O kadar bosluktayım o kadar doluyum kı ıntıhar edicem !

Annem gençliğinin baharında 1 çocuk elinde, 1çocuk karnında asker beklemiş 18ay.
3 çocukla taksirli suçtan 6ay-1yıl cezaevinde kalacak olan kocasını beklemiş.. Daha ne zor günler....

Ve ben tahmin edebiliyorum ki daha nice nice hikayeler var. sizinki de bunlardan biri.. Allah yardımcınız olsun

Rabbim sabir versin cnm zor gercekten ama iyiyse esin sana karsi bence nankorluk olur bosanman bu konudan biraz sabrediceksin bekliyceksin artik hakkinizda hayirlisi neyse o olasun

canım boşanma kocan hapisteyken ailenle yaşarsın kocan çıkınca artık bir çaresine bakarsınız. bence eskiden olmuş birşey için şimdi ah vah etmenin faydası yok önünüze bakın. kocanızdan ayrılmanız için bir sebep göremedim

Yinede kendini bilen karekterli erkek kendinden 10yaş küçük ergen genç kızı kaçırmaz ayrıca uyuşturucuda kullanmaz artık iş bulmasıda zor olur hükümlü olunca , geçmişini anlatmadımı bu adam , kadınların dürüst, bekaret sahibi olmasını istiyorlar kendisinde bu meziyet yok ,neyini sevdin bu adamın sanırım ağzı iyi laf yapıyor zaten çok konuşan çok yalan söyler

diyorum kendi kendime sevdikte ne oldu herşeyimle yanında olurdum oldumda sonuç elde var "sıfır"

Esim suan 24 yasında 2009 da kac yasında oldugunu hesaplıya bılıysnz deyılmı

Bana da çok mantıksız geldi anlattıklarınız, arkadaşların eski konularınıza yaptığı yorumlara ne diyorsunuz?
Bir de karşı tarafla konuşup uzlaşma yolunu denediniz mi? Tek çare boşanmak mı?

Esim suan 24 yasında 2009 da kac yasında oldugunu hesaplıya bılıysnz deyılmı
ee biri yazmış o zaman 27 yaşındaydı diye ya bu konuları kim değiştiriyor...
arkadaşım kocan kız kaçırmamış sanırım kız rızasıyla arabada gezerken yakalnmışlar kızda iftira atmış sanırım..uyuşturucu muhabbetine çözüme kavuşturduğuna inanıyorsan bekle kocanı.

Aralari okumadim ama seviyosan bosanma ailende yanindaymis zaten esyalarini bi yere koy evi bosalt annenlerde kal kocan cikincaya kadar

Eşin 18 yaşında olurda kız 10 yaş küçükmüydü yoksa kız 16 yaşındamıydı orası anlamadım ,epey zor günler seni bekliyor
çok güçlü olman gerek bir çocuğun var sen hemen intiharı seçiyorsun ,

kocası 5 yıl önce 18 yaşındaymış, arabada gezdiği kız arkadaşı da 16 yaşındaymış o zmn. babasına yakalanınca kız çocuğa iftira etmiş, kaçırdı beni taciz etti demiş, kızın babası da bundan şikayetçi olmuş. kız da onaylamış. faturası 5 yıl sonra bugün konu sahibine kesilmiş. konu sahibi intihar edebilir. ama bu anlattıklarından kendi de emin değil, işin aslını öğrenmeye çalışıyor.

çok mantıklı

Artık kız reşit değilse cezalar çok ağır eskisi gibi değil bence uygun
bunuda herkes bilsin artık memlekete çocuk gelin olmasın

Bu suçun zamanaşımı süresi 8 yıldır kızlar. Suçu işlemiş olduğu tarihten itibaren 8 yıl geçmemiş oluyor, dolayısıyla ceza alması normal.

yorumlarınız ıcın cok tskler.
tabıykıde yasamayan bılmez ..
sadece sızlerdn akıl almak ıstedım

yorumlarınız ıcın cok tskler.
tabıykıde yasamayan bılmez ..
sadece sızlerdn akıl almak ıstedım
kocanı seviyor musun. seviyorsan beklersin. gidersin bebeğinle annenin babanın evine orda beklersin. daha 24 yaşında eşin. çıktığında 29. zaman o kadar çabuk geçiyorki. belki iyi halden erkende çıkar

5 sene uzun bir sure değil cezanin sonuclanmasi icin. Normal.

Bu davadan haberiniz yoksa esiniz bu konuda haksizlik yapmis size. Fakat bu bosanma nedeni degildir. Evliliginizde ki mevcut sıkıntılarınizin gidişatına gore karae vermelisiniz.
Eşinizi bosanmadanda ailenizin yaninda bekleyenilirsiniz.

intihar kelimesi son zamanlarda ne cok kullanilir oldu. Duygularin yogunlugunu anlatmak için bile kullanılıyor maalesef.
Hele bir anneyseniz ...

kocanı seviyor musun. seviyorsan beklersin. gidersin bebeğinle annenin babanın evine orda beklersin. daha 24 yaşında eşin. çıktığında 29. zaman o kadar çabuk geçiyorki. belki iyi halden erkende çıkar

Umarım ama gercekten o kada r cok sıkıntıdaym kı ıcım ıcımı yıyor bı ağlasam ıcımı bı bosltsam sankı bı nebze olsn rahatlıycm ruh halım cok bozuk Meger hayat toz pembe deglms bunu cok ıyı anladm maddı durum en zoru aılem kendı halınde banada cok yrdımları dokunuyor allaha sukur genede kotuym kotym ıste :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…