardak doldu arkadaşlar. Ne içimi soğutabiliyorum, ne defolup gidebiliyorum. Benim derdim parasızlık işsizlik değil. Bunlar çözümü olan şeyler. Ben kendimi geçemiyorum. Bile bile, göz göre göre bir şeyleri kabullenemiyorum..
Kullanmayı bilmiyorum dedim ya neden bu kadar tepki veriyorsunuz anlayamadımDevami gelmicek diye umuyorum gelismeleri actiginiz konunun altina acin ayol bu ne böyle
Merhaba aynı yastayız 10 yıllık lise askim ile evlendim annem evlenirken bana ;hata gördüğün zaman sakin düzelir mi diye bekleme çık gel asla bosanmayacagim diye evlenme demisti esimi çok seviyorum evliligimizin 3. Ayında ufak bir kavgadan ağzını bozdu çantamı aldığım gibi çıktım yumuşak davranmadim bakınca büyük bir hata değil ama önüne kezmessen zaten beni seviyor ya rahatlığını ona verirsen erkeklelr bunu hep kullanir. Dünya da cozulmeyecek hiç bir seY yok yasin genç anan baban sag çalışmıyor olabilirsin ama çalışabilirsin. Yıllar boyu kendini mutsuz olduğun bir eve kapamak yerine kendini iyi hissettirecek şeylere adım at. Belki çocuğun küçük diye şuan bosanmayi düşünmek senin için zorlayici olabilir ama bosanma isini tamamen kapatma bence. Devir eskide kaldi erkek kazanir kadin pisirir suaj biz kadinoar erkeklerin yaptığı herseyi yapıyoruz daha da güzelini yapıyoruzArkadaşlar yazdıklarınızdan sonra biraz kendime döndüm. Hatanın onda değil bende olduğunu anladım. Bana yapılan saygısızlıklara, değersizliklere susmanın huzurumuzu koruyacağına inanmışım. Belki de eşimden korkmuşum. Aman bağırır, aman saldırır. Ben yıkık bir evde büyüdüm arkadaşlar. Huzursuzluğu en iyi ben bilirim. Belki de bu sessizliğimin sebebi büyüdüğüm gibi bir evim olmasın istemememden kaynaklı. Hayriyenin aman ağzımın tadı bozulmasın Ali rıza bey mantığı gibi yani. Bunun üstüne bir de evlat yüklenince sorumluluklar dağ gibi oluyor. İnsan kendinden bile vazgeçiyor belki de. Ama biliyorum ki sizinde yazdığınız gibi bana çok acı gelse de haklı olduğunuz noktalar var. Mesela şuan çalışmıyor olmam ya da eşime tepki bile gösterememem. Ama emin olun ki hepsinin farkındayım. Annem de bu tarz gerçekleri yüzüme çarpıyor dobra bi kadındır. Gebelik için erken olduğunu o da söylemişti bana. İçten içe bende böyle düşünüyordum. Bu düşüncemden çok utanıyorum ama bebeğimi aldırmayı bile düşünmüştüm. Çünkü çok yalnızdım, kırgındım. Bir duvara karşı sürekli beni görmesi, duyması için yalvarıyodum. Sonra düşündüm bebeğimin ne suçu var diye. Evet belki böyle bir adamı babası yapmak benim hatam ama evladımın varlığından asla şikayetçi değilim. Eşimin bana verdiği tek güzel şey oğlumdur. Ama şu kafada bir insan da değilim. Oğlum için katlanayım, oğlum aile saadeti içinde büyüsün. Bir şey olmuyorsa olmuyodur doğru söylüyorsunuz. Ama ha diyince kapıdan çıkıp gidemiyorsunuz. Buraya yazma sebebim de belki kendimi cesaretlendirmek, belki de gerçeklerin yüzüme vurulmasını istemek. Eşime çok aşık olarak evlendim. Zaten bu noktaya kadar sabretmemin tek sebebi ona olan bağım. Bu da bir hata bunun da farkındayım. Biraz daha sabret, biraz daha sus diye diye ilerlettim hep kendimi. Ama bardak doldu arkadaşlar. Ne içimi soğutabiliyorum, ne defolup gidebiliyorum. Benim derdim parasızlık işsizlik değil. Bunlar çözümü olan şeyler. Ben kendimi geçemiyorum. Bile bile, göz göre göre bir şeyleri kabullenemiyorum..
Yorumun içimi ferahlattıMerhaba aynı yastayız 10 yıllık lise askim ile evlendim annem evlenirken bana ;hata gördüğün zaman sakin düzelir mi diye bekleme çık gel asla bosanmayacagim diye evlenme demisti esimi çok seviyorum evliligimizin 3. Ayında ufak bir kavgadan ağzını bozdu çantamı aldığım gibi çıktım yumuşak davranmadim bakınca büyük bir hata değil ama önüne kezmessen zaten beni seviyor ya rahatlığını ona verirsen erkeklelr bunu hep kullanir. Dünya da cozulmeyecek hiç bir seY yok yasin genç anan baban sag çalışmıyor olabilirsin ama çalışabilirsin. Yıllar boyu kendini mutsuz olduğun bir eve kapamak yerine kendini iyi hissettirecek şeylere adım at. Belki çocuğun küçük diye şuan bosanmayi düşünmek senin için zorlayici olabilir ama bosanma isini tamamen kapatma bence. Devir eskide kaldi erkek kazanir kadin pisirir suaj biz kadinoar erkeklerin yaptığı herseyi yapıyoruz daha da güzelini yapıyoruz
Açtığım konuları istemeyerek açmışım da sizin omzunuza yük mü oldu ne bu haller? Boş boş konuşuyorsunuz.Sen boşanmazsın boşuna 373737 tane konu açma 2. Bile yaparsın
Kalkarsın tabi ki esinde essek gibi çocuğuna bakmak zorunda ihtiyaçlarını gidermek zorunda genceciksin ne guzel erken yasta cocuk sahibi olmuşsun cocugun kendini kurtardiginda 5 yaslarindaykn sen 30 olacaksın gencecik calisirsinda kreşe de gonderirsinYorumun içimi ferahlattıhaklısın, biz istedikten sonra her şeyin altından kalkarız evelallah..
Kalkarsın tabi ki esinde essek gibi çocuğuna bakmak zorunda ihtiyaçlarını gidermek zorunda genceciksin ne guzel erken yasta cocuk sahibi olmuşsun cocugun kendini kurtardiginda 5 yaslarindaykn sen 30 olacaksın gencecik calisirsinda kreşe de gonderirsin
Boş boş konuşmuyorum benden bebeğimden para kıskanan aldatan adama hala kocam demiyorum dert yanmaya açtın neden açacaksın sende o ışık yok olsa baştan çocuk yapmazdın aldatılmaya göz yummazdın bu kötülüğe rağmen araftayım63636363. Konunu açmazdınAçtığım konuları istemeyerek açmışım da sizin omzunuza yük mü oldu ne bu haller? Boş boş konuşuyorsunuz.
Sizin yaptığınız gibi mahalle ağzıyla konuşmayacağım. Konu açma mevzusu da siteye daha yeni üye oldum neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Tabi ki buraya derdimi dökücem herkes gibi. Küçücük beyninizle laf sokmaya çalışmayın.Boş boş konuşmuyorum benden bebeğimden para kıskanan aldatan adama hala kocam demiyorum dert yanmaya açtın neden açacaksın sende o ışık yok olsa baştan çocuk yapmazdın aldatılmaya göz yummazdın bu kötülüğe rağmen araftayım63636363. Konunu açmazdın