O kadar bosluktayım o kadar doluyum kı ıntıhar edicem !

Belkide eşin yine yalan söylüyor bakalım nerden ceza almış
ceza aldığı kağıdı okudunuz mu yoksa eşiniz mi söyledi ?

eşiniz değişti mi? değiştiyse ve güveniyorsanız ki sanırım boşanmayı düşünüyorsanız artık pek sevmiyorsunuz galiba. ikiniz içinde ilişkiyi yürütmenin bir anlamı yok.

senin derdin dağdan büyük daha boşanayım mı diyorsun 5 yıl bu adam olmayan adamı mı bekleycen.

beklenecek bir adam olsa bekle diyeyim ama bu adam icin degmez.

Yani varya, konu aciyorsunuz, cimbizla aliyoruz cevaplari, üstüne öyle kisaca bahsediyorsunuz hakliken haksiz durumu cikiyor ortaya.... Her konu acanin eski konularini mi okumamiz gerekiyor? Ne var suraya iki satir, esimle zaten sorunlarim vardi, bide uyusturucu kullaniyor, üstüne kiz kacirmadan simdi 5 yil ceza aldi deyip konuyu biraz aciklayici yassaniz...

Yahu mantıklı mı bu şimdi aradan kaç sene geçmiş araba cezası gibi cezası şimdi gelir mi hiç. Kız o anda şikayet ettiyse kaçırdı diye ifade verdiyse o an zaten cezasını çekerdi o kadar sene beklerler mi hiç. Bir dosya bekler mi hiç savcılıkta adresi belli yeri kaçmamış ki tekrar şikayette yok eski konu kız bile evlenmiştir belki. Hem öyle her arabada yakalanan kaçmış mı oluyor yani o zaman tutuklansa anlardım da kaç sene sonra ceza mı gelir Allah aşkına hem de 5 sene kız kaçırmaktan hayret valla hiç inanasım gelmedi işlem yapılsa bunlar polise gitmediler mi neden o zaman yapılmamış demek ki serbest kalmış kaldıysa bu beyin cezası hadi diyelim dava dışarıdan sürdü bu zamana kadar zaten sonuçlanırdı nereden baksan mantıksız dosya ancak yeniden şikayetle açılır kız tekrar mı şikayet etmiş.

yoo bende ciddiyim ankara yargıtayda çok yakınım çalışıyor uyaptan hemen öğrenirdi..sizce çok mu ciddiyetsiz yazmışım...
Ben de iş dolayısıyla öğrenebilirim zaten aksi mümkün değil genelde bdv konuları konu sahibi yazmayınca muhabbete dönüyor o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın

sen yaptın be gülüm konu sahabına ne lüzum var o şimdi şokta muhtemelen haberi yeni aldıysa..

Ben de iş dolayısıyla öğrenebilirim zaten aksi mümkün değil genelde bdv konuları konu sahibi yazmayınca muhabbete dönüyor o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın
neyse sıkıntı yok konu sahibi ilk şoku atlatıp açıklama yaparsa duruma göre sohbete döner,ama yazmıyorlarsa döner mi döner yapacak bir şey yok

delinin biri kuyuya taş atıyo, 40 akıllı çıkaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…