- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi alonedarkk
-
Sizin bakabileceğiniz gibi bişey olsa söylerim yabancı değilsinizbize de söyleyin, artık biz de işin içinde sayılırız ve çoğumuz sitede aktifiz
Uyuşturucu kullanıyormuş.
senin derdin dağdan büyük daha boşanayım mı diyorsun 5 yıl bu adam olmayan adamı mı bekleycen.Nasıl anlatsam nerden baslasam bılemedım .
kocaman bı bosluktayım ıcımı dokmesem daha kotu olucam bılıyorum .
2bucuk senelık evlıyım esimle ayrılıgın esıgındeyız cok kotu gunler gecırıyorm evımde bırgun huzurumla oturamadm hıc bı zaman evınden ısıne ısınden evıne gelen bı adam olmadı olmucakta bılıyorum ama kımseye degıl dha 6 aylık cocuguma yanyorum annemlerde kalıyorm son 3 aydır kocam olacak denyo uyusturucu bagımlısı bu yuzden hep arkdas delısı oldu cok kotuyum hıc bır zaman kıcını kırıp oturmadı evınde duzelecem dıyor ınanmyorum cokta yalan soyluyor annesız babasız buyumus duzelmıyoor olmuyor her defasında aynı yalan napıcam bılmıyorumm bosanmakmı tek care ....
Siz dalga geçiyorsunuz ama ben ciddiyim yardım etmek için yazdımbdv nin en aktifi geldi alayım tc yi
yoo bende ciddiyim ankara yargıtayda çok yakınım çalışıyor uyaptan hemen öğrenirdi..sizce çok mu ciddiyetsiz yazmışım...Siz dalga geçiyorsunuz ama ben ciddiyim yardım etmek için yazdım
ha bu arada bdv nin en aktif üyesi gerçekten benimSiz dalga geçiyorsunuz ama ben ciddiyim yardım etmek için yazdım
Ben güvenmesi için dedim saygı duyarım aktifliğinizeha bu arada bdv nin en aktif üyesi gerçekten benim
Ben de iş dolayısıyla öğrenebilirim zaten aksi mümkün değil genelde bdv konuları konu sahibi yazmayınca muhabbete dönüyor o yüzden dedim yanlış anlaşılmasınyoo bende ciddiyim ankara yargıtayda çok yakınım çalışıyor uyaptan hemen öğrenirdi..sizce çok mu ciddiyetsiz yazmışım...
sen yaptın be gülüm konu sahabına ne lüzum varYani varya, konu aciyorsunuz, cimbizla aliyoruz cevaplari, üstüne öyle kisaca bahsediyorsunuz hakliken haksiz durumu cikiyor ortaya.... Her konu acanin eski konularini mi okumamiz gerekiyor? Ne var suraya iki satir, esimle zaten sorunlarim vardi, bide uyusturucu kullaniyor, üstüne kiz kacirmadan simdi 5 yil ceza aldi deyip konuyu biraz aciklayici yassaniz...
neye göre oluyor bu aktiflik?ha bu arada bdv nin en aktif üyesi gerçekten benim
neyse sıkıntı yok konu sahibi ilk şoku atlatıp açıklama yaparsa duruma göre sohbete döner,ama yazmıyorlarsa döner mi döner yapacak bir şey yokBen de iş dolayısıyla öğrenebilirim zaten aksi mümkün değil genelde bdv konuları konu sahibi yazmayınca muhabbete dönüyor o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın
delinin biri kuyuya taş atıyo, 40 akıllı çıkaramıyoYani varya, konu aciyorsunuz, cimbizla aliyoruz cevaplari, üstüne öyle kisaca bahsediyorsunuz hakliken haksiz durumu cikiyor ortaya.... Her konu acanin eski konularini mi okumamiz gerekiyor? Ne var suraya iki satir, esimle zaten sorunlarim vardi, bide uyusturucu kullaniyor, üstüne kiz kacirmadan simdi 5 yil ceza aldi deyip konuyu biraz aciklayici yassaniz...
çene bol 24 saat topikteyim ha marifet mi yok bi süredir bağımlılık mevcut istemezsen en aktifi olmam sıkıntı yokneye göre oluyor bu aktiflik?
mesaj sayısına göre sandım da yanlış mı biliyorum dedim. evet yanlış biliyormuşum.çene bol 24 saat topikteyim ha marifet mi yok bi süredir bağımlılık mevcut istemezsen en aktifi olmam sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?