- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi alonedarkk
-
bende cinayet adam yaralama vs. sanmıştım. pire için yorgan yakılır mı?2009 da kız arkadasyla arabada gezerkn babası yakalamıs kızın ve kızım kacırdı dıye ıhbaar etmıs kızda bunu onaylamıs baabasının korkusunda ve ceza yenı gelıyor ben bosanma taaftarı deyılım ama napıcam sasırdım herseyımı aılem karsılıyo ev sahıbı kııra ıstıyo kendıne gore aılemde veremzler bılıyorm kıramı napıcam
bende cinayet adam yaralama vs. sanmıştım. pire için yorgan yakılır mı?
herkes hata yapabilir herkesin başına kötü bişeyler gelebilir nasıl boşanmayı düşünebilirsin yaa bu nasıl bir mantık sana boşan diyenler nereleriyle düşünüyor anlamadımO kadar kotuyum .
Esım evlenmeden oncekı bı dosyası varmıs ve cezası yenı geldı !
Kesınlesmıs 5 sene - 2 ay . evım kıraydı 6 aylık oqlum var.
herkez bosan dıyor bır tek babam yanımda
cok bunaldım tam göğsume bısey gggüüüp diye otrdu kalkmıyo
Yalvarıyorum akıl verın evım nolacak ben nolacam bosansam faydamı
bılseydım boyle bırsey olacagını evlenırmıydım
yarı yoldamı bırakmakk tek fayda ama vıcdanım el vermıyo
Ailem arkamda annemgılde kalıyorum suan.
Sonuna kadar kapımız acık dıyorlar fakat evım esyam o evın kırası ıse gırsem cocugum kucuk annem babam calısıyor bakacak kmsem yok
Kocamın aılle afedersınız tam anlamıylaa bokk kmsede fayda yokk anne baba ayrı zaten napıcam benı lutfen yargılamayım ablalrım kardeslerım akııııııl verın bı akılll .
herkes hata yapabilir herkesin başına kötü bişeyler gelebilir nasıl boşanmayı düşünebilirsin yaa bu nasıl bir mantık sana boşan diyenler nereleriyle düşünüyor anlamadımeğer kocan ii biriyse ve eşini seviyorsan kimseyi dinleme bekle, 5 yıla kadar kim ölüyo kim kalıyo belki af çıkıcak daha çabuk çıkacak dimi ama. şimdilik ailenle kal sonra bir çaresine bakarsın allahım yar ve yardımcın olsun tatlımmm
Durumunuz zor, Allah yardımcınız olsun.2009 da kız arkadasyla arabada gezerkn babası yakalamıs kızın ve kızım kacırdı dıye ıhbaar etmıs kızda bunu onaylamıs baabasının korkusunda ve ceza yenı gelıyor ben bosanma taaftarı deyılım ama napıcam sasırdım herseyımı aılem karsılıyo ev sahıbı kııra ıstıyo kendıne gore aılemde veremzler bılıyorm kıramı napıcam
5 yıl ciddi bir rakam. Suçu neymiş?O kadar kotuyum .
Esım evlenmeden oncekı bı dosyası varmıs ve cezası yenı geldı !
Kesınlesmıs 5 sene - 2 ay . evım kıraydı 6 aylık oqlum var.
herkez bosan dıyor bır tek babam yanımda
cok bunaldım tam göğsume bısey gggüüüp diye otrdu kalkmıyo
Yalvarıyorum akıl verın evım nolacak ben nolacam bosansam faydamı
bılseydım boyle bırsey olacagını evlenırmıydım
yarı yoldamı bırakmakk tek fayda ama vıcdanım el vermıyo
Ailem arkamda annemgılde kalıyorum suan.
Sonuna kadar kapımız acık dıyorlar fakat evım esyam o evın kırası ıse gırsem cocugum kucuk annem babam calısıyor bakacak kmsem yok
Kocamın aılle afedersınız tam anlamıylaa bokk kmsede fayda yokk anne baba ayrı zaten napıcam benı lutfen yargılamayım ablalrım kardeslerım akııııııl verın bı akılll .
Kizzzzz töpe töpe avatarina bkmaktan yazini okuyamadim
16 yaşındaki bir kıZı kaçırmaktan 5 yıl almış.5 yıl ciddi bir rakam. Suçu neymiş?
katılıyorumIyi gunde kotu gunde , diyoruz evlenirken..
Kader bu herkesin basina gelebilir.
Sirf bu yuzden bosanmak , vicdansizlik kacmak gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?