o kadar cok agladım kı bugun

canım evet gercekten bır kural koyup ondada sebat gosterırsen uyuyorlar bu konuda sıkıntı yok ama ıste benım hatam empatı yapıp kendımı onun yerıne koyup mutlu olsun gozu bırseyde kalmasın dusuncesıyle hareket etmekdı
davranısınız gercekten guzel bende bazı sıkıyonetım tedbırlerımı hayata gecırecegım onların ıyılıgı ıcın bakalım allah hepımızın yardımcısı olsun amin

bılmıyorum canım senın dedıgın gıbıde dusundum ama yınede kendımde buldum hatayı bırde tek magazaya bakmadık kı canımm ınan hatırlamıyorum ama sanırım4 magazaya baktık sanırım dusun hıc begenmedı

bence bir daha sana ayakkabı almayacağım diye kızmayın, yazık ya o da çocuk sonuçta düşünememiştir. ayakkabıların eskisin, o zaman sana yenilerini en beğendiklerini alırım deyin. hiç almayacağım derseniz çocuk ciddiye alır bunu hatta büyütür gözünde, annem bana hiçbir şey almayacak artık der belki, üzülür...

haklısın canım cok haklısın bende bunu gordum ıste bugun yanı mutlu olsun ısterken zarar verıyorum demekkı
o kadar magaza da bır tane mı begenmez ınsan cıldırdım delırdım resmen

Onun canı annesiyle gezmek istemiş :)

Yaşı gereği seçme hakkını kullanmak istiyordur annesi.Bu kadar üzülme...
Ben kaç yaşındayım,bir ayakkabı için kaç gün geziyorum:)

canım 10 yasında ama dıkkat cekme donemını gecmedı mı sence dahası zaten butun vaktım onlar esım yanımızda degıl zamanım onların a dan z ye herseylerını dusunup ılgılenmekle gecıyor ama ıste kımse mukemmel degıl....hatalıymısım demek kı

Onun canı annesiyle gezmek istemiş :)

Yaşı gereği seçme hakkını kullanmak istiyordur annesi.Bu kadar üzülme...
Ben kaç yaşındayım,bir ayakkabı için kaç gün geziyorum:)

bılmıyorum canım cok uzuldum ya dedım ya dunya tepeme gectı sankı
bende tam tersı canım gırerım alır cıkarım ne tezgahtarı yorarım ne kendımı:)

bu yaz almayacagım dedım canım zaten o kadar hızlı buyuyorlar kı alıyorum hep mecbur hatta kucuk kızım buyuyunce ben hep ablamdan kalanları gıydım falan dıyemesın dıye kucuk kızıma da yenı alıyorum elımden geldınce
okul acıldıgında alacagım mecbur ama bugun cok uzuldum ne bıleyım ya

çocuğunu bu kadar düşünen ilgilenen bir anne hatalı değil bence belkide bebeği kıskandı belki birinde bişey gördü onun aynısını istedi bulamadı çocukları tamamen anlamak mümkün değil

Oooo ocukluğa inersek hepimize terapî gerekebilir benimde buyuk ihtimal bi dene vardı. Aklımda kalan tek şey bi et bebeğiöin olmaması. Yani lahana bebekde denilebilir. Hep plastik aldılar acayım anneme tel 2 cift lafım var.

Arkadaşın dedği gibi bi ayakkabı beğenmiştir onu aratmıştır. Tam isteme çağları. Hiç üzülme gercekten rahat uyu bence

çocuğunu bu kadar düşünen ilgilenen bir anne hatalı değil bence belkide bebeği kıskandı belki birinde bişey gördü onun aynısını istedi bulamadı çocukları tamamen anlamak mümkün değil
sagol canım tesellın ıcın
haklısın onları anlamak zor ama benımde ıstedıgım cok sey degıl kıymet bılsınler yeter
rabbım hepımıze kıymet bılen hayırlı evlatlar versın ınsallah amin

benımde o kadar cok sey ıcımde kalmıstır kı bırde ben 2 aylıkken annem benı terkedıp gıtmıs hıc bılmedım onu dusun ınankı her sabah veya gun ıcınde her vesıleyle en az yuz defa oper koklarım sevdıgımı soylerım ıkısıde bana oyle duskunler gecenlerde dogumda bana bırsey olursa ne olacak benım kızlarım dıye oyle agladım kı el bebek gul bebek nazlı nazlı yetıstırdım onları gozlerıne yas dusurmedım hamdolsun rabbım her daım yardım ettı o buyuttu ben coban oldum baslarında ınsan dogru yaptıgını dusunurken boyle toslayınca fena oluyor ıste

amin saolun ama siz hamilelikten de bu kadar duygusalsınızdır bi ayakkabı için beişi bu kadar üzmeye değmez çocuk bu bugün beğenmez yarın beğenir

amin saolun ama siz hamilelikten de bu kadar duygusalsınızdır bi ayakkabı için beişi bu kadar üzmeye değmez çocuk bu bugün beğenmez yarın beğenir
haklısın canım o da var carsamba gunu ınsallah sezeryana gırecegım kaygılarım dız boyu bu da ustune tuz bıber oldu....

Tesekkur ederim Senacim, bende oyle :))
Ayni seyi bizde yasiyoruz inan, oglum 8 yasinda i- pad , tablet, psp , laptop hepsi var.
Gerci ozel olarak ona alinmadi psp haric ama evde olunca oda sahiplendi tabi kendince.
Simdi odasina laptop istiyor ama izin yok tabi.
Tableti kaldirdim, digerleri zaman sinirli ve arada ceza da aliyor kullanamiyor.
Almamak lazim, belki onune hedef koymali,sahip olsa bile haketmeli, ozveride bulunmali , simdi bu taktigi uyguluyoruz.
Sorumluluk almayi ogretmeye calisiyoruz ama zormus ebeveyn olmak.
Umarim gurur duyacagimiz bireyler yetistirmeyi basaririz.
Bu arada 3. Melegini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Evet dedimya çocukluğa inersek çıkamayız dîye. Sen bunları yaşadığın için çok üzüldün ama inan eminimki annelik her şstediğini yapmak demek değil. Her istediğini tam tersi kötülük demek. Bi yerde ta okudum ya dinledim hatırlamıyorum ama varlıktan yokluğa düşen kız cocuklarını tehlikeler bekler diye. Ağzıma almak istemiyorum anla artık. Cok etkilendim ben kız annesi olarak. O yızden yokluğada yada herkezde olan onda olacak diye bi kaide olmamamasını öğrenmesi lazım. Konuşarak anlat bıkma sürekli anlat her defasında anlat

haklısın canım
bızım hayalını bıle kuramayacagımız her seye sahıpler
ınsallah gurur duydururlar kendılerıyle
3. de gelseydı
hayırlısıyla ınsallah
cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…