O kadar doldum ki anlatamam.....

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
96
İzmir
ya artık cidden yeter,bişiyi söleyince terslenmekten,küfür yemekten artık bıktım,kocama bişiyi iki kere sölemeye gelmio hemen beni terslio çok bunladım artık en güsel günlerimde bile tersleniorum,ezilmekten aşağılanmaktan bıktım artık... bir mal gibi davranılmaktan kıskanılmaktan basit tavırlardan basit düşüncelerden bıktım,insan gibi yaşamak değer görmek istiorum,ezile büzüle iki kelimeyi bir araya getirmekten cidden bıktım artık,bilir misinz siz en sevgiye en ilgiye ihtiyaç olduğunuz önemli günlerinzde terslenilmek ne demek,insanca davranış görmemek ne demek,onun için süslenlediğinizde bile kaldıramayıp rencide olmak refüze olmak ne demek?????????artık mutlu değilim mutlu olamıorummmmmmmmmmmmmm

Ona ne durumda olduğunuzu,neler hissettiğinizi ciddi bir şekilde anlatmanıza rağmen hala devam ediyorsa belki profesyonel yardım almayı deneyebilirsiniz.
Evlilik terapisi gibi mesela.

1,5 yıldır evliyiz,eskidende agresid tavırları vardı,evlilikle değişir sandım,hep yumuşak yüzlü davrandım,o da bunu çok ii kullandıafredersin b... la bile kavga eden bağıran cinsten,mutlu olamıorum yaaaa

Ona ne durumda olduğunuzu,neler hissettiğinizi ciddi bir şekilde anlatmanıza rağmen hala devam ediyorsa belki profesyonel yardım almayı deneyebilirsiniz.
Evlilik terapisi gibi mesela.
o kadar çok konuştum ki o dönem dönem o kadar çok doldum ki...
hep pişman oldu,hep vaadler verdi,işte seni bi daha ağlatrsam benden ayrıl,bi daha seni üzmücem vs vs değişmio değişmio değişmio.....

ne yazık.. henüz çok yeni olmasına rağmen evliliğiniz anlattıkların çok acı. gerçi bunun yenisi eskisi olmaz bana göre..seviyor musun eşini hala?

sevdğim için zaten böle olmuo,sevdiğim için hep böle yumuşak yüzlü davranıorum ve her defasında afffediorum,iki sevimli yüzünü gösterdi mi bütün yapılanları unutuorum... ama bir plak gibi hep başa sarıo,bana hep bağırıo sonra gene pişman oluo,sonuç ne mi?sonuç mutsuz olduğum anlarım,mutluluklarımı geçti...

en kıpır kıpır en cıwıl cıwıl olmanız gerekn dönemde bunları yaşamanız çok üzücü.. okadar waad wermesi yaptığı şeylerden pişman olduğunu gösterir ama buna rağmen hala aynı şeyleri yapmayada dewam edio diosunuz, bu durumda bence eşinizin bi yardım alması gerekio, . böyle sorunların çözümünde öncelikle kişilerin kendileriyle ilgili sorunlarını halletmesi gerektiğini daha sonrada ewlilik terapistine görünülmesi gerektiğini düşünenlerdenim..
umarım biran önce halledersiniz huzura kawuşursunuza.s.

anlıyorum canım.. :teselli: yanlış yönlendirmek istemem seni, zira benim mutlu bir evliliğim var, tuzum kuru yani .. ama şahsi fikrim şu: evliliğin amacı sevdiğimiz insanla hayatı omuzlamak, mutlu olmak. onsuz mutlu olamayacağımızı düşündüğümüz insanla evleniyoruz değil mi? elbette herşey tozpembe devam etmeyecektir. zaten aile, çevre, zaman zaman maddi sıkıntılar bize birlikte göğüslememiz gereken problemlerle karşı karşıya bırakabilir. bunun üzerine senin yaşadığın türde bir mutsuzluk zor olsa gerek, bunu sana yaşatmaya hiç hakkı yok. bence kesin tavrını koymaya çalış. hep böyle devam edecek ve sen hep böyle üzülecek misin? ilerde çocuk sahibi olduğunuzda ne olacak? ona olan sevgin kendine olan saygının önüne geçmesin. lafla anlamıyorsa tavırla anlar belki.. daha katı olmaya çalış. biliyorum zor ama sanırım mecbursun denemeye..:teselli:

ben relax bi insanımdır,çevremdeki insanları kendi haline bırakırım hep,çünkü bilirim ki insanlar değişmes önemli olan insanları olduğu gibi kabullenmek lazım,ben bu özelliğe sahibim,karşımdaki insanda tam ters son derece radikal,yaptırım uygulayan bi tip... böle olunc açıkmaza girios tabi,ne ailesel,ne maddi sorunumuz var oysaki hiç bi çözümlenmeyecek sorun yok...incir çekirdeğini doldurmayacak şeler o kadar doldurdu ki kalbimi(bunun içinde mantıksız kıskançlıklar,10 sene sonrasını konuşmak gibi mantıksız mantıksız olmamaış olayalar hakkında farzi hakkında yorum yapmak,kısacası doğmamaış çocuğa don dikmekte var)ben sadece sevgiyle saygıyla hoşgürüyle yaklaşım istiorum,ciddden arkalar hiç bi sorun olamasa biel bu tarz şeler birirke birirke insanı burnundan getiriomuşpsikoljik yardım kim o kim,ona göre herşeyin doğrusunu o bilirrr:S

Esin degismez....yapi olarak karsisindaki insanlara saygisiz ve agresif bir insan anladigim kadariyla...

