o kadar cok agladım kı bugun

anlatırdım ara ara
ama demek kı etkılı olmamıs bırde yasatmak lazım yanı ıhtıyac ve ıstek ayrımını yapıp ona gore hareket etmek gerek gercekten ben bunu bılıyor fakat uygulamıyordum her ıstedıklerını alıyordum ıhtıyacları hıc olmadı zaten cunku hep herseylerı vardı
sımdı en azından ne yapmam gerektıgını bılıyorum rabbımın ıznıyle ınsallah bu gıdıse dur dıyecegım allah hepımızın yardımcısı olsun amin

ınsallah canım ya
ama ınsa kaygılanmadan edemıyor ıste cok tesekkur ederım allah razı olsun zamanını ayırdın

est. ablacım kıyamam senin üzülmene ben hiç bi şeyi takma kafana bebeğini kucağna bi al her şey düzelicek inş. iyi geceler çıkıyorum bebeğini hayırlısıyla kucağna alırsın inş.

Benım ikiside sezeryan senin ilki neydiki
hıc sorma canım ılkı normal dogumdu tam 20 saat surdu neler yasadıgımı anlatamam belkı bır hamıle falan burayı okur kımseyı korkutmak ıstemem ama sunu soyleyım on yıl oldu ben unutmadım dusun artık.....ıkıncı kızımı bu sebebten kendı ıstegımle sezeryan yaptırdım
bu ucuncu sezeryan olacak tabıı ama 33 yasındayım kendımı gec kalmıs da hıssedıyorum zaman zaman
hersey yolunda hep kontrollerde falan.... rabbım bana ve tum hamılelere kolay dogum saglıklı evlat nasıp eder ınsallah amin

yazan herkese degerlı fıkırlerınden dolayı cok tesekkur ederım allah razı olsun cok uykum geldıgı ıcın cıkacagım hayırlı geceler herkese

Amin cnm maşşallahh sana 3 dene her yiğifin garcı değil tebrik ediyorum seni idolumsun artık

en iyisini yapmışsın canım yok kavramını bilmeli veya hayır. hayatta herzaman siz olmicaksınız yanında herşeyi fazlasıyla olursa ilerde birşey istediğinde ve olmadığında bunalıma girer veya olması için elinden geleni yapar sizi yıpratır vs. küçüklükten alışması lazım 3. bebişinde mutluluk getirsin inş. canım rahat rahat pırt diye doğurursun inş.

yazanlar olmuş ama ben de demek istiyorum. öncelikle hayırlı doğumlar dilerim şimdiden.
benim çevremde durumu çok iyi olanlar da dahil 10 tane ayakkabısı olan çocuk bilmiyorum açıkçası. yani insan durumu varsa çocuğunu çok rahat yetiştirmek ister ama bir yere kadar. yani "ben görmedim ama çocuğum görsün" mantığı bir yerden sonra ters teper ve bu olayda yaşadığınız gibi çocuğunuzu memnun edecek bir şey kalmaz. bu da ilerde onun hayatında mutlu olmasını engelleyen bir sorun olur. arkadaşlarıyla, sevdiğiyle belki de sizle olan ilişkisinde bencilliğe dönüşen davranışları olabilir. ayrıca doyumsuz insan mutlu da olmaz. aldığı hazzın marjinal faydası azalır. çocuğunuzun birşeylerin kıymetini anlayıp mutlu olabilmesi için onu ufak şeylerden mutlu olmasını sağlayacak şekilde yetiştirin bence. yarın 5 binlik bilgisayar alırsınız beğenmez, mutlu olmaz. ergenliğinde 500 liralık ayakkabı alırsınız beğenmez. bu da iyi bir şey değil yani çocuğunuz için.

abla sen nasıl dayandın ya 20 saat çok korktum şimdi doğurma gibi bi ihtimalim yok ama sezaryanda da kilolar kalıyo diyolar sen hangisini önerirsin

Sezeryanda.kilo kalmiyo gobek kaliyo albumlerimde resimlerin var ki 20 kusur kilo almistim hamileykrn ben sezeryani rahatlik olarak goruyorum cokta rahat gecirdim gece 1 de dogurdum sabah 8 de dolaniyodum

senam merak etme canim benimde 10 yasinda kizim var ayni hic bir sey begenmez inanki heves edip neler aliyorum ama o hep ayni tisortle ayni pantalonu giyiyor birak eskitemiyorda en son o evde yokken atiyorum cope sonra baska seciyor onu giyiyor kesintisiz aylarca yika giy misali arkadaslarimin kizlari nasil giyiniyorlar o kadar ozeniyorum ama benim kizin umrunda degil esim bile soruyor askim bunun birseyi yokmu gecen aldiklarim kucukmu geldi diyor o derece aliyoruz kari koca giyen yok ustelik arkadaslari ayaklarin kucuk demis buda ayaklarim buyudu deyip kac tane ayakkabi aldirdi gecen okuldan geliyor vucut kucucuk ayakkabilar bedenine gore 2 Numara buyuk anlayacagin ayakkabiyi buyuk giyince arkadaslari alay etmeyecek mantigi kendine cozum bulmus itiraf etti dana bide azicik babasiyla diyoruzki bugun ozel biyere gidiyoruz en guzel kiz sen ol diye bak bunlari giy diyorum niyeki rukusler partisinemi gidiyoruz diyorneden dedigim zaman renkli renkli ne bunlar diyor sadece lila rengi seviyor hanimefendi ahhhh cok dertliyim bende simdi 7 yasindaki oglum basladi yeni yeni oda strec pantalon haricinde baska birsey giymek istemiyor ne yapayim canlari sagolsun yavrularimizin

