O kadar bosluktayım o kadar doluyum kı ıntıhar edicem !

• Allah yardimciniz olsun senin ne yaşadığını biz bilemeyiz canim sadece buraya yazdigin kinulardam bilebiliriz bence gercek ceza alma sebebini ogren eger dogru soylemisse bekle uyusturucu yonunden tedavi oluyordur demissin cezaevinde tedavi olabilecek mi yoksa tamamiyle uyusturucu bağımlısı mi olacak gercekten kafa karistiran seyler bunlar

bende cinayet adam yaralama vs. sanmıştım. pire için yorgan yakılır mı?

dosyayı incelemek isteseniz size göstermezler taraf olmadığınız için. bi avukata danışın. dosyayı incelesin. delil olmadan 5 yıl ceza verilip, üstüne o ceza onanıp kesinleşmesi imkansız. belli ki eşiniz bir şeyler yapmış. kimbilir o dava kaç yıl sürdü. ceza aldığını nasıl gizler ve hadi gizledi diyelim nasıl çocuk yapar. sizi düşünmedi bebeği de mi düşünmedi. bu adama değmez. fırsat bu fırsat çıkar hayatından.

ayrıca o cezayı alması için, kaçırma suçunu çocuğa karşı, tehditle ve cinsel amaçla işlemesi lazım. sırf arabada görüldü diye nasıl o kadar ceza alsın. bir sürü tanık dinlenmiştir. sözün özü bunu saklamayacaktı. ha sakladı diyelim çocuk yapmayacaktı.

Okadar basit olsa 5 yil hukum giymez...bence araştır buyuk ihtimalle tecavüz ve alikoyma cezasi...kucuk yasta belkide kiz..bunlari ogren.

Adamin biri 18 yaşından küçük kızı kaçırdı cinsel istismarda vardı ama bir gün bile ceza almadı ayrıca uyuşturucu kullanmakta suç değil bunun içinde başka birşey var sen bilmiyorsun

Adam sizi kandirmis ne demek iyi gunde kotu gunde yaa yalan soylemis bu cezanin gelme ihtimalini o da biliyodu neden gizledi? Ben olsam ayrilirdim cunku uyusturucu illetide var olayin icinde. Cocugumu boyle bi baba profiliyle buyutmek istemezdim..

Syrien cok uzuldum.bosanmak care degil bence. Once suyun ne oldugunu ögrenin ona gore karar verin.ben olsam mesela allah gostermesinde tecavuz vs.gibi bir sucu kaldiramam.ömür boyu o damganin altinda mutlu olamam.ama baska bir sucsa cezasi biter belki o donem zor anlar gecirirsiniz ama sonucta evlilik iyi günde kotu gunde

Ben anlamıyorum bu iyi günde kötü günde olayını evet eşiniz hastalanır borca girer ne bileyim desteğe ihtiyacı olur kötü günde yanında olursun. Ama eşim öyle bi ceza alacak karakolluk olacak bana anlatmayacak haberim yokken birden bu olaylar gelişecek.. Ben sevgilimle arabayla giderken babam ihbar etse sonra evet kaçırıldım desem eşim bunu bilmese yıllar sonra ortaya çıksa sanki daha farklı mı davranıcak aaa aşkım benim,kaçırıldın mı sen çok üzüldüm mü dicek eğer durum gerçekten buysa hangi koca karısına böyle bi durumda sevgiyle sahip çıkar Allah aşkına bi düşünün,kadınlar niye sahip çıksın.Madem zamanında bana anlatmadın,şimdide kendin çık işin içinden derim. Hem durduk yere öyle arabayla giderken kimse kimseyi kaçırdı diye ihbar etmez kimse de evet kaçırıldım demez.Yerinizde olsam diğer arkadaşların yazdığı gibi bi avukat aracılığıyla işin iç yüzünü öğrenirim.Eğer eşime haksızlık yapıldıysa iftira atıldıysa evet kötü günüdür sahip çıkarım.Ama gerçekten olay senin anlattığın boyuttaysa bu bana yapılan bi haksızlıktır.sonuçta siz iyi günde kötü günde diye söz verirken bu durumdan haberiniz yoktu.Kendinizi çok yıpratmayın lütfen ne güzel aileniz destek olmuş bir evladınız var siz bizden kat ve kat daha iyi bilirsiniz ailenizin mutluluğunu,Allah yardımcınız olsun.

herkes hata yapabilir herkesin başına kötü bişeyler gelebilir nasıl boşanmayı düşünebilirsin yaa bu nasıl bir mantık sana boşan diyenler nereleriyle düşünüyor anlamadım eğer kocan ii biriyse ve eşini seviyorsan kimseyi dinleme bekle, 5 yıla kadar kim ölüyo kim kalıyo belki af çıkıcak daha çabuk çıkacak dimi ama. şimdilik ailenle kal sonra bir çaresine bakarsın allahım yar ve yardımcın olsun tatlımmm

ceza yüzünden eşinden boşanma derim ..
herkesin başına gelebilir ..

Nereleriyle düşünüyorlar derken?!

Önce konuyu iyice bir okuyun. Adamın kız kaçırmadan yani hürriyetten yoksun bırakmadan dolayı ceza aldığını, uyuşturucu kullandığını ve evlenirken eşinden bu suçunu sakladığını anlayın, ondan sonra bizim neremizle düşündüğümüz size dert olsun.

Terbiye sınırlarını aşmamak lazım.

Durumunuz zor, Allah yardımcınız olsun.
Eşyalarınızı toplayıp depo gibi bir yer kiralayıp bıraksanız, bu süreçte ailenizin evinde kalsanız olmazmı?

Aklı başında hiç bir anne baba kendi evlatlarına boşan demez, hele ki 6 aylık bebeği varsa.Demek ki bişey biliyorlar.

5 yıl ciddi bir rakam. Suçu neymiş?

5 yıl... sanki içinde farklı bir şeyler de var bu cezanın..
mışşlı mişşşli konuşmayın. okusanız ya celbi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…