- 14 Ekim 2014
- 248
- 67
- 73
- Konu Sahibi kapattimgitti
-
Slm biraz önce eski konularınıza da göz attım sanırım sorununuz psikolojik sürekli bi duygu Değişimi yaşıyorsunuz aslında burnunuzu beğeniyorsunuz ama eski burnunuza özlem duyorsunuz bence rahatlayın artık
Sonuçta burunda sorun yaşamıyorsunuz düşme çökme gibi, rahatlayın artık
Merhaba canım.. burnun şuan da eski burnuna göre çok mu kötü ki bu kadar karamsar ve mustsuzluk içindesin.. ayrıca ne zaman ameliyat oldun yeni olduysan belki şişliklerden dolayı olmuş olabilir.zaten burun ameliyatında 6 ay sonra şişlikler iner benim bildiğim..hangi doktora ameliyat oldunuz ?Forumdan konuştuklarim ya da takip edenler durumumu bilir ama bilmeyenler için bikez daha kisaca anlatayim.kucuk yasta gecirdigim kazadan dolayi ve anne rahmindeki kikirdak form eksikliginden yillar içinde deforme olan burnumdan dolayi.ameliyat oldum akciger ve kalp rahatsizligimdan.eski burnumu o haliyle bile severdim.şu yaşıma geldim herkes ama herkes burnumla dalga geçerdi.büyüklügunden bahsedip aslinda şöyle olsa böyle olsa güzel olur diye psikolojik baskı yapıp aslinda belkide hicbi sorunu olmayan dış görünüşümdede burnumun çirkinliğine beni inandırdılar.böyle bir çevredeyim yani anlayacaginiz.olmak zorunda kaldim ameliyatimi ama eski halini begenerek olmak zorunda kaldim.Hala dönem dönem krizler geçsede alıştim desemde hiçbizaman eski burnumu istemem geçmeyecek gibi geliyor.nolur okuyanlar bişeyler yazsınlar aramızda tecrübeliler var.yadırgama evrelerimi de atlattım sadece aklım hep eski burnumda ne güzeldi demekle geçiyo.insanlarin yüzüne bakamiyorum düzgün göz teması bile kuramıyorum kafamı hep bi garip tutup ne biliyim asosyal oldum galiba.ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz sizdede böyle garip şeyler var mı?insanlarla iletişiminiz nasıl? Değişimim çok büyük diye mi böyleyim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinicem
senin için çok sorun olduysa için rahat değilse doktorunla konuş lütfen bu konuyu..belki revizyon burun estetiği olarak tekrardan düzeltme yapabilirler rahatsız olduğun yerleri.. ama en azından bir süre bekle burnun dinlensin çok hasar görmesin daha fazla canım.. hayırlı sabahlarMerhaba canım.. burnun şuan da eski burnuna göre çok mu kötü ki bu kadar karamsar ve mustsuzluk içindesin.. ayrıca ne zaman ameliyat oldun yeni olduysan belki şişliklerden dolayı olmuş olabilir.zaten burun ameliyatında 6 ay sonra şişlikler iner benim bildiğim..hangi doktora ameliyat oldunuz ?
Allah korusun de canım.. şimdilik alışamadığın için belki takıntı haline getirdin bunu ama biraz zaman geçince belki bu burnuna da çok alışacaksın.. hepimiz de bu tarz duygular olur alıştıgımız bir seyden kopmak bizleri üzer ama insan yeni gelen durumlara da alışıyor bu hayat böyle.. burnun kötü olmadıysa bence hiç dert etme önemli olan yüzüne yakısması kötü olmaması..Teşekkürler cevabiniz için.evet zaten psikolojik destek aliyorum pskiyatrim ilaç tedavisinden sonrada anladiki aslinda begeniyorum burnumu.herkes çok begeniyo ama yaşayanlar mutlaka vardır bu değisimi kaldiramiyorum.okadar değişik bi durum eski halinizi biliyorsunuz sabah uyaniyosunuz eski sizsiniz ama bi bakiyosunuz farkli bi burun.insan kafayı böyle yiyo.tabiki çökme düşme yok ama bukadar degisim ve kisaltma bikaç sene sonra inşallah buna sebep olmaz diye dua ediyorum.ömür böyle geçmez bilsem ritim bozukluğundan kalp yetmezliginden ölüp gidecegimi.hayatta bu ameliyati olmaz bu işlerede girmezdim.insanlarin yuzunde burun görmek.göz temasi kurmak.her insanin aa burnu yüzüne ne uyumlu ne güzel..demelerim.benim böyle dertlerim yoktu.boşuna evham yapiyo geliyodur size ama psikolojik tahribatini bir ömür aşacagimi düşünemiyorum bu sebepten yalniz miyim var mi aramizda böyleleri belki bişey söylerler alişmişlardir yalniz degilimdir deyip hayatima devam etmek istiyorum.beynimi formatlayip bu halimle kaldigim yerden devam etmek istiyorum yeniden gulup eglenmek makyaj yapip taki takabilmek.görüntü bir insanın herşeyidir.ve bunlari psikolojik yasiyo olmak kadar kötü başka bişey yok
İnşallah için en yakın zaman da rahatlar diyelim.. esen kal canım :)Allah korusun de canım.. şimdilik alışamadığın için belki takıntı haline getirdin bunu ama biraz zaman geçince belki bu burnuna da çok alışacaksın.. hepimiz de bu tarz duygular olur alıştıgımız bir seyden kopmak bizleri üzer ama insan yeni gelen durumlara da alışıyor bu hayat böyle.. burnun kötü olmadıysa bence hiç dert etme önemli olan yüzüne yakısması kötü olmaması..
