Merhabalar,
Biliyorsunuz önceki konumdan sevgilimle 3. yılımıza giriyoruz. Onu çok seviyorum ancak ilişkimizin nereye gittiği o kadar çok belirsiz ki..
Öncelikle sevgilimin annesi babası ayrı ve kendisi genellikle babasının dükkanında(market) çalışıyor. O kadar çok çalışıyorki haftasonları istanbulda tatilde istanbulda benim yanıma gelmiyor 7/24 dükkanda hatta bazen 2 gün uyumadığı oluyor, işine laf etmiyorum artık babası hiç bir iş bilmiyor özür dilerim abisi tatillerde geziniyor her işi kendi yapıyor. Her neyse konuyu kısa tutuyorum. O Bursa da ve ben İstanbuldayım. Dükkanları da Levent tarafında geçen sene 2 yıllık üniversiteyi bitirdi geldi. Tekrar bu sene sınava girdi. Tekrar Bursa da okumaya karar verdi ve geri gitti.Bende artık üniversite okumaya karar verdim onu beklemek yerine sınava hazırlanıyorum. Ama inanın ki 2 ayda 3 ayda bir görüşüyoruz 3 yıldır. O kadar çok bunaldım kii..
Arıyorum açmıyor, açtığında ben seni 10 dk sonra arayacağım diyor 2 saat sonra aşkım diye mesaj atıyor. Onu o kadar çok seviyorum ki herkes pembe gözlüklerini çıkarıp bak hayatına diyor. Bu işin nereye gideceğini bilemiyorum. 2 sene daha okuyacak sonra askere gidecek belki... Tüm bu süreye tamam dedim zaten ama benle ilgilenmemesi beni benden alıyor. En azın yemek yedin mi, yattın mı, hasta mısın bilmek istiyorum. Kızınca da dükkan da telefonla konuşamıyorum babam kızıyor diyor. Bende böyle olmasını istemiyorum diyor. 5 saate bir mesaj attığı yetmiyor, her kavgamız da ben herşeyin farkındayım kendimi düzelteceğim, hiç bir şeyi hesapları kitapları kafam almıyor artık diyor.
Bende bunaldım artık, kendimi o kadar değersiz, o kadar bunalmış hissediyorum ki ayrılmak istiyormuyum onu da bilmiyorum, ona desem bana her zaman ki kavgalarımızda sunduğu bahaneleri sunacak bende haklısın hayatım deyip susacağım. Görüşlerinizi bekliyorum, çıkmazdayım gibi birşey...
Sevgiler :)