Arkadaşlar benim bir erkek arkadaşım var. 18 yaşındayım. Bugün annemlerle birlikte büyükannemlerin mezarını ziyarete memlekete gidecektik. Akrabaları da ziyaret edecektik vs. Dün erkek arkadaşımla konuşurken bu sabah memlekete gideceğimizi söylemiştim. O da bana ısrar etti ne olur yarın gitme başbaşa bir gün geçirelim annenler gitsin sen gitme ne yapacaksın ki orada gel birlikte kahvaltı edelim yarın. Bak ben de yarın ailemle bir yere gidecektim sen gitmezsen ben de gitmem birlikte kahvaltı yaparız dedi. Annemleri zar zor ikna ettim gitmemek için. Bugün öğlen 12 gibi erkek arkadaşımla buluşacaktık. Sabah 10'a doğru mesaj geldi.
Aşkım affet beni. X Teyzemler(Akrabalarından birisinin adı) yarın Eskişehir'e dönüyormuş. Kahvaltıya gelemeyeceğim.
Çok sinirlendim ailesi gitsin o gitmek zorunda değil ki. O sinirle bir mesaj attım.
Senin bu yaptığına kaypaklık denir yürü git bir daha da yanıma gelme.
Cevap: Gelmem. Ailem her zaman 1.planda kusura bakmayacaksın.
Ondan sonra ikimiz de bir şey yazmadık. Yardım edin ,ne yapayım?
Aşkım affet beni. X Teyzemler(Akrabalarından birisinin adı) yarın Eskişehir'e dönüyormuş. Kahvaltıya gelemeyeceğim.
Çok sinirlendim ailesi gitsin o gitmek zorunda değil ki. O sinirle bir mesaj attım.
Senin bu yaptığına kaypaklık denir yürü git bir daha da yanıma gelme.
Cevap: Gelmem. Ailem her zaman 1.planda kusura bakmayacaksın.
Ondan sonra ikimiz de bir şey yazmadık. Yardım edin ,ne yapayım?
Son düzenleme: