- 27 Ağustos 2014
- 123
- 27
- 38
- Konu Sahibi alonedarkk
-
hahaha yok be canım ona baksan 10.000 lik mesajlar şaha kalkarmesaj sayısına göre sandım da yanlış mı biliyorum dedim. evet yanlış biliyormuşum.
Yine tipik konu acip, birakip giden bi üye, sok mok yok...sen yaptın be gülüm konu sahabına ne lüzum varo şimdi şokta muhtemelen haberi yeni aldıysa..
Ben bigün bi tas atacam....neyseeedelinin biri kuyuya taş atıyo, 40 akıllı çıkaramıyo
yo tc'yi demedim zaten, sonucu söyleyin bize demek istedim.Sizin bakabileceğiniz gibi bişey olsa söylerim yabancı değilsiniz
Bende mesaj sayısına baktım mesaj sayın az ama ödül puanın tavan yapmış ,demek takipdesin ama yazmıyorsun ,
hahaha yok be canım ona baksan 10.000 lik mesajlar şaha kalkarmesaj sayısına göre sandım da yanlış mı biliyorum dedim. evet yanlış biliyormuşum.
Tamam bakalım öğrenelim önce konu sahibide söyleryo tc'yi demedim zaten, sonucu söyleyin bize demek istedim.
Bukrem söylemiş sana işte kocanın tc sini ver ona olmadı bana hallederiz.uyusturuccu kullanıyordu tedavı olmayı kabul ettı ve duzelme yolundaydı ınanın bu seferde bu cıktı . ben hıc bır zaman ayrılma yoldası degıldım fakat ben konuda anlltıgım gıbı bılıyorum dogru degılsede nasıl ogrene bılırım peki ?
Hayir. Arkadasim hayir...
yuz kizartici bir nedenden olur bosanirsin.
Namusunla bekle!
Gogus ger guclu ol.
Allah kimseye kaldiramayacagi yuk vermez.
evlatlarina anne ol baba ol
ailenin yanina yerles imkan varsa
Skinti cekeceksin ona ne suphe
fakat her karanlik gecenin
bir aydinlik sabahi vardir
unutma
canım kocan ne için hapse girdiO kadar kotuyum .
Esım evlenmeden oncekı bı dosyası varmıs ve cezası yenı geldı !
Kesınlesmıs 5 sene - 2 ay . evım kıraydı 6 aylık oqlum var.
herkez bosan dıyor bır tek babam yanımda
cok bunaldım tam göğsume bısey gggüüüp diye otrdu kalkmıyo
Yalvarıyorum akıl verın evım nolacak ben nolacam bosansam faydamı
bılseydım boyle bırsey olacagını evlenırmıydım
yarı yoldamı bırakmakk tek fayda ama vıcdanım el vermıyo
Ailem arkamda annemgılde kalıyorum suan.
Sonuna kadar kapımız acık dıyorlar fakat evım esyam o evın kırası ıse gırsem cocugum kucuk annem babam calısıyor bakacak kmsem yok
Kocamın aılle afedersınız tam anlamıylaa bokk kmsede fayda yokk anne baba ayrı zaten napıcam benı lutfen yargılamayım ablalrım kardeslerım akııııııl verın bı akılll .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?