- Konu Sahibi VuslataDair
-
32 yasındayım toplamda saydım 6 ayakkabım var oda 2 yazlık 1 kışlık 3 spor. Şimdiden her istediğini almak şimdiden yapılan kötulukmüş. Çunku ilerde allak korusun yokluğa düşsen ne yapacağını şaşırıp bocalarmışseni tebrik etmek istiyorum.
ne kadar güzel fikirlerin var.
şimdiden bunu görmen ve bu şekilde hareket etmek istemen çok güzel.
küçüklükten dur demek daha kolay.
yaş ağaç olayı.
şimdiden 2 kumbara ile para biriktirmeye alıştır derim ben.
ekonomi öğrensinler.
birlikte eski olan ayakkabılara biraz bakım onarım, boya yapıp tekrar kullanışlı hale getirebilirsin.
eşyalarını azaltma da iyi bir yöntemdir.
mesela bazı eşyalarını göz önünden kaldır.
bir zaman sonra hafta ya da ay geçtikten sonra başkasını alıp önceden aldıklarını koy ki sanki yeniymiş gibi bir his uyansın içinde.
10 çift ayakkabı bana fazla gibi geldi.
ama bu konudatecrübeli aneler eminim durumu daha iyi değerlendireceklerdir.
sagol canımseni tebrik etmek istiyorum.
ne kadar güzel fikirlerin var.
şimdiden bunu görmen ve bu şekilde hareket etmek istemen çok güzel.
küçüklükten dur demek daha kolay.
yaş ağaç olayı.
şimdiden 2 kumbara ile para biriktirmeye alıştır derim ben.
ekonomi öğrensinler.
birlikte eski olan ayakkabılara biraz bakım onarım, boya yapıp tekrar kullanışlı hale getirebilirsin.
eşyalarını azaltma da iyi bir yöntemdir.
mesela bazı eşyalarını göz önünden kaldır.
bir zaman sonra hafta ya da ay geçtikten sonra başkasını alıp önceden aldıklarını koy ki sanki yeniymiş gibi bir his uyansın içinde.
10 çift ayakkabı bana fazla gibi geldi.
ama bu konudatecrübeli aneler eminim durumu daha iyi değerlendireceklerdir.
sagol canım allah arzı olsun duan ıcıngebelik cizelgen arada gözüme carpardı yolun sonuna gelmişsin hayırlı doğumlar insallah
ama konuna gelince doğum heycanı hamilelik hormonları falan abarttığını düşünüyorum
haklısın canım cok haklısın bende bunu gordum ıste bugun yanı mutlu olsun ısterken zarar verıyorum demekkı32 yasındayım toplamda saydım 6 ayakkabım var oda 2 yazlık 1 kışlık 3 spor. Şimdiden her istediğini almak şimdiden yapılan kötulukmüş. Çunku ilerde allak korusun yokluğa düşsen ne yapacağını şaşırıp bocalarmış
sagol canım allah arzı olsun duan ıcın
bende sonradan dusundum abartıyormuyum dıye suan normal davranıyor bende normal davranıyorum ama almayacagım gercekten kusura bakmasın
sagol canımAyni duygu sanirim hepimizde var , imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya calisiyoruz cocuklarimiz icin.
Ayni seyleri arkadasimla konusuyorduk gecen gun, kendi yokluklarimizi , ozendiklerimizi de onlarda yasiyoruz herhalde diye.
Ama cocuklarimizi zorluga, yokluga da alistirmak, direncli olmayi ogretmemizde lazim.
Simdi benim oglumda aldigimi giyiyor, sanirim buyudukce istekleri olacak belki farklilasacak.
Kiz cocugu farkli tabi, daha duskun susune:)))
Muhtemelen arkadasinda gordugu begendigi bir seyi aradi, bulamadi.
Yinede 10 yasinda cocuga 10 cift ayakkabi fazla geldi bana.
Sanirim ona bir butce yapip , bunun disina cikmadan ihtiyaclarini karsilamayi teklif edebilirsiniz.
Yada bazi seyleri harcliklariyla alabilecegini, sizin onayladiklarinizi tabi.
Ama uzmeyin kendinizi, benim de esim cok sik seyahat eder ve bazen bazi seyleri bu eksikligi gidermek icinde yaptigimizi farkediyoruz.
Yani yine hata bizde.
Bunlar asilamayacak yada duzeltilemeyecek seyler degil arkadasim.
cok haklısınız ıste bugun bu olay dank dıye vurdu kafama bızzat gordum yanı yasadım gordum ve anladım ona kotuluk ettıgımıŞunu unutmamakta fayda var; çocukların her istediğni almakla onlara aslında iyilik yapmış olmuyoruz.
Kendi gözlemlerimden yola çıkayım, her istediği alınan çoçukları mutlu etmek zorlaşıyor hemde bu çoçuklar dur! dan anlamaz oluyorlar.
Hatta şöyle söyleyim biraz da istemdışı yaş ilerledikce Kendilerinde olanın başkasında olmadığını fark ettiklerinde küçümsemeye başlıyorlar.
Bunlar cocuğun karakterinde yer ettiğini düşünecek olursak inan aslında çok büyük kötülük yapmış oluruz evlatlarımıza...
haklısın canım cok haklısın bende bunu gordum ıste bugun yanı mutlu olsun ısterken zarar verıyorum demekkı
o kadar magaza da bır tane mı begenmez ınsan cıldırdım delırdım resmen
alma annesi ne olcak sonra alırsın sen kıyamazsın gene
boşver son haftan ohhh misss
darısı basıma insallah bende görürüm o günleri insallah
hamilelik fazla duygulu yapıyor insanları boşver rahatla
yazık o kadar aglamana bu halinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?