Küfürlü konusan, rencide eden, insana insan gibi davranmayan biri benim icin saygisizdir...

Saygi olmayan yerde sevgide olmaz arkadasim...zaten sevgi ve saygi birbirini bütünledigi zaman saglikli bir evlilik veya beraberlik olabilir....

Diyecegim su ki, esinin degisecegini bekleme....degisecek biri varsa o da sensin...kendini ezdirme, asalatma, sana böyle saygisizca davranmasina müsade etme...

Bana kalirsa esine kararli ve ciddi bir sekilde bu evliligin böyle süremicegini anlastirman lazim....bir iki tatli sözcükden sonra yelkenleri indirirsen hic bir yere varamazsin arkadasim....adam her seferinde nasil olsa ben onu kafa kola alirim deyip seni böyle parmaginda oynatmaya devam edicek....

Unutmaki sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez....

katı olmam lazım,iki ileri bi geri sürmüo,ya da sürer ama bedeli ağır olur bana bi ömür yıpranırım artık,nereye kadar anlık mutluluklarla yol alacağım ki...

gülsüm sultan sana sonuna kadar katılıyorum,ancak bu kadar güzel açıklanabilir.başka hiçbirşey demeye gerek yok,canım gülsüm sultanın dediklerini bi yere yaz ve sık sık oku ki yumuşama.umarım düzelir,kendine değer ver

of çok zor çıkmazda olmanın ne demek oldugunu iyi bilirim,ama dediğim gibi hayata bir defa geliyoruz,kendin için yaşa ve seni bu denli üzmelerine izin verme bence hemen uygulamaya geç ve konuş eşinle

gülsüm evet dediklerin doğru ama ne varki çıkmazdayım:S kendim için yaşama gibi bi huyum yokki allah kahretsinki etrafım bencilliklerle dolu en çok koyanda ben böle bencil deilken,etrafın öle olması,o zaman bu bencillikler insaının gözüne daha çok batıo....birikio birikio birikio.... siz olsanız napardınız?anlık mutluluklar mı tercih ederdiniz sevginiz aşkınız uğruna,yoksa olanları kavgaları saygısızlıkları içinizde biriktirip patlama sonucu barışmamak kaydıyla daha katı bi tutum mu islerdiniz?

merhaba canım seni en iyi ben anlarım herhalde yazdıklarını okurken kwndimi gördüm kendi yaşadıklarımı okur gibi oldum ben de seninle aynı durumdayım ne yapsam ne etsem olmuyo bende 2 sene olcak ama en güzel geeçek zamanlarım kavgayla gürülüyle hakaretle tahammülü mümkün olmayan sözlerle geçti ve geçiyor

bende artık yaşadıklarımdan bıkmış durumdayımm çocuun varmı bilmiyorum ama benim 5,5 aylık bi kızım var bazen ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim eşşim vlenmeden önce böyle değildi sonradan değişti bende senin gibi hiç bişeyi doru dügün konuşamıyorum hemen tepkihemen hakaret çok dedim gel bi terapiste gidelim diye ama gene söylenmedik laf kalmadı bende artık herşeyi bırakmış durumdayım konuşmamaya gayretgösteriyom hatta bazen olğan konuşmalar dışında (yemekte ne var bebek nasıl gibi )konuşmuyoruz bile baktım he ben yıpranıyorum o keyfine devam ee o zamn bende artık umursamamaya çalışıyorum

Ah be güzelim kimin etrafinda böyle insanlar yok ki?

Sanmaki bu durumu ceken sadece sensin....malesef bircok kadin böyle esi tarafindan piskolojik siddete maruz kaliyor....siddet sadece dayaktan ibaret degildir....asalanmak, terslenmek, hakaretlere küfürlere maruz kalmakda siddetin farkli bir yönüdür bana göre.

Anlik mutluluklarla bir ömür gecmez güzelim....:1hug:
Önce sana seker verip ardindan seni kamciliyorsa nereye kadar bunu cekebilirsinki?

Ben olsam cok daha kati bir tutum izlerdim....kimsenin helede bir erkegin bana böyle davranmasina izin vermezdin arkadasim...öncelikle kendime olan saygimdan ve gururumdan bunu yapamazdim bir kere...

Icinde biriktirip patlama noktasina gelene kadar bekleme....cünkü öyle yaparsan en cok yine kendine zarar verirsin....
Biran evvel esinle ciddi ve cok kararli bir sekilde konus.....hal ve hareketlerini ona karsi degistirmen lazim...

Sana tavsiyem sende alttan alma ama bagırıp çagırıp olay da yaratma
ilgilenme o yataga yattıgında sen tv izle yatma uyya kalmışım fln de üstüne fazla düşme
belki degişmeye baslar.

ister gönüllü ister tehditle( ayrılma tehdiyle) bir evlilik terapistine götürmeyi düşündünüzmü . eşinizden vazgeçmeyi düşünmüyorsanız profosyenek bir yardım alın mutlaka işe yarayacaktır.
allah sabır versin