- 27 Ağustos 2014
- 123
- 27
- 38
- Konu Sahibi alonedarkk
-
canım kocan ne için hapse girdi
canım boşanma kocan hapisteyken ailenle yaşarsın kocan çıkınca artık bir çaresine bakarsınız. bence eskiden olmuş birşey için şimdi ah vah etmenin faydası yok önünüze bakın. kocanızdan ayrılmanız için bir sebep göremedim2009 da kız arkadasyla arabada gezerkn babası yakalamıs kızın ve kızım kacırdı dıye ıhbaar etmıs kızda bunu onaylamıs baabasının korkusunda ve ceza yenı gelıyor ben bosanma taaftarı deyılım ama napıcam sasırdım herseyımı aılem karsılıyo ev sahıbı kııra ıstıyo kendıne gore aılemde veremzler bılıyorm kıramı napıcam
Yinede kendini bilen karekterli erkek kendinden 10yaş küçük ergen genç kızı kaçırmaz ayrıca uyuşturucuda kullanmaz artık iş bulmasıda zor olur hükümlü olunca , geçmişini anlatmadımı bu adam , kadınların dürüst, bekaret sahibi olmasını istiyorlar kendisinde bu meziyet yok ,neyini sevdin bu adamın sanırım ağzı iyi laf yapıyor zaten çok konuşan çok yalan söyler
ee biri yazmış o zaman 27 yaşındaydı diye ya bu konuları kim değiştiriyor...Esim suan 24 yasında 2009 da kac yasında oldugunu hesaplıya bılıysnz deyılmı
çok mantıklıYahu mantıklı mı bu şimdi aradan kaç sene geçmiş araba cezası gibi cezası şimdi gelir mi hiç. Kız o anda şikayet ettiyse kaçırdı diye ifade verdiyse o an zaten cezasını çekerdi o kadar sene beklerler mi hiç. Bir dosya bekler mi hiç savcılıkta adresi belli yeri kaçmamış ki tekrar şikayette yok eski konu kız bile evlenmiştir belki. Hem öyle her arabada yakalanan kaçmış mı oluyor yani o zaman tutuklansa anlardım da kaç sene sonra ceza mı gelir Allah aşkına hem de 5 sene kız kaçırmaktan hayret valla hiç inanasım gelmedi işlem yapılsa bunlar polise gitmediler mi neden o zaman yapılmamış demek ki serbest kalmış kaldıysa bu beyin cezası hadi diyelim dava dışarıdan sürdü bu zamana kadar zaten sonuçlanırdı nereden baksan mantıksız dosya ancak yeniden şikayetle açılır kız tekrar mı şikayet etmiş.
kocanı seviyor musun. seviyorsan beklersin. gidersin bebeğinle annenin babanın evine orda beklersin. daha 24 yaşında eşin. çıktığında 29. zaman o kadar çabuk geçiyorki. belki iyi halden erkende çıkaryorumlarınız ıcın cok tskler.
tabıykıde yasamayan bılmez ..
sadece sızlerdn akıl almak ıstedım
kocanı seviyor musun. seviyorsan beklersin. gidersin bebeğinle annenin babanın evine orda beklersin. daha 24 yaşında eşin. çıktığında 29. zaman o kadar çabuk geçiyorki. belki iyi halden erkende çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?