o kadar çok değiştimki kendimi görmek istemiyorum.yardım lütfen..bi fikir söyleyin.

kapattimgitti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
248
67
73
Ameliyat olalı 3sene oldu bütün şikayetlerim geçtiği için kimseyi yanlış yönlendirmemek adına yazdıklarımı siliyorum. Herkese çok geçmiş olsun sağlıklı huzurlu mutlu ömürler :)

Son düzenleme:
Slm biraz önce eski konularınıza da göz attım sanırım sorununuz psikolojik sürekli bi duygu Değişimi yaşıyorsunuz aslında burnunuzu beğeniyorsunuz ama eski burnunuza özlem duyorsunuz bence rahatlayın artık
Sonuçta burunda sorun yaşamıyorsunuz düşme çökme gibi, rahatlayın artık

Teşekkürler cevabiniz için.evet zaten psikolojik destek aliyorum pskiyatrim ilaç tedavisinden sonrada anladiki aslinda begeniyorum burnumu.herkes çok begeniyo ama yaşayanlar mutlaka vardır bu değisimi kaldiramiyorum.okadar değişik bi durum eski halinizi biliyorsunuz sabah uyaniyosunuz eski sizsiniz ama bi bakiyosunuz farkli bi burun.insan kafayı böyle yiyo.tabiki çökme düşme yok ama bukadar degisim ve kisaltma bikaç sene sonra inşallah buna sebep olmaz diye dua ediyorum.ömür böyle geçmez bilsem ritim bozukluğundan kalp yetmezliginden ölüp gidecegimi.hayatta bu ameliyati olmaz bu işlerede girmezdim.insanlarin yuzunde burun görmek.göz temasi kurmak.her insanin aa burnu yüzüne ne uyumlu ne güzel..demelerim.benim böyle dertlerim yoktu.boşuna evham yapiyo geliyodur size ama psikolojik tahribatini bir ömür aşacagimi düşünemiyorum bu sebepten yalniz miyim var mi aramizda böyleleri belki bişey söylerler alişmişlardir yalniz degilimdir deyip hayatima devam etmek istiyorum.beynimi formatlayip bu halimle kaldigim yerden devam etmek istiyorum yeniden gulup eglenmek makyaj yapip taki takabilmek.görüntü bir insanın herşeyidir.ve bunlari psikolojik yasiyo olmak kadar kötü başka bişey yok

Merhaba canım.. burnun şuan da eski burnuna göre çok mu kötü ki bu kadar karamsar ve mustsuzluk içindesin.. ayrıca ne zaman ameliyat oldun yeni olduysan belki şişliklerden dolayı olmuş olabilir.zaten burun ameliyatında 6 ay sonra şişlikler iner benim bildiğim..hangi doktora ameliyat oldunuz ?

senin için çok sorun olduysa için rahat değilse doktorunla konuş lütfen bu konuyu..belki revizyon burun estetiği olarak tekrardan düzeltme yapabilirler rahatsız olduğun yerleri.. ama en azından bir süre bekle burnun dinlensin çok hasar görmesin daha fazla canım.. hayırlı sabahlar

Allah korusun de canım.. şimdilik alışamadığın için belki takıntı haline getirdin bunu ama biraz zaman geçince belki bu burnuna da çok alışacaksın.. hepimiz de bu tarz duygular olur alıştıgımız bir seyden kopmak bizleri üzer ama insan yeni gelen durumlara da alışıyor bu hayat böyle.. burnun kötü olmadıysa bence hiç dert etme önemli olan yüzüne yakısması kötü olmaması..

İnşallah için en yakın zaman da rahatlar diyelim.. esen kal canım :)

Merhaba size özeldende yazdım.mutsuzluk karamsarlık değil.etrafımda ameliyat olan çok yakın akrabalarım babam vs.var ben sürecin nasıl geçtiğini çok iyi biliyorum.nefes darlığı sebebiyle oldum zaten aileden genlerde yamukluk var üzerine küçükken geçirdiğim kaza kırik burun sonrasında kalp akciger fonkaiyon bozuklugu zorunlu ameliyat.benim asıl problemim kendimi yadırgıyor olmam.bunu ameliyat olmayan birisi kesinlikle anlayamaz.

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.. belki de genetik meselesi olabilir bu dediğin gibi ama her şeyin illaki bir yolu çözümü vardır.. yeterince sabretmiş birine benziyorsun derdi veren sabrı da veriyor bir şekilde peki şuan için burnun nasil sağlık anlamın da ne gibi sorunlar yaşıyorsun ?

