O kadar araftayım ki.. devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aklıma ayrılmak gelmiyor değil. Bu noktadan sonra sevgim devreye giriyor işte. Hem her şeyin farkında olup hem de ya öyle değilse diye düşünmeden duramıyor insan. Sonuçta bu adam benim eşim.

Aklıma ayrılmak gelmiyor değil. Bu noktadan sonra sevgim devreye giriyor işte. Hem her şeyin farkında olup hem de ya öyle değilse diye düşünmeden duramıyor insan. Sonuçta bu adam benim eşim.
E öyle ama yani ortada şüphe yok ki gerçek var valla böyle tipleri ben sevemiyorum o yüzden bana kolay gelir ayrılmak ne o öyle sevgi gösterilmeyen sevginin canı cehenneme

İki konunuzu da okudum, gerçekten üzücü ama bu herifin iki günde değiştiğine inanmıyorum. Tam bir pislik ve baba olmaması gereken biri yine baba olmuş. Söyleyecek çok şey var da sizi üzmek istemem, eş meş olmaz bundan, afedersiniz ama bir b. k olmaz. Ailenizin yanına gitmekten başka çareniz yok.

Kesinlikle sert çıkmalı ve kendinize gelmelisiniz. Sığıntı değilsiniz siz birlikte dünyaya getirdiğiniz bebeğinize canınızdan can kattınız ve aynı emek çaba devam ediyor. Kıyafet alınmaması, biraz şartları daha iyi bir hastane talep etmeniz.. Bunlar zaruri ihtiyaçlarınız biliyor musunuz? 2 gün sonra bu adam size ‘bugün fazla mı ekmek yedin sen’ der. Ne bu ya, hayrına mı bakıyor size? Böyle erkeklerin parasını hep başkaları yer biliyor musunuz? Azıcık düzgünse kök ailesi, hepten bozuksa başka kadın yer. Bence kendinizi toplayın, siz yiyin. Sizin hakkınız. Eş demek hayat ortağı demek. Çok afedersiniz ama insanlar evcil hayvanları uyduruk mamalarla beslenmesin diye özel mamalar vitamin, patisine tırnağına özel giysiler bakımlar yaptırıyor. Evcil hayvanlar daha az değerli anlamında söylemiyorum asla. Hepsi aşk Demek istediğim eşiniz sizi öyle de görmüyor. Sizinkinin size harcadığı kuruş gözüne batıyor.

Adam sana Yarım pasta layık görüyor sen hala sevgim diyorsun, onceden bu kadar değildi diyorsun. Kendini kandırırsın ancak

Adam sana Yarım pasta layık görüyor sen hala sevgim diyorsun, onceden bu kadar değildi diyorsun. Kendini kandırırsın ancak
Sorsan ona da bi sebep bulur emin ol. Yok bu pasta vardı sadece, yok büyük olsa ziyan olur bilmem ne

Buradan bakınca eşiniz gibi durmuyor ama yine de siz bilirsiniz. Zamanla bu kadar altan almanın ve onun doğru olmayan davranışlarını tolerans gösterdiğiniz için bedelini ödeyecek olan sizsiniz.

Sorsan ona da bi sebep bulur emin ol. Yok bu pasta vardı sadece, yok büyük olsa ziyan olur bilmem ne
Adam sebep bulur da sen bu bahaneleri niye kabul ettin? Neyini seviyorsun adam sizi bırakıp bırakıp gidiyor baska kadinlarla konuşuyor bes kurusun hesabını yapıyor daha ne olacak?

Çocuğuna masraf yapmayan adamdan baba olur mu? Bu adam cimri değil! Bencil, kendi için yaşayan biri. Cimri olsa saçma sapan harcamalar yapamazdı. Peki evlenmeden önce nasıldı? Bir anda bu kadar değişmemiştir diye düşünüyorum?

Bu şekilde evlilik benim için çok zor. Ben yürütemezdim açıkçası, aileniz arkanızdaysa bence hiç düşünmeyin. Kimsenin değişebileceğine inanmıyorum, boşuna kendinize ve bebeğinize yazık etmiş olursunuz.

Girer bir işe çalışır paranızı kazanırsınız mis gibi çocuğunuza bakmış olursunuz.

Evlenmeden önce ara sıra hediye alırdı. Genelde kavga ettikten sonra :) sus payı gibi yani. Ama bende toydum. Karşımdaki insana sadece aşkımla bakıyordum. Kim eşinin öyle bir adam olacağını düşünür ki. Düşünse evlenmez zaten. Ama özellikle doğumdan sonra adama bi haller oldu. İster istemez başka biri mi var diye sorguluyor insan.

O zaman çaktırmadan takibe alın derim, ama asla açıkça sormayın, belli etmeyin. Peki böyle bir şeyden şüphelenmenizin başka sebepleri var mı?

O zaman çaktırmadan takibe alın derim, ama asla açıkça sormayın, belli etmeyin. Peki böyle bir şeyden şüphelenmenizin başka sebepleri var mı?
İlk yazdığım konuya bakabilirsiniz okumadıysanız.

Bacım böyle bir adamı neden ve hangi cesaretle baba yapmaya kalktın. Adamın daha size faydası yokmuş ki.. Ne bekliyordun? Sana yarım pastayı layık gören adam bebeği için harcama mı yapacak? Veya özelde doğur tabi diye seni mi düşünecek?
Bu adam böyle gelmiş böyle gider. Beklentiye girmeyin. Ya bağrış çağrış isteklerini belirtecek ve yaptırmak için kendi sinirlerini bozacaksın ya kabullenip üzülüp durup değmeyecek adam için bir sürü fedakarlık yapacaksın ya da boşanacaksın.

İnan birçok şeyi geri almak istiyorum ama yaşanacaktı ve yaşandı demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Zararın neresinden dönsem kârdır belki de

İnan birçok şeyi geri almak istiyorum ama yaşanacaktı ve yaşandı demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Zararın neresinden dönsem kârdır belki de
Bence de öyle. Siz kafanızda bi artı eksileri düşünün sonra da boşanma işini bir düşünün. Bu adam da, kayınvalide de çekilecek çile değil. Ailenizle yaşarsınız, bebeğiniz büyüyünce de çalışmaya devam edersiniz. Bu insanlarla aynı ortamda yaşayıp sürekli sinirlerinizi bozmaktan, üzülmekten iyidir. Ayrılırsınız birkaç ay acı çeker üzülürsünüz ama bu şekilde devam ederse sürekli üzülürsünüz. Ben bu adamın iyi baba olacağını da düşünmüyorum. Bebeğiniz hastalansa "ne gerek var hastaneye götürmeye, biz de çocuk olduk hastaneye mi gittik zort pırt" diyecek izlenimi var.

Aynen o tarz bi adam. Demişliği de var. Ailesine hiç girmiyorum çünkü onlar bambaşka bi problem..

Allah bebeğine sağlık uzun ömür versin de böyle bir adamdan neden çocuk yaptınız peki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…