- Emoji Skoru
- 1.856
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi herneyseee
-
Valla en azından bana değer vermeyen birine gocammmm demiyorum boynuzlarımla gezmiyorum kimin beyni daha küçükSizin yaptığınız gibi mahalle ağzıyla konuşmayacağım. Konu açma mevzusu da siteye daha yeni üye oldum neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Tabi ki buraya derdimi dökücem herkes gibi. Küçücük beyninizle laf sokmaya çalışmayın.
Konumdan defolup gider misiniz? Anladığım kadarıyla canınız sıkılıyor. Başka yerde vakit öldürün.Valla en azından bana değer vermeyen birine gocammmm demiyorum boynuzlarımla gezmiyorum kimin beyni daha küçük
Yok forum burası istediğimi yazarım. Niye rahatsız mı oldun gerçeklerdenKonumdan defolup gider misiniz? Anladığım kadarıyla canınız sıkılıyor. Başka yerde vakit öldürün.
üzülüyorum ben ailelere böyle besle büyüt sonra salak salak evlilik yapsın adam olmayacak adamdan çocuk yapsın bir de onun derdine dertlensin. Sizde tüm sülaleyi ayağa kaldırıp boşanmayan sosyal medyada aşk fotoları paylaşan biri vibeı var. BoşanmazsınKonumdan defolup gider misiniz? Anladığım kadarıyla canınız sıkılıyor. Başka yerde vakit öldürün.
Gerçeklerden değil de üslubunuzdan rahatsız oldum. Böyle can acıtarak söyleyince keyifli mi oluyor sizin için? Nedir bu nefretiniz?Yok forum burası istediğimi yazarım. Niye rahatsız mı oldun gerçeklerden
Senin Kendine yaptığından beter değil benim üslubum sen de biliyorsun boşanmayacağını çünküGerçeklerden değil de üslubunuzdan rahatsız oldum. Böyle can acıtarak söyleyince keyifli mi oluyor sizin için? Nedir bu nefretiniz?
Boşanırım ya da boşanmam. Bu şekilde yaklaşmanıza gerek yoktu. Konu açtığımın farkında bile değildim arkadaşlar yazmasaydı. Bilmeden atıp tutmak ne kadar kolay.Senin Kendine yaptığından beter değil benim üslubum sen de biliyorsun boşanmayacağını çünkü
Al bak boşanırım boşanmamBoşanırım ya da boşanmam. Bu şekilde yaklaşmanıza gerek yoktu. Konu açtığımın farkında bile değildim arkadaşlar yazmasaydı. Bilmeden atıp tutmak ne kadar kolay.
Ben size neden yorum yaptınız demedim. Saldırırcasına konuşmanız ayıp. Bakın isteyince düzgün konuşabiliyorsunuz. Dediğiniz gibi burasi forum stres boşaltma yeri değil.Al bak boşanırım boşanmamburada 373636262 tane konu arıyorsan bize de sözde hakkı düşüyor. Allah akıl fikir versin bari tekrar doğurma allah korusun kızın olur böyle bi babaya
Senin benim düzgün konuşup konuşmamamdan daha büyük derdin var ona dertlen. Kocana de sen kimsin de beni aldatıyorsun sen adam mısın benden para saklıyorsun oğlumdan saklayıp kime yediriyorsun diye. Sanmıyorum diyeceğiniBen size neden yorum yaptınız demedim. Saldırırcasına konuşmanız ayıp. Bakın isteyince düzgün konuşabiliyorsunuz. Dediğiniz gibi burasi forum stres boşaltma yeri değil.