O kadar araftayım ki.. devam2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla en azından bana değer vermeyen birine gocammmm demiyorum boynuzlarımla gezmiyorum kimin beyni daha küçük

Valla en azından bana değer vermeyen birine gocammmm demiyorum boynuzlarımla gezmiyorum kimin beyni daha küçük
Konumdan defolup gider misiniz? Anladığım kadarıyla canınız sıkılıyor. Başka yerde vakit öldürün.

Konumdan defolup gider misiniz? Anladığım kadarıyla canınız sıkılıyor. Başka yerde vakit öldürün.
üzülüyorum ben ailelere böyle besle büyüt sonra salak salak evlilik yapsın adam olmayacak adamdan çocuk yapsın bir de onun derdine dertlensin. Sizde tüm sülaleyi ayağa kaldırıp boşanmayan sosyal medyada aşk fotoları paylaşan biri vibeı var. Boşanmazsın

Yok forum burası istediğimi yazarım. Niye rahatsız mı oldun gerçeklerden
Gerçeklerden değil de üslubunuzdan rahatsız oldum. Böyle can acıtarak söyleyince keyifli mi oluyor sizin için? Nedir bu nefretiniz?

Gerçeklerden değil de üslubunuzdan rahatsız oldum. Böyle can acıtarak söyleyince keyifli mi oluyor sizin için? Nedir bu nefretiniz?
Senin Kendine yaptığından beter değil benim üslubum sen de biliyorsun boşanmayacağını çünkü

Bir de hangi durumda araftasınız onu pek anlayamadım. Belki bir umut düzelir diye beklemiş olabilirsiniz ama o iş hikaye. Görüyorsunuz ki hala aynı. Geriye kalan tek yol aile evine dönmeniz. Bekar hayatı yaşayıp eve geliyor çamaşırını yıkıyor yemeğini yapıyorsunuz üstüne bir de kadınla konuşması size şefkatsiz davranması gibi dertleriyle uğraşıyorsunuz. Aileniz en azından sizi düşünüyor dön diyorlar. Aile evinde daha mutlu olursunuz.

Senin Kendine yaptığından beter değil benim üslubum sen de biliyorsun boşanmayacağını çünkü
Boşanırım ya da boşanmam. Bu şekilde yaklaşmanıza gerek yoktu. Konu açtığımın farkında bile değildim arkadaşlar yazmasaydı. Bilmeden atıp tutmak ne kadar kolay.

Boşanırım ya da boşanmam. Bu şekilde yaklaşmanıza gerek yoktu. Konu açtığımın farkında bile değildim arkadaşlar yazmasaydı. Bilmeden atıp tutmak ne kadar kolay.
Al bak boşanırım boşanmam burada 373636262 tane konu arıyorsan bize de sözde hakkı düşüyor. Allah akıl fikir versin bari tekrar doğurma allah korusun kızın olur böyle bi babaya sonuçta boynuzlanıp değer görmeyip adamla karı koca olmaya devam edene her şey müstahak

Al bak boşanırım boşanmam burada 373636262 tane konu arıyorsan bize de sözde hakkı düşüyor. Allah akıl fikir versin bari tekrar doğurma allah korusun kızın olur böyle bi babaya
Ben size neden yorum yaptınız demedim. Saldırırcasına konuşmanız ayıp. Bakın isteyince düzgün konuşabiliyorsunuz. Dediğiniz gibi burasi forum stres boşaltma yeri değil.

Ben size neden yorum yaptınız demedim. Saldırırcasına konuşmanız ayıp. Bakın isteyince düzgün konuşabiliyorsunuz. Dediğiniz gibi burasi forum stres boşaltma yeri değil.
Senin benim düzgün konuşup konuşmamamdan daha büyük derdin var ona dertlen. Kocana de sen kimsin de beni aldatıyorsun sen adam mısın benden para saklıyorsun oğlumdan saklayıp kime yediriyorsun diye. Sanmıyorum diyeceğini

Şöyle düşünün. Diyelim ki eşiyle ilgilenmeyen bir erkeksiniz. Eşiniz hamile kalıyor, hamileyken süpürge açmakta zorlandığı için başka bir süpürge istiyor onu geçiştiriyorsunuz. Bebek doğuyor, bebeğe bir kere bile mama vermiyorsunuz, bebeğiniz için herhangi bir alışveriş de yapmıyorsunuz. Üstüne aktif gezme hayatı ve başka bir kadınla görüşüyorsunuz. Evi yemek yemeye çamaşır yıkatmaya kullanıyorsunuz
Böyle bir durumda tabi boşanmak istemez, eşiniz sizinle düzel diye konuşma yaparsa haklısın der, eşiniz boşanmak isterse de ayaklarına kapanırdınız. Yani yok düzelir, yok değişir, yok boşanmak istemiyor ağladı falan. Bunları sizi sevdiğinden dolayı m yapıyor sizce? Seven erkek şefkatli olur, sadık olur. Sizi sevmemesini geçtim bebeğin ne günahı var. Bebek için bir kere bile alışveriş yapmamış, onu bir kere bile beslememiş. Hadi kendiniz araftasınız o bebek böyle bir baba ile büyümeyi hak ediyor mu?
Boşanmak isteyen ama ailesi boşanmasına destek çıkmadığı için mecburen evliliğini sürdüren kadınlar var. Sizin aile evine dönme imkanınız varken bunu değerlendirin.
Bir yakınımız anlatmıştı, kız evliliğinin ilk ayında eşinden şddet görmüş, annesine anlatmış. Kızın annesi eve dön dememiş. Böyle olaylar da var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`