O kadar bosluktayım o kadar doluyum kı ıntıhar edicem !

Kız kaçırmada yani hürriyetten yoksun kılmada 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilir. Kız 18 yaşından küçükmüş ayrıca.

Eşinizle bir empati kurmayı deneyin. Benzer bir durumda olmayacağınızın (bu hastalık da olabilir ) garantisi var mı ? Bence ayrılmayı düşünmek dahi vicdansızlık

Eşinin başka kötü alışkanlığı var mı?

Sucu ney bu önemli...Eger kabul edilecek biseyse, bosanmak neden? Siz sevmiyormusunuz bu adami? Yari yolda birakmak yakisir mi? Bi arkadasim iki cocukla kaldi ortalikta, esi 3 yildir icerde bi 2 yili daha var, isyerinde bi adamin dolandirma yüzünden o girdi iceri ama adam bulunamadigi icin ispat edemiyorlar, herneyse, cok zorluklar cekti arkadas ama bosanmayi düsünmedi, cünkü biliyor esi sucsuz ve güveniyor, siz ilk zorlukta kacmanin yollarina bakiyorsunuz, yazik...

caanım geçen yıl evime hırsız girmişti eşimde skere gidecekti.bende o anda kiralık ev bulamadım apar topar kayınvalideme taşındım.eşyaları bir odaya koyduk.
bence sende o şekilde yapabilirsin.eğer eşini seviyorsan ve güveniyorsan boşanmaya ne gerek var anlamadım.
annenlere taşın gül gibi geçin git sofraya bir tabak fazla koyacaklar

Bunun iyi gunu kotu gunu olmaz zorla kiz kacirmiş oyle adamla evli kalip arka cikmazdim ben bilseydim evlenmezdim demissin zaten dogru olani yap o boyle biseyi senden sakladi ve bi nevi suan yari yolda kalan sen oluyosun

Siz bana özelden eşinizin tc sini verin suçunu cezasını herbirşeyini söyliyim sitede aktifim güvenebilirsiniz

eşim anne babasız büyümüş diyor burdada eşimin alilesi şey diyor
anlamadım hangisi geçerli

Konu sahibesi 5 yıl 3 ay diyor.:)
Eski konusunda da eşi uyuşturucu kullanıyormuş.

Yani kanundaki karşılığı 1-5 yıldır, işin içine cinsel istismar girerse ceza artıyor tabi ki.

Konu sahibinin eşi pek tekin değil anlaşılan, daha bilmediğimiz şeyleri de olabilir. :)

Şimdi eski konunuza baktım eşiniz uyuşturucu bağımlısıymış gerçekten de. Bence boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…