1,5 yıldır evliyiz,eskidende agresid tavırları vardı,evlilikle değişir sandım,hep yumuşak yüzlü davrandım,o da bunu çok ii kullandıafredersin b... la bile kavga eden bağıran cinsten,mutlu olamıorum yaaaa
canım yorumun için teş ederim,aslında kızlar hepinize teş.ederim.kaydirigubbakcemile5eşimle konuştum durumu,aslında tek bi bozulduğum nokta olduğunda o anda patlama yapsam bütün bunlar olmucak,biriktirip biriktirip patlamak benim yaptığım aslında tehlikeli olayları bazen büyütebiliorumbeni adam yerine koymuyorsun beni ciddiye almıyorsun saygı nedir bilmiyorsun. ben sana böyle davransam hoşuna gidermi diye başla anlatmaya...
eşim çevresinde herkese sert davranır ailesi bile çekinir davranmaya ama ben isyan ettiğimden beri sesi çıkmaz çok kibar davranır. ailesi bile şaşıyor.
bence siz ona sessiz kaldıkça o şımardı yada karşılık verdikçe iyice raydan çıktı.
o an ne hissettiğinizi anlatın.
ölsem gitsem kimi azarlıycaksın bakalım böyle diyin.
Allah bozmasin canim. bir daha hic kavga etmeyin insallah a.s.
Sana tavsiyem sende alttan alma ama bagırıp çagırıp olay da yaratma
ilgilenme o yataga yattıgında sen tv izle yatma uyya kalmışım fln de üstüne fazla düşme
belki degişmeye baslar.
canım yorumun için teş ederim,aslında kızlar hepinize teş.ederim.kaydirigubbakcemile5eşimle konuştum durumu,aslında tek bi bozulduğum nokta olduğunda o anda patlama yapsam bütün bunlar olmucak,biriktirip biriktirip patlamak benim yaptığım aslında tehlikeli olayları bazen büyütebiliorumneyseki arkadaşlar barıştık ve olayları hallettik,zaten ben daha konuşmadan onla o da pişmanlığını dile getirmişti.şimdi gayet iiyiz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?