- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi alonedarkk
-
Valla fikir istemişsiniz ama.. eşiniz gerçekten uyuşturucu kullanıyorsa (tam okuyamadım eger kullanmıyorsa özür dilerim ) keşke çocuk yapmadan fikir isteseydiniz. Uyuşturu kullanan adamla nasıl evlenilip nasıl çocuk yapılır anlayamıyorum. Ceza işine gelince dosyaya bakmak lazım ama açıklar var arabada yakalanmışlar da bu beni kaçırdı demiş. Eşiniz avukat tutmamış mı ? Hiç duruşma olmamış mı ? Kusura bakmayın ama iftira olduğunu düşünmüyorum 5 yıl ağır bir ceza. Dosyada ciddi bulgular olmasa hakim 5 yıl vermez. Sevgiler.
kolay değil yaşadığın. eşin hapise girecek. ama şöyle düşün ömür boyu olsa napardın. kötüünün kötüsü var. dediim gibi,sevgin varsa , babanın evine git,bekle kocanı. o ara bebeğini büyüt. bir işe gir. annen bakar bebeğe. kafanı biraz dağıtır hem iş.Umarım ama gercekten o kada r cok sıkıntıdaym kı ıcım ıcımı yıyor bı ağlasam ıcımı bı bosltsam sankı bı nebze olsn rahatlıycm ruh halım cok bozuk Meger hayat toz pembe deglms bunu cok ıyı anladm maddı durum en zoru aılem kendı halınde banada cok yrdımları dokunuyor allaha sukur genede kotuym kotym ıste :S
kolay değil yaşadığın. eşin hapise girecek. ama şöyle düşün ömür boyu olsa napardın. kötüünün kötüsü var. dediim gibi,sevgin varsa , babanın evine git,bekle kocanı. o ara bebeğini büyüt. bir işe gir. annen bakar bebeğe. kafanı biraz dağıtır hem iş.
ama güçlü ol. çocuğun için yuvan için güçlü ol. eğer doğruysa 16 yaşındaki sevgilisiyle arabada gezdi diye yakalanan 18 yaşında bir delikanlının iftiraya uğramasıda feci bir şey. onun durumuda çok kötü. sen destek ol ona. yanında ol. olki oda güçlü olsun
kolay değil yaşadığın. eşin hapise girecek. ama şöyle düşün ömür boyu olsa napardın. kötüünün kötüsü var. dediim gibi,sevgin varsa , babanın evine git,bekle kocanı. o ara bebeğini büyüt. bir işe gir. annen bakar bebeğe. kafanı biraz dağıtır hem iş.
ama güçlü ol. çocuğun için yuvan için güçlü ol. eğer doğruysa 16 yaşındaki sevgilisiyle arabada gezdi diye yakalanan 18 yaşında bir delikanlının iftiraya uğramasıda feci bir şey. onun durumuda çok kötü. sen destek ol ona. yanında ol. olki oda güçlü olsun
seni rahatlatmak istedim ama bir diğer konun beni şaşırttı.tesekkur ederım yorumlarınız ıcın bıraz rahatldm gerckten
Sizce de, sadece gezdi diye 5 yıl ceza çok değil mi?2009 da kız arkadasyla arabada gezerkn babası yakalamıs kızın ve kızım kacırdı dıye ıhbaar etmıs kızda bunu onaylamıs baabasının korkusunda ve ceza yenı gelıyor ben bosanma taaftarı deyılım ama napıcam sasırdım herseyımı aılem karsılıyo ev sahıbı kııra ıstıyo kendıne gore aılemde veremzler bılıyorm kıramı napıcam
Tebrikler!kocası 5 yıl önce 18 yaşındaymış, arabada gezdiği kız arkadaşı da 16 yaşındaymış o zmn. babasına yakalanınca kız çocuğa iftira etmiş, kaçırdı beni taciz etti demiş, kızın babası da bundan şikayetçi olmuş. kız da onaylamış. faturası 5 yıl sonra bugün konu sahibine kesilmiş. konu sahibi intihar edebilir. ama bu anlattıklarından kendi de emin değil, işin aslını öğrenmeye çalışıyor.
Yahu mantıklı mı bu şimdi aradan kaç sene geçmiş araba cezası gibi cezası şimdi gelir mi hiç. Kız o anda şikayet ettiyse kaçırdı diye ifade verdiyse o an zaten cezasını çekerdi o kadar sene beklerler mi hiç. Bir dosya bekler mi hiç savcılıkta adresi belli yeri kaçmamış ki tekrar şikayette yok eski konu kız bile evlenmiştir belki. Hem öyle her arabada yakalanan kaçmış mı oluyor yani o zaman tutuklansa anlardım da kaç sene sonra ceza mı gelir Allah aşkına hem de 5 sene kız kaçırmaktan hayret valla hiç inanasım gelmedi işlem yapılsa bunlar polise gitmediler mi neden o zaman yapılmamış demek ki serbest kalmış kaldıysa bu beyin cezası hadi diyelim dava dışarıdan sürdü bu zamana kadar zaten sonuçlanırdı nereden baksan mantıksız dosya ancak yeniden şikayetle açılır kız tekrar mı şikayet etmiş.
Kizzzzz töpe töpe avatarina bkmaktan yazini okuyamadimAl işte dün bir konu vardı ya kadınlar neden çalışıyor diye, işte bu arkadaş bir meslek bir iş sahibi olsaydı eşinden bu kadar kolay vazgeçmezdi. Maddi olanaksızlıklardan dolayı boşanmayı düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?