O kadar bosluktayım o kadar doluyum kı ıntıhar edicem !

evet kullanıyordu . Tedavı goruyordu bu sıralar fakat bırde bu cıktı ben ınanın onu duzelmeye calısıyorum ondada bu ısıgı goruyordum

Valla eski konularınıza baktım da bir tutarlı yanınız yok ekimde konu açmışsınız annemin yanındayım 3 aydır diye eylül de konu açmışsınız kaynımlarla kalıyorum diye. Bir yerde iş yapmaya yeriniyorum uyuşukluk var demişsiniz hiç annenizde olduğunuzu yazmamışsınız, bir yerde eşim dışarı gitti de arkadaşlarının kız arkadaşları varmış beni götürmedi demişsiniz ee zaten sizin bebeğiniz var küçük. Hani annenizde kalıyordunuz zaten 3 aydır kötüydünüz zaten eşinizle. O evde değildiniz ki. Ayrıca bir yerde eşimin anne babası yok demişsiniz burada var diyorsunuz hangisi doğru. Evden ayrı olduğunuz mu, beraber olduğunuz mı hangisi yani birçok konu açmışsınız hiçbirinin biriyle alakası yok yani.

Al işte dün bir konu vardı ya kadınlar neden çalışıyor diye, işte bu arkadaş bir meslek bir iş sahibi olsaydı eşinden bu kadar kolay vazgeçmezdi. Maddi olanaksızlıklardan dolayı boşanmayı düşünüyor.

Bende mesaj sayısına baktım mesaj sayın az ama ödül puanın tavan yapmış ,demek takipdesin ama yazmıyorsun ,

Hayir. Arkadasim hayir...
yuz kizartici bir nedenden olur bosanirsin.

Namusunla bekle!
Gogus ger guclu ol.
Allah kimseye kaldiramayacagi yuk vermez.
evlatlarina anne ol baba ol
ailenin yanina yerles imkan varsa

Skinti cekeceksin ona ne suphe
fakat her karanlik gecenin
bir aydinlik sabahi vardir
unutma

uyusturuccu kullanıyordu tedavı olmayı kabul ettı ve duzelme yolundaydı ınanın bu seferde bu cıktı . ben hıc bır zaman ayrılma yoldası degıldım fakat ben konuda anlltıgım gıbı bılıyorum dogru degılsede nasıl ogrene bılırım peki ?

Bende mesaj sayısına baktım mesaj sayın az ama ödül puanın tavan yapmış ,demek takipdesin ama yazmıyorsun ,
çene dediğin çok yazar

alakası yok sadece sızlerı dınlıyorum ve gercekten bırseyler anlamaya calısıyorum son mesajıma bakarsanız cvpda yazdım :)

çene dediğin çok yazar

Bukrem söylemiş sana işte kocanın tc sini ver ona olmadı bana hallederiz.

Konu sahibine gelirsek artık sende eşin kişilikliyse karekter sahibiyse onu bekle ve mücadele et hayat ile ama değilse elveda de , sen daha iyi tanıyorsun onu ,karar senin , burda en etken neden kişilik

Arkadaşın eşininki yüz kızartıcı suç oluyor zaten.

canım kocan ne için hapse girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…