canım bu burun konusuna gelince çok hassas olduğunu hepimiz biliyor hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ama böyle de korkuyla yaşayamazsın o yüzden relax ol olmuşsun burnundan için güzel yorumlar da almışsın daha fazla düşünme..farzet ki ameliyat olmadın ? burnunun gene düşme kırılma gibi bir garantisi var mıydı? bu burun ameliyat olsan da kırılabilir ameliyat olmasan da kırılabilir.. birisi bir yumruk atsa ameliyatsız burun bile çok kötü hale gelebilir :) ben kendimi zaten yapmacık bulmuyorum kimse de bulmaz ....
Canım konuyu başka yerlere çekiyosunki anlayamadığın çok açık.ben anlatamadım yüksek ihtimal.ben bu ameliyatı bu ve benzeri takıntılar için değil.sonrasındada takıntı duyduğum için değil sadece boöyle böyle riskleri vardır diyorum.bunu ben değil doktorlar söyllüyo.olacak korkusuyla takıntı yaptığımdan değil bu şu riskleri var diyorum ve süreç üzücü diyorum tabikide ileriyi düşünerek hareket edeceksin sağlık bu! Zaten sağlık için oluyorsun ama en harika doktor bile burnunj yapsa çökme olmama garantisini veremez.bi bakmışsın senin bünye tutmamış olur mu olur.tıbbın ve insan anatomisinin özelliklerini söylüyorum.bilinçli olmak insanı doğru düşündürür.yoksa takıntı yapılmayacak tekşey insanın memnun olmadığı burnudur.yani esasen üzerine düşünülecek şey ameliyat olmuş olduğunuz bir burundur zaten.!?anlayamadığınızı düşündüğüm şey de tam olarak bu.