Merhaba canım.. burnun şuan da eski burnuna göre çok mu kötü ki bu kadar karamsar ve mustsuzluk içindesin.. ayrıca ne zaman ameliyat oldun yeni olduysan belki şişliklerden dolayı olmuş olabilir.zaten burun ameliyatında 6 ay sonra şişlikler iner benim bildiğim..hangi doktora ameliyat oldunuz ?
Allah korusun de canım.. şimdilik alışamadığın için belki takıntı haline getirdin bunu ama biraz zaman geçince belki bu burnuna da çok alışacaksın.. hepimiz de bu tarz duygular olur alıştıgımız bir seyden kopmak bizleri üzer ama insan yeni gelen durumlara da alışıyor bu hayat böyle.. burnun kötü olmadıysa bence hiç dert etme önemli olan yüzüne yakısması kötü olmaması..
canım neden kendini yadırgıyor sun ki ? bu herkeste hepimiz de olacak bir durum tek sana ait bir özellik değil ve nihat hoca bile demişti bir zamanlar birisi aramıstı hocayı burnumdan rahatsızım hocam fazla takıntı yapıyorum burnumu yaptırsam günah olur mu demişti çok iyi hatırlarım ki hoca da eğer burnunuzdan gerçekten rahatsızsanız fazla takmışsanız ameliyatınızı olun demişti.. bu insanın elinde olan bir durum değil takmak kadar kötü bir hastalık yok çünkü.. hem senin sağlık söz konusu için de yaptırmışın nefes alabilmek kadar güzel bir şey var mı bu dünya da? şuan da nasil nefes alıyorsun peki canım
canım bu burun konusuna gelince çok hassas olduğunu hepimiz biliyor hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ama böyle de korkuyla yaşayamazsın o yüzden relax ol olmuşsun burnundan için güzel yorumlar da almışsın daha fazla düşünme..farzet ki ameliyat olmadın ? burnunun gene düşme kırılma gibi bir garantisi var mıydı? bu burun ameliyat olsan da kırılabilir ameliyat olmasan da kırılabilir.. birisi bir yumruk atsa ameliyatsız burun bile çok kötü hale gelebilir :) ben kendimi zaten yapmacık bulmuyorum kimse de bulmaz ....
Canım konuyu başka yerlere çekiyosunki anlayamadığın çok açık.ben anlatamadım yüksek ihtimal.ben bu ameliyatı bu ve benzeri takıntılar için değil.sonrasındada takıntı duyduğum için değil sadece boöyle böyle riskleri vardır diyorum.bunu ben değil doktorlar söyllüyo.olacak korkusuyla takıntı yaptığımdan değil bu şu riskleri var diyorum ve süreç üzücü diyorum tabikide ileriyi düşünerek hareket edeceksin sağlık bu! Zaten sağlık için oluyorsun ama en harika doktor bile burnunj yapsa çökme olmama garantisini veremez.bi bakmışsın senin bünye tutmamış olur mu olur.tıbbın ve insan anatomisinin özelliklerini söylüyorum.bilinçli olmak insanı doğru düşündürür.yoksa takıntı yapılmayacak tekşey insanın memnun olmadığı burnudur.yani esasen üzerine düşünülecek şey ameliyat olmuş olduğunuz bir burundur zaten.!?anlayamadığınızı düşündüğüm şey de tam olarak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?