o kadar çok konuştum ki o dönem dönem o kadar çok doldum ki...Ona ne durumda olduğunuzu,neler hissettiğinizi ciddi bir şekilde anlatmanıza rağmen hala devam ediyorsa belki profesyonel yardım almayı deneyebilirsiniz.
Evlilik terapisi gibi mesela.
1,5 yıldır evliyiz,eskidende agresid tavırları vardı,evlilikle değişir sandım,hep yumuşak yüzlü davrandım,o da bunu çok ii kullandıafredersin b... la bile kavga eden bağıran cinsten,mutlu olamıorum yaaaa
ya artık cidden yeter,bişiyi söleyince terslenmekten,küfür yemekten artık bıktım,kocama bişiyi iki kere sölemeye gelmio hemen beni terslio çok bunladım artık en güsel günlerimde bile tersleniorum,ezilmekten aşağılanmaktan bıktım artık... bir mal gibi davranılmaktan kıskanılmaktan basit tavırlardan basit düşüncelerden bıktım,insan gibi yaşamak değer görmek istiorum,ezile büzüle iki kelimeyi bir araya getirmekten cidden bıktım artık,bilir misinz siz en sevgiye en ilgiye ihtiyaç olduğunuz önemli günlerinzde terslenilmek ne demek,insanca davranış görmemek ne demek,onun için süslenlediğinizde bile kaldıramayıp rencide olmak refüze olmak ne demek?????????artık mutlu değilim mutlu olamıorummmmmmmmmmmmmm
gülsüm evet dediklerin doğru ama ne varki çıkmazdayım:S kendim için yaşama gibi bi huyum yokki allah kahretsinki etrafım bencilliklerle dolu en çok koyanda ben böle bencil deilken,etrafın öle olması,o zaman bu bencillikler insaının gözüne daha çok batıo....birikio birikio birikio.... siz olsanız napardınız?anlık mutluluklar mı tercih ederdiniz sevginiz aşkınız uğruna,yoksa olanları kavgaları saygısızlıkları içinizde biriktirip patlama sonucu barışmamak kaydıyla daha katı bi tutum mu islerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?