umarim sorunsuz bir hamilelik gecirirsiniz ve rahat bir dogum diliyorum
ben sizin yerinizde olsam
hangi ayakkabi istiyorsa alirim
asla icinde kalmasin
kucukken bende varlikli yetismedim esimde
bizd sizin gibi istiyoruz evlatlarimiz yokluk görmesinler

evet ben sizin yerinizde olsam istedigi ayakkabiyi alirim
ama iste ödül olarak veririm yani ne bileyim dersi iyidir birsey yapmistir vs bunu tam bilemem
kizim daha 19 aylik benim
yani ne yapar eder istedigi ayakkabiyi alirim
icimde kalmasin
cok büyür
cok üzülürüm

ahh canım zaten karnın burnunda bu sıcakta hiç çıkmasaydın keşke, kararında çok isabetli yokluk gören her anne baba gibi istediniz ki çocuklarımızın herşeyi olsun onlar yaşamasın yokluğu ama şimdiki çocuklar bi alem be canım, bırak yoklukta görsün çocuklara herşeyi verince öyle alışıyolar ilerde etrafındaki herkesten fedakarlık bekleyen bireyler oluyolar,geçen yıl Ankarada ünlü bi oyuncak dükkanına girmiştim çok severim oyuncakçıları, bi kız çocuğu 4-5 yaşlarında yanındada annesi var, 2 bebek arasında gidip geliyo anneye nazlanıyo belli ki ikisinide istiyo, annesi dediki kızım ikisine birden paran yetmez, paran dedi, orda ben iyice meraklandım bunları izliyorum, neyse bebeklerden birini aldı kasaya gittiler,meğer çantasında kumbarası varmış kasadaki genç arkadaşa verdi abi dedi bunu aç, neyse çocuk açtı saydılar 7 lira eksik dedi çocuk tebessümle, kız annesine baktı, ben tamamlarım bu seferlik dedi annesi çıkardı 10 lira verdi, aldılar bebeği annesi poşetlerken kasadaki arkadaşa dediki abi şu bebek ne kadardı (almak istediği diğer bebeği soruyo) şimdi biriktirdiğin paradan azcık daha fazla biriktirceksin o zaman gel onu da al dedi, giderken kız annesine diyoki anne hep bozuk para veriyosunuz azcıkta kağıt para verinde çabuk biriksin
ayy yavrum ağzını yiyesim geldi,şimdi bu çocuk o bebeğin kolunu kanadını koparmıcak eminim, bi kenara atmıcak iki gün sonra,keşke kadını çevirip önünde saygıyla eğilseydim

abla sen nasıl dayandın ya 20 saat çok korktum şimdi doğurma gibi bi ihtimalim yok ama sezaryanda da kilolar kalıyo diyolar sen hangisini önerirsin
canım ne yapacaksın dayanmayıp rabbım verdı kuvvetı cok sukur ama korkma benım yarım saat ıcınde dogurup cıkan arkadaslarımda var her ınsan bır olmuyor yanı:)
sezeryanda kıloda gobekde kalmadı bende canım ıkıncı kızım sezeryandı ve o 1.5 yasındayken ben 60 kıloya dustum karnım falanda dumduzdu sonradan aldım kıloları sezeryanla ılgısı yoktu kı
bu hamılelıgım 74 kılı ıle basladı ve omrumde ılk kez 90 kg gordum suan sanırım 95 e dayandım tartılmıyorum kafama da takmıyorum allah buyuktur
tavsıyeye gelınce sezeryan dıyorum yasadıklarımdan yola cıkarak:)

sorma canım evın ıcınde bıle adım atmak ezıyet oldu bana carsamba gunu ınsallah sezeryan ıle dogum yapacagım
anlattıgın olay cok guzeldı gercekten kadını takdır ettım
bızımkıler kumbaralarında bırıktırıp ceyrek altın yapıyorlar hatta babaları dıyor kı yandım ben bunlarda anaları gıbı altın delısı oldu dıyor bende dıyorum sen neden uzuluyorsun alacak olan dusunsun dı mı ama:)
ozellıklede onlar ıcın ıyı bırer bırey olmaları ıcın cekı duzen verecegım bu alısverıs olayına bu yaz artık ıhtıyac olmayan bırsey almayacagım kesın kararlıyım 3. hatunda gelıyor bakalım kısmet artık:)))

ben iğne bile olamıyorum elim kesilse ağlıyorum nasıl doğurcam bilmem:C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…