Burnum eski burnuma göre çok güzel oldu.çevremden aldigim hatta beni tanimayanlardan duyduğum tepkiler çok güzelsin güzelleşmişsin yüzün gözün ortaya çıkmış çok doğal ve yüzüne çok yakışmış gibi gerçekten objektif güzel yorumlar.yani kötü değil.fakat eski burnunuzdan memnun olarak bi ameliyatı yapmak zorunluluk olunca en büyük kaybı kendinizi yadırgamak oluyo.buraya bunları yqzmamın nedenide zaten bu.süreci yaşayıp mutlaka benim gibi kendisini yadırgayanlarimiz olmuştur ben yalniz değilimdir hayatımı nasıl bu süreci aşarak devam ettirmeliyim yaşayanlara.kendisini varsa uzun süre yadırgayanlara sormak istedim.

canım neden kendini yadırgıyor sun ki ? bu herkeste hepimiz de olacak bir durum tek sana ait bir özellik değil ve nihat hoca bile demişti bir zamanlar birisi aramıstı hocayı burnumdan rahatsızım hocam fazla takıntı yapıyorum burnumu yaptırsam günah olur mu demişti çok iyi hatırlarım ki hoca da eğer burnunuzdan gerçekten rahatsızsanız fazla takmışsanız ameliyatınızı olun demişti.. bu insanın elinde olan bir durum değil takmak kadar kötü bir hastalık yok çünkü.. hem senin sağlık söz konusu için de yaptırmışın nefes alabilmek kadar güzel bir şey var mı bu dünya da? şuan da nasil nefes alıyorsun peki canım

Sağlik olarak hiçbir sıkıntım yok ama ileride çökme düşme gibi götürüleri olmamasının garantisini hiçbir doktor veremez.heleki menopozda kemik yoğunluğu kaybedilince.şükrediyorum.ne zorluklar yaşadığımı bir ben bi rabbim bilir.kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın.VE KESİNLİKLE ÇOK AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM.BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI OLMAK KİŞİNİN, ALTINDA YATAN SEBEBİNİN BAMBAŞKA BİR PSİKOLOJİK SORUNLA İLGİSİ VARDIR.PSIKOLOG VE PSİKİYATIRLAR BUNU SÖYLER BEN DEĞİL.VE HERKESE TEK TAVSİYEM KENDİNİZİ KUSURSUZ DOĞALLIĞINIZLA YAŞATIN.SAĞLIK DIŞINDA ESTETİK YAPTIRMADAN ÖNCE MUTLAKA SORUNUNUZUN AMELİYATLA DEĞİL, TERAPİYLE ÇÖZÜLECEĞİNİ BİLİN.TERAPİ SONUCUNDA DOKTORUNUZ SİZE BU AMELIYATI OLMANIZ GEREK DERSE İŞİNİN UZMANI VE RUH SAĞLIĞINNI SİZDEN DAHA İYİ BİLDİĞİ İÇİN OBJEKTİF SİZE BU AMELİYATI ASLINDA NEDEN OLMAK İSTEDİĞİNİZİN NEDENLERİNİ.NEDEN OLMALI NEDEN OLMAMALASINIZIN NEDENLERINI AÇIKLADIĞINDA BU İŞE GİRİŞİN.İNŞALLAH AMELİYAT OLACAKLAR OKURLAR BU YAZDIKLARIMI

canım bu burun konusuna gelince çok hassas olduğunu hepimiz biliyor hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ama böyle de korkuyla yaşayamazsın o yüzden relax ol olmuşsun burnundan için güzel yorumlar da almışsın daha fazla düşünme..farzet ki ameliyat olmadın ? burnunun gene düşme kırılma gibi bir garantisi var mıydı? bu burun ameliyat olsan da kırılabilir ameliyat olmasan da kırılabilir.. birisi bir yumruk atsa ameliyatsız burun bile çok kötü hale gelebilir :) ben kendimi zaten yapmacık bulmuyorum kimse de bulmaz herkes kendince doğaldır... insanın taktığı bir şey varsa o ayrı bir söz konudur :) senin için geçmiş olsun diyorum daha fazla da düşünme artık bir şey olacaksa olur olmayacaksa olmaz bunları düşünerek kafan çok karışır..

Canım kusura bakma ama işte asıl sorun bunu takıntı yapmak.normal düşünen bir insan asla takıntılı olmaz.bu bir psikolojik rahatsızlıktır.demek istediğim çok açık.bu ameliyatları sadece estetik olarak(yani takıntı olarak) yapmadan önce mutlaka psikolog terapisi alınmalı.asıl problemin kişide gerçek anlamda ne olduğunu bulmak.çoğu burnundan rahatsız olan insanların obsesif bozukluğu olduğu gerçek.ilaçlarla ayakta duran birisi için çok bile konuşuyorum.kimseye olmayın demiyorum.sadece kendinizi tanıyın.öyle iyi olacaksanız eğer bunu bir psikologun sizi tasdik etmesinden sonra yapın.çünkü asıl problemin ne olduğunu ancak uzman birisi çözer.bu ameliyatı ol, yada bu ameliyatı olmadan önce çözmen gereken şeyler var der yönlendirir.ve en sağlıklı olanı budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…