O kadar bosluktayım o kadar doluyum kı ıntıhar edicem !

Maddi sıkıntılar problem değil. Babanız arkanızdaysa, evi kapatın. Ailenizin evine dönün, orada yaşamaya başlayın. Oğlunuz çalışamayacağınız kadar küçük ayrı evin maliyetini karşılayamazsınız kocanız hapisteyken. Boşanmadan da ailenizle yaşamaya dönebilirsiniz kocanız hapisteyken

Boşanma konusu ise daha farklı, seviyorsanız, problemleriniz yoksa sırf hapse girdi diye boşanılır mı eşten bilemedim. Ama bence bir şekilde dava dosyalarına, hatta mağdur tarafa ulaşıp işin aslını öğrenin. Kaçıncıya görüyorum burada baştan sevgilim, kocam suçsuz yere/basit bir meseleden hapse girdi diyip sonra kocasının tecavüzcü olduğunu öğrenenleri.

Valla fikir istemişsiniz ama.. eşiniz gerçekten uyuşturucu kullanıyorsa (tam okuyamadım eger kullanmıyorsa özür dilerim ) keşke çocuk yapmadan fikir isteseydiniz. Uyuşturu kullanan adamla nasıl evlenilip nasıl çocuk yapılır anlayamıyorum. Ceza işine gelince dosyaya bakmak lazım ama açıklar var arabada yakalanmışlar da bu beni kaçırdı demiş. Eşiniz avukat tutmamış mı ? Hiç duruşma olmamış mı ? Kusura bakmayın ama iftira olduğunu düşünmüyorum 5 yıl ağır bir ceza. Dosyada ciddi bulgular olmasa hakim 5 yıl vermez. Sevgiler.

ınsan kendını bıle bıle atarmı ınsan karpuz alırken malesef bılemıyor ıcının kotu oldugunda ınsanlarda o mısalı
Ben bılsem yapmazdm ınanın ama arastıracagm bunu pekı gercktn baska bı sebebse bosanmakmı fayda belkı oda pısmandır dıye dusunuyorm

kolay değil yaşadığın. eşin hapise girecek. ama şöyle düşün ömür boyu olsa napardın. kötüünün kötüsü var. dediim gibi,sevgin varsa , babanın evine git,bekle kocanı. o ara bebeğini büyüt. bir işe gir. annen bakar bebeğe. kafanı biraz dağıtır hem iş.
ama güçlü ol. çocuğun için yuvan için güçlü ol. eğer doğruysa 16 yaşındaki sevgilisiyle arabada gezdi diye yakalanan 18 yaşında bir delikanlının iftiraya uğramasıda feci bir şey. onun durumuda çok kötü. sen destek ol ona. yanında ol. olki oda güçlü olsun

Nasıl anlatsam nerden baslasam bılemedım .
kocaman bı bosluktayım ıcımı dokmesem daha kotu olucam bılıyorum .
2bucuk senelık evlıyım esimle ayrılıgın esıgındeyız cok kotu gunler gecırıyorm evımde bırgun huzurumla oturamadm hıc bı zaman evınden ısıne ısınden evıne gelen bı adam olmadı olmucakta bılıyorum ama kımseye degıl dha 6 aylık cocuguma yanyorum annemlerde kalıyorm son 3 aydır kocam olacak denyo uyusturucu bagımlısı bu yuzden hep arkdas delısı oldu cok kotuyum hıc bır zaman kıcını kırıp oturmadı evınde duzelecem dıyor ınanmyorum cokta yalan soyluyor annesız babasız buyumus duzelmıyoor olmuyor her defasında aynı yalan napıcam bılmıyorumm bosanmakmı tek care ....

bunu şimdi okudum. bu mesajımı geri alıyorum

tesekkur ederım yorumlarınız ıcın bıraz rahatldm gerckten

Yanlız bu 5 yıl içinde oğluna iyi bak onu ihmal etme kimseyede emanet etme , sevgiyle büyüsün nasılsa annen baban hayatta nice daha kötü şartlarda yaşayanlar var beterin beteri var herkesin hayatında inişler çıkışlar var
herşeye rağmen hayata tutunmak gerek kendini bırakma o yavru senin üzüldüğünü dahi hisseder

Sizce de, sadece gezdi diye 5 yıl ceza çok değil mi?
İftira ise bunu nasıl kanıtlayamadı eşin!
Size anlatılmayan bir şeyler olabilir mi?

Bence öncelikle olayı tamamiyle ayrıntılarıyla öğrenin. Dosyadan mı bakılıyor nasıl yapılıyorsa sonra şuan bildiklerinizle örtüşüyorsa ailenizin yanına dönün hem çocuğunuzu büyütün hemde çalışın birikim yapın. Beş yıl sonrada yine evinizi kurarsınız hemde daha güzeliyle. Başka sorunlar var mı bilmiyorum ama olay sadece bu ise kötü günde eşinizin yanında olmalısınız...

Belkı de kızı kacırdı ve ceza aldı ama bunu bu ceza gelene kadar senden gızledıyse asıl sucu yaptıgı hata degıl sana söylememıs ve saklamıs olmasıdır..Bunun da ıyı gun kötu gun dıye bı halı kalmadıgı ıcın ,boyle bırıne guvenemeyecegın ıcın aılen haklı olarak bosan der..5 yılını harcamana degmez..

Tebrikler!
Konuyu sahibinden daha çok sahiplenimp pek daha güzel özetlemişsiniz valla.

Eger bunu bilerek evlenmis olsaydin bekle derdim. Ama evlendikten sonra karsiniza surpriz olarak cikiyorsa hic vakit kaybetmeyin bu adamla. Hapiste uyusturucuyu da kolay kolay birakacagini da zannetmiyorum zaten sigara icmeyen sigaraya basliyor uyusturucuyu nasil biraksin? Kandirilmissiniz ve muhtemelen hala kandiriliyorsunuz.

haberlerde hiç gördünüzmü bilmem. Adam eşi ile kaçıyor babası dava açıyor yıllar sonra bunlar çoluk çocuk sahibi olmuş ve adama karar kağıdı hapis cezası geliyor. Hemde evli olduğu çocuklarının annesi ile kaçtığı için. Olabiliyor yani

Son düzenleme:
evini bosalt ailenin yaninda otur bu arada cocukda buyur.bosanma sonucda senden once yasanmis bi olay icin bi darbede sen vurma esine mucadele edecek gucu kalmaz.cikinca yine birlikde yurursunuz

Kizzzzz töpe töpe avatarina bkmaktan yazini okuyamadim

Önünüzde başka seçenekler varken, hayata daha da sıkı tutunmanizi gerektiren bir evladınız varken neden intihar düşüncesi? Anlamıyorum, anlayamayacagim da!

Gerçekten ölümü ensenizde hissettiniz mi hiç? Ölümle burun buruna gelmiş o kadar aci cekerken bu haldeyken yine de hayata tutunmaya çalışan insanlar varken..neyse..

Hey dünya senin içindekiler ne garip böyle; kimi ölüme yürür belki de hiç uğruna, kimi her şeye rağmen yaşamak istiyorum diye bağırır son nefesine kadar..Kendi için mi? Bilmem, belki de yalnız, savunmasiz bırakmaktan korktuğu, kendine ihtiyacı olduğunu düşündüğü birileri içindir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…