• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Kadar Hayal Kırıklığına Uğradım Ki...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar benim bir erkek arkadaşım var. 18 yaşındayım. Bugün annemlerle birlikte büyükannemlerin mezarını ziyarete memlekete gidecektik. Akrabaları da ziyaret edecektik vs. Dün erkek arkadaşımla konuşurken bu sabah memlekete gideceğimizi söylemiştim. O da bana ısrar etti ne olur yarın gitme başbaşa bir gün geçirelim annenler gitsin sen gitme ne yapacaksın ki orada gel birlikte kahvaltı edelim yarın. Bak ben de yarın ailemle bir yere gidecektim sen gitmezsen ben de gitmem birlikte kahvaltı yaparız dedi. Annemleri zar zor ikna ettim gitmemek için. Bugün öğlen 12 gibi erkek arkadaşımla buluşacaktık. Sabah 10'a doğru mesaj geldi.
Aşkım affet beni. X Teyzemler(Akrabalarından birisinin adı) yarın Eskişehir'e dönüyormuş. Kahvaltıya gelemeyeceğim.
Çok sinirlendim ailesi gitsin o gitmek zorunda değil ki. O sinirle bir mesaj attım.
Senin bu yaptığına kaypaklık denir yürü git bir daha da yanıma gelme.
Cevap: Gelmem. Ailem her zaman 1.planda kusura bakmayacaksın.
Ondan sonra ikimiz de bir şey yazmadık. Yardım edin ,ne yapayım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bir erkek arkadaşım var. 18 yaşındayım. Bugün annemlerle birlikte büyükannemlerin mezarını ziyarete memlekete gidecektik. Akrabaları da ziyaret edecektik vs. Dün erkek arkadaşımla konuşurken bu sabah memlekete gideceğimizi söylemiştim. O da bana ısrar etti ne olur yarın gitme başbaşa bir gün geçirelim annenler gitsin sen gitme ne yapacaksın ki orada gel birlikte kahvaltı edelim yarın. Bak ben de yarın ailemle denize gidecektim sen gitmezsen ben de gitmem birlikte kahvaltı yaparız dedi. Annemleri zar zor ikna ettim gitmemek için. Bugün öğlen 12 gibi erkek arkadaşımla buluşacaktık. Sabah 10'a doğru mesaj geldi.
Aşkım affet beni. X Teyzemler(Akrabalarından birisinin adı) yarın Eskişehir'e dönüyormuş. Kahvaltıya gelemeyeceğim.
Çok sinirlendim ailesi gitsin o gitmek zorunda değil ki. O sinirle bir mesaj attım.
Senin bu yaptığına kaypaklık denir yürü git bir daha da yanıma gelme.
Cevap: Gelmem. Ailem her zaman 1.planda kusura bakmayacaksın.
Ondan sonra ikimiz de bir şey yazmadık. Yardım edin ,ne yapayım?
Bu cocuktan hayir gelmez sana

Saygisizligini gectim, kafasi basmıyor bu cocugun, net.. Kafasi basiyor olsa empati kurar mesela, kendiyle celismez, senden istedigi sey kendine gelince "bende boyle, kusura bakmayacaksin" demez.. Simdi yaptığı anormalligi anlatmaya kalksan lafi oyle bi döndürür dolandirir ki, finalde sen "aile dusmani, ailesini istemeyen hain" olur cikarsin.. Tek bi olayla her sey belli oluyor bazen.. Efor ve zaman sarfetmeye degmez bu arkadaş icin..

Senden aileni ekmeni isteyip kendisi “ailem 1. planda “ diyor ay bu nee:KK53::KK53:
Başta onun yaptığını sen yapacaktın “kusura bakma ailem 1. planda”
Yani oğlanın yaptığı da yanlış değil aslında. 18 yaşındasın o da o yaşlardadır. İkiniz için de öncelik ailedir o yaşta. Sonuöta karı koca değilsiniz neyse.
Senin aileni ekmen yanlış olmuş.
Artık bi erkeğe değer vermemeyi tecrübe edinmiş oldun gördüğüm kadarıyla. Hem de acı bi tecrübe.

E siz ayrılmıştınız geçen hafta , hatta annesi senin yüzünden derslerine odaklanamıyor demişti . Barıştınız herhalde .

Bu çocuk özür dilese hemen affedersin o yüzden pek de öneri vermeye gerek yok.

Bi iki bi sey soyleyip, aslinda sana deger verdigini filan anlatip ikna etme ihtimali yüksek.. Fakat malzeme bu, adam ve zihniyeti bu, algi ve bakış açısı ortada.. Eninde sonunda yine incitecektir diye düşünüyorum..

Ayril 18 yasindasin daha kendini tanimadan baskasinin pesinden gitme,ailesini tercih etmesini ornek al bir daha hickimse icin ailenle programindan vazgecme ozellikle bir erkek icin

Sen de ilk fırsatta aileni ikinci plana atmışsın:) biraz erkek arkadaşını örnek al da ailenin kıymetini bil.
En çok gücüme giden o oldu. Onunki aile de benimki değil mi? Çok gücüme gitti büyükannemi çok seviyordum onun mezarını ziyarete gidecektim. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Kendimi hayırsız bir evlat gibi hissediyorum.

